بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 17 از 109 اولیناولین ... 715161718192767 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

مدافع پرسپوليس گفت: بدون هيچگونه اعتراضي، به تصميم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احترام مي‌گذارم.
    شيث رضايي پس از محروميت و جريمه نقدي از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس ، اظهار داشت: به هيچ عنوان قصد نداشتم بازوبند كاپيتاني را پرت كنم چون هرگز به خودم اجازه اين كار را نمي‌دهم.
    وي افزود: به تصميم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس احترام مي‌گذارم و هيچ اعتراضي ندارم. اميدوارم پس از رفع محروميت با تلاش و كوشش بهتر در خط دفاعي پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
    رضايي خاطرنشان كرد: در فصل جاري هرگز بازيكن حاشيه‌اي نبودم و اگر تصميمي در حال حاضر از سوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره من گرفته شده شايد صلاح اين است. از وقتي كه پيراهن قرمز را پوشيده‌ام به خودم اجازه نمي‌دهم به پرسپوليس كوچكترين بي‌احترامي كنم. پوشيدن لباس اين تيم براي هر بازيكني آرزو است و من دوست دارم به هر طريقي كه شده به پرسپوليس خدمت كنم.
    وي خاطرنشان كرد: از هواداران عذرخواهي مي‌كنم و براي پرسپوليس در بازي مقابل مس كرمان و بازي‌هاي بعدي آرزوي موفقيت دارم.

pnugirl
    • n/a

ميثاق معمارزاده در مورد آخرين وضعيت پرسپوليس پيش از ديدار با مس اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي قرار داريم و بازيكنان و كادر فني مي دانند بازي سختي پيش رو داريم.
    وي ادامه داد: پس از باخت مقابل سپاهان متحد شديم كه مس را شكست دهيم تا به خواسته خود كه رسيدن به بالاي جدول است دست پيدا كنيم.
    دروازه بان پرسپوليس تاكيد كرد: مس تيم قدرتمندي است و بازيكنان خوبي در اختيار دارد. اميدوارم بتوانم دروازه پرسپوليس را در اين مسابقه بسته نگه دارم؛ البته فكر كنم كار سختي را پيش رو دارم.
    معمارزاده در پايان گفت: قبلا از باشگاه مونيخ 1860 آلمان پيشنهاد داشتم اما به دليل مشكلات زانو و مدير برنامه‌اي كه براي اين كار مشخص شده بود از اين كار صرف‌نظر كردم اما به احتمال بسيار فراوان در انتهاي فصل از پرسپوليس جدا مي‌شوم و فوتبال خودم را در آلمان پيگيري خواهم كرد.
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و مس كرمان از هفته هجدهم ليگ برتر ساعت 15 جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

pnugirl
    • n/a

بازيكنان پرسپوليس پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل مس كرمان از هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران، 400 هزار تومان پاداش دريافت كردند.
    *وسلي برزيليا كه پس از تأخير در بازگشت به ايران قراردادش يكطرفه از سوي باشگاه فسخ شد، از طريق مديربرنامه‌هايش از كاشاني درخواست كرد ملاقاتي حضوري با وي داشته باشد.

احتمال دارد اين ملاقات عصر فردا بين كاشاني و وسلي برزيليا همراه با مديربرنامه‌هاي اين بازيكن انجام شود و وسلي دلايل تأخيرش در بازگشت به ايران را توضيح دهد.
    *جلسه ويژه‌اي سه‌شنبه هفته جاري بين كاشاني و كرانچار در محل اين باشگاه برگزار مي‌شود تا در مورد آخرين تصميمات و تحولات صورت گرفته در اين باشگاه و همچنين ديدار هفته نوزدهم بين پرسپوليس و استقلال اهواز بحث و بررسي شود.
    *تياگو، ديگر بازيكن برزيلي پرسپوليس به دليل غيبت‌هاي غيرموجه به كميته انضباطي اين باشگاه دعوت شده است.

pnugirl
    • n/a

عباس انصاري‌فرد در واكنش به سخنان حبيب كاشاني درباره هزينه كردن درباره بازيكنان اظهار داشت: حدوداً يك ماه است كه با هيچ رسانه‌اي مصاحبه نكردم. به خاطر اينكه دوست دارم پرسپوليس به آرامش برسد و هيأت مديره قدرتمندي براي اين باشگاه تشكيل شود. به همين منظور حتي برنامه‌هاي مهم ورزشي را هم نمي‌بينم.
    مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس افزود: به كاشاني مي‌گويم نام من را در اظهار نظراتش نياورد. تمام كارهايم مشخص و با برنامه بوده است. به كاشاني توضيح نمي‌دهم و تنها در مورد كارهايم به سازمان تربيت‌بدني جوابگو هستم.
    وي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس عنوان كرد: ايشان از اين بازيكنان انتقاد مي‌كند. اگر اين بازيكنان را جذب نمي‌كردم، معلوم نبود كه تيم در همين رده‌اي كه هست نيز باشد. اگر اين بازيكنان را جذب نمي‌كردم و نتيجه نيز از اين بدتر مي‌شد معلوم نبود چه مي‌گفتند.
    انصاري‌فرد خاطرنشان كرد: من يك تيم جوان را تحويل دادم كه مي‌توانست بهتر از اين نتيجه بگيرد. من اين مسائل را گفتم تا مردم بدانند و به كاشاني توصيه مي‌كنم تا در مصاحبه‌هايش از من اسمي نبرد.

pnugirl
    • n/a

مصطفي شكري در واكنش به اظهارات بازيكن عراقي پرسپوليس مبني بر جدايي‌اش از اين تيم، گفت: هوار ملامحمد اگر بخواهد از پرسپوليس جدا شود، تبعات بدي در انتظارش خواهد بود. باشگاه مي‌تواند كاري كند كه اين بازيكن به مدت 2 سال نتواند در هيچ تيمي بازي كند.
    مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: وي بايد براي جدايي از تيم رضايت‌نامه باشگاه را در اختيار داشته باشد. نمي‌دانم چگونه مي‌گويد مي‌خواهم از پرسپوليس بروم.
    وي خاطرنشان كرد: قرارداد سفت و سختي با اين بازيكن عراقي بسته‌ايم و نمي‌دانم چگونه مي‌خواهد از اين تيم جدا شود.
    شكري در پاسخ به اين سئوال كه آيا پاسپورت ملامحمد در اختيار باشگاه است، يادآور شد: اين بازيكن در آخرين سفري كه به عراق داشت، پاسپورتش را دريافت كرد و از آن به بعد نيز آن را در اختيار باشگاه قرار نداد اما مطمئنيم اين بازيكن نمي‌تواند به همين سادگي از تيم جدا شود.

pnugirl
    • n/a

حبیب کاشانی اعلام کرد باشگاه پرسپولیس در فصل اخیر 7 میلیارد و 900 هزار تومان برای خرید بازیکن و مربی خرج کرده است.

سرپرست موقت پرسپولیس در گفتگوی تلفنی با برنامه 90 گفت: « قرارداد هوار ملا محمد برای یک فصل نزدیک به 600 هزار دلار است و مدیران قبلی پرسپولیس برای کل بازیکنان و مربیان در این فصل چیزی حدود 7 میلیارد و 900 هزار تومان تومان قرارداد امضا کرده‏اند که در این خصوص باید خودشان پاسخگو باشند. »

کاشانی در خصوص وضعیت زلاتکو کرانچار گفت: « برای دو بازی آینده به کرانیکار فرصت داده‏ایم؛ اگر نتایج پرسپولیس بهتر نشود به گزینه‏های دیگر فکر خواهیم کرد. »

وی از علاقه خود برای حضور یک مربی وطنی بر روی نیمکت پرسپولیس خبر داد و اعلام کرد: « حمید استیلی اگر از استیل آذین برکنار شود، یکی از گزینه‏های ما خواهد بود. »

pnugirl
    • n/a

ديدار تيم هاي پرسپوليس و راه آهن از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي با حضور 45 هزار نفر تماشاگر آغاز شد.
    بازيكنان پرسپوليس متاثر از شكست 4 بر يك هفته گذشته مقابل شاهين براي جبران اين باخت به ميدان آمدند. دو تيم در دقايق ابتدايي بازي به ارزيابي هم پرداختند و رفته رفته شاگردان دايي توانستند صاحب موقعيت هايي شوند.
    در دقيقه 15 محسن خليلي گل پرسپوليس را به ثمر رساند.
    بازيكنان راه آهن نيز صاحب موقعيت هاي نه چندان خطرناك شدند.

در ابتداي نيمه دوم بازي جذاب تر شد. دو تيم حملاتي به روي دروازه هم داشتند اما نتوانستند از اين فرصت ها استفاده كنند.
    در اواسط نيمه دوم براي دقايقي بازيكنان راه آهن تلاش بيشتري براي تغيير نتيجه داشتند اما در نهايت پرسپوليس با يك گل به برتري رسيد تا اولين بردش را با مربيگري علي دايي كسب كند.
    پرسپوليس با اين پيروزي 37 امتيازي شد و به رده سوم رسيد. راه آهن هم 23 امتيازي باقي ماند.

قضاوت اين مسابقه بر عهده تورج حق وردي بود. وي از پرسپوليس به بادامكي و باقري و هادي نوروزي و از راه آهن به ابراهيم كريمي و كمال كاميابي فر و عليرضا نورمحمدي كارت زرد نشان داد.

بازيكنان پرسپوليس:
    عليرضا حقيقي، شيث رضايي،‌ سپهر حيدري، عليرضا محمد، سيد جلال اكبري،‌ عادل كلاه كج، حسين بادامكي، هوار ملا محمد، كريم باقري(81- مهدي شيري)، هادي نوروزي(67- مجتبي زارع)، محسن خليلي (90 تياگو).
    سرمربي: علي دايي

بازيكنان راه آهن:
    مسعود همامي، عليرضا نورمحمدي، كمال كاميابي، محسن زاهدي(46- احمد مومن زاده)، حسين پاشايي، مجيد نورمحمدي(74- محسن ميرآبي)، حسين كوشكي، ميلاد زنيدپور، محمود امنه، ابراهيم كريمي و ابوذر رحيمي
    سرمربي: مهدي تارتار

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    گناوه
    شغل , تخصص
    آزاد
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

پیش فرض اسقلال سرور پرسپولیسه

استقلال زلزله محبوب هرچه دله شاهین4 پرسپولیس1

حمید از بندر گناوه

pnugirl
    • n/a

همه تیم های بزرگ دنیا مثل منچستر، بارسلونا، رئال مادرید و پرسپولیس ممکنه یه روز از یه تیم ته جدولی 4تا بخورن این که زیاد مسئله عجیبی نیست

pnugirl
    • n/a

حبيب كاشاني در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: رفتار هواداران در بازي مقابل راه‌آهن بسيار ما را ذوق‌زده، خوشحال و شگفت‌انگيز كرد. شايد خيلي‌ها مايل بودند هواداران پرسپوليس از اين تيم حمايت نكنند اما نظرسنجي در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني نشان داد پرسپوليس هميشه هواداران واقعي خود را دارد.

وي افزود: بعد از باخت سنگين و غيرقابل تصور برابر شاهين بوشهر هواداران بزرگترين دلگرمي براي دايي و من بودند كه دوباره به شرايط ايده‌آل برگرديم. آنها با حضورشان انگيزه ما را براي گرفتن 3 امتياز مقابل راه‌آهن چندين برابر كردند و خوشبختانه جواب محبت آنها را داديم.

كاشاني ادامه داد: هواداران به حمايت خودشان از پرسپوليس ادامه دهند. كادر فني، بازيكنان و مسئولان باشگاه چشم‌انتظار حضور آنها در ورزشگاه هستند. اگر حمايت باشد روزهاي بسيار درخشان در انتظار پرسپوليس است و نويد بخش اين است كه دوباره فضايي آماده شده كه هواداران با فوتبال و ورزشگاه‌ها آشتي كنند تا روح معنوي استاديوم‌ها كه هواداران هستند باعث دلگرمي مسئولان فوتبال باشد.
    كاشاني يادآور شد: استقبال گرم هواداران در بازي‌هاي باشگاهي به نفع تمام تيم‌ها و حتي تيم ملي ايران است تا بتواند در آينده به هدف خود برسد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره هواداران تراكتورسازي تبريز گفت‌: بي‌اغراق هواداران تراكتورسازي پديده ليگ برتر هستند. آنها با شور و حال خاصي به تشويق تيم خود مي‌پردازند و اگر امروز تراكتورسازي در بين 18 تيم ليگ برتر جايگاه مناسبي دارد مديون اين هواداران است؛ البته نبايد از كادر فني خوب، مديريت و بازيكنان به سادگي عبور كرد.

وي در ادامه گفت‌وگو با فارس عنوان كرد: تراكتورسازي و پرسپوليس از يك خانواده هستند. تاريخ فوتبال نشان مي‌دهد تراكتورسازي بعد از پرسپوليس به وجود آمده و رنگ قرمز كه براي خانواده تراكتورسازي انتخاب شده است از پرسپوليس نشات گرفته است. فكر مي‌كنم اين خانواده بزرگ قرمز در سراسر جهان و ايران با شور و شوق و نشاط هميشه باعث كمك به تيم‌هاي ديگر هستند تا فوتبال پيشرفت كند.

كاشاني گفت: اميدوار هستم هواداران تراكتورسازي و پرسپوليس با كمك هم جايگاهي خوب و مناسب براي اين دو تيم‌ در فصل جاري و با تشويق‌هاي گرمشان مهيا كنند. هيچ‌كس حق ندارد هواداران تراكتور را از اين تيم جدا كند.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درباره ديدار روز جمعه مقابل پيكان گفت: بازي حساسي در پيش داريم. تيم‌ها براي كسب امتياز به ميدان مي‌روند و طبيعي است مساوي براي هيچ تيمي مناسب نيست. با توجه به اينكه پرسپوليس در تمام ايران طرفدار دارد بازي در آزادي و يا استاديوم ديگر فرقي ندارد. اگر قرار است به بالاي جدول فكر كنيم به برد پيكان كه يك مربي خوب و پرسپوليسي‌ اصيل و بازيكنان جوان و جوياي نام دارد نياز داريم.

وي اضافه كرد: دوست داريم در كورس قهرماني باشيم پس بايد به 3 امتياز فكر كنيم. قبل از دربي با كسب 3 امتياز بايد روحيه مضاعف پيدا كنيم تا يك بازي خوب و منطقي و به اميد خدا 14 بهمن نتيجه خوبي مقابل استقلال دكسب كنيم كه اميدوارم برد باشد.

كاشاني درباره جلسه امروز با سعيدلو به فارس گفت: جلسه بسيار خوبي بود و گزارش كاملي به رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس دادم. او نيز از فرمايشات خود باشگاه پرسپوليس را مطلع كرد. اميدوار هستم با اين جلسات هم‌انديشي به موفقيت‌هاي لازم در آينده برسيم. تا جايي كه به من اعتماد باشد و در توانم باشد براي خدمت به باشگاه و هواداران كم نخواهم گذاشت.

برچسب برای این موضوع