خوش آمديد هم شهري عزيز چرا مشهد بيا توي تاپيك نيشابوري ها
خيلي خوش امدي دوست گلم
چشم ميتينگ هم ميزاريم سرموقع اش البته با حضور بزرگان
شما هم خوش آمدي دوست عزيز.راست ميگه يكم بيشتر فعال باشيد و اينقدر دم حرم نپلكيد و شمع ها رو قيف كنيد
اما در مورد متينگ و يا همايش دسته جمعي كاربران باشگاه.
انشاالله اين كار رو هم در مشهد انجام ميديم البته بايد هماهنگي صورت پزيرد تا همه ي دوستان كه مايل هستند بيايند از جمله خودم به عنوان ناظر
بنابراين من خودم پيشنهاد مي كنم از دوستان مششدي هم اكنون كه اين مينيگ در كجا و كي برگزار بشه ؟ كه حتما منم بتونم بيا اونجا تا جسله ي متينك باحال تر بشه
من خودم ميگم بين 30 -20 بهمن باشه ساعتش هم عصر باشه محلش هم يك پارك خوب و عمومي/
بقيه دوستان هم در اين مورد نظر بدند.
تا اگر قرار ok شد و دوستان تاييد كردند برسيم روي شرايط برگزاري اين جلسه ي عمومي
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
شما هم خوش آمدي دوست عزيز.راست ميگه يكم بيشتر فعال باشيد و اينقدر دم حرم نپلكيد و شمع ها رو قيف كنيد
اکی داشی شما بچه نیشابوری باز نذار بگم باقالی .........................
حميد جان اول من اصلا بچه نيشابور نيستم فقط ساكن نيشابورم(به آواتور دقت كني متوجه ميشي)
بعدش باقالي كه از شمع مفيد تر هست
و اخرش هم راست ميگي، همشهري و همكلاسي هاي خود هم يكم سيخ كن بيان باشگاه ديگهو مثل شما عزيز فعال بشند توي محيطش
و نهياتش هم نظرتو در مورد متينگ نگفتيحالا اگر كم يك دختر بودم سريع نظرتو مي گفتي ها
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور