بعدش هم ضاییع اند دیگه..... من یه تاپیک زدم که هر کسی دلیل انتخاب رشته اشو بیاد اونجا بنویسه....بغیر از خانومها اونم یکی دونفر پرنده اونجا پر نزد...اونوقت کافیه سر یه موضوع زاغارت رو باز کنی همش پسره که میاد جواب میده
دل شیر میخواد تو جمع این همه پسر اینها رو بنویسم ولی من باکم نیست .از اقا طه بپرسید!
نگران نباش مژگان جونجالب اينجاست براي هر حرفشون دست كم ده تا جواب درشت ميشنون و باز......
در آن سوی این دلتنگی ها خدایی هست...که داشتنشجبران تمام نداشتنهاست
نه !!طه ضد پسر نشده فقط چند تا خاطره داشت گفت تو اين بخش واسه دلخوشي بعضي ها كه .....بذاره.
واقعا كه چقدر..................؟؟؟؟؟
تشكر از سعيد عزيز
واقعا نميدوني چرا؟؟؟؟
شايد هنوز به اين فكر ميكني كه فيل بزرگتره يا ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه لحظه گوشي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مژگان خانوم شما مشكوك ميزني هاااااا! چنتا شاكي هم داشتي و الان ارجاع ميدمتون به دادگاه باشگاه وضعيت شما بررسي بشه و به حساب شما ان رسيده بشه و در دادگاه در خدمتتون هستيم.
آتنا خانوم تحويل شما متهمه! تا جسله ي برگزاري دادگاه باشگاه رو تعييم كنيم
ممنون اقا مهندس لطف داري و حرفتون درسته.
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
بعضيا ديگه بايد قبول كنن ضد پسر شدن .
دست خانوميها كه الحق نوشتن درد نكنه منم با همشون موافقم
در ضمن مژي و محبوبه كه اخم كردند چون با تمام احساس دارن از نويسنده ي تايپيك تشكر ميكنن.
يك چيزو من سريع خوندم ديگه وقت نمي كنم از نو بخونم متوجه شدم كه اقا نيما دانشگاه ازادي اره درست گفتم؟
تو اين كل كلا هم چه چيزايي كه مشخص نميشه و اقايون دست همو تو تموم موارد رو ميكنند
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....