فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
میگم من که سکته رو زدم همین الان خبر رو دیدم و همین الان هم تکذیبش رو فکر کنم سکته رو زدم من 3 ترم مشروط بودم الان هم فکر کنم یکی از درس را رو نتونم پاس کنم زبان تخصصی رو وردوی 87 هستم همهگی دعا کنید
من ورودي 88 هستم و مشروط هستم در واقع اين ترم اولم هست حالا من دوبار تماس گرفتم دانشگاه گفتند كساني كه ورودي جديد هستند در صورتي كه درسي كه در دانش پذيري افتادند را اين ترم هم بيفتند اخراج مي شوند لطفا اگه اشتباه است به من بگيد توي اين مدت شب ها خوابم نمي بره چون احتمالا رياضي رو مي افتم ايميلم t.khavaryfar@gmail.com منتظر جواب شما هستم با تشكر
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
واقعا ممنونم از جوابتون واقعا خوشحالم كردين ولي چرا ازكارشناسان دانشگاه پيام نور پرسيدم گفتند كه ورودي هاي جديد طبق بخش نامه جديد اخراج مي شن ؟
نه دوست عزيز شما از تهديدهاي پيام نور نترسيد اينا اين طور مي گند تا شما رو تحريك به درس خودن و پاس كردن درس كنند.مثل انكه هميشه تهديد مي كنند هركسي شهريه ترم رو تا اين زمان واريز نكننه كل ترم براش مرخصي رد ميشه ايا اين طور شده؟
البته شما هم سعي و تلاش خودتون رو براي پاس كردن اين درس كزايي بكنيد و بي خيالش هم نشيد.
موفق باشيد.
روزگار خوش
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید
واضافه میکنم
1-درصورتی که دانشجو میانگین نیمسال تحصیلی وی کمتر از12باشد دانشجو مشروط بوده و می تواند حداکثر تا12 واحد انتخاب نماید.
2-در صورتی که دانشجو میانگین نیمسال تحصیلی وی حداقل14 برای علوم انسانی و13 برای مهندسی باشد می تواند حد اکثر 20 واحد درسی انتخاب نماید.
3-درصورتی که دانشجو میانگین نیمسال تحصیلی وی حداقل17 برای علوم انسانی و16 برای مهندسی باشد می تواند تا24 واحد درسی انتخاب نماید.
امیدوارم اخراج دانشجویات مشروطی پیام نور واقعا صحت نداشته باشه
لطفا اطمینان ببخشید
راستش من هم قبول مشروط 88 هستم البته ارشد. و به من هم گفتند فقط 1 ترم فرصت دارم درس مشروطي ام رو پاس كنم ...من هم نميدونم اين ترم در مشروطيم رو برداشتم .و نميدونم اگه پاس نكنم چي ميشه ....آيا براي ارشد ها هم همينطوره؟ به من گفتن شما هنوز دانشپذيرين نه دانشجو....!!!
من تو يه پست آدرس نامه اي رو كه تو سايت پيام نور اومده رو دادم
الان خاطرم نيست كدوم پست و در جواب كي بود ولي تو اون نامه دقيقا ذكر شده بود كه چون از اين ترم ديگه عنوان دانش پذير مشروط رو نداريم بنابراين تمام مشروطي ها فرصت دارند تا آخرين ترم تحصيلي شان كه دروس افتاده رو پاس كنند