نقل قول نوشته اصلی توسط sunyboy نمایش پست ها
ربطی به تعصب نداره! ظاهرا شما تاریخ و سنت قوم عرب را نمیدونین! در ضمن بنده کی تایید کردم؟ بنده گفتم توی اون مجلس و اونم با اون حرکت رو تایید نمیکنم! میشد بعدا با حرف و منطق اگر شد حل کرد اگر خانوم اهله اصلاح و پی بردن به اشتباهش باشه که هیچ وگرنه خب به طلاق منجر میشه اما در زندگی نباید زود تصمیم و قضاوت کرد از قدیم گفتن عجله کار شیطان است!

در مورد مبایل هم باید بگم بنده توی روزنامه خوندم که هیچ زنی در کشور عبرستان حق داشتن مبایل را ندارد ! در مورد امامان هم باید بگم شما در چه مقامی هستین که دارین میگین اشتباهی شده؟ شما دارین به مصلحت و انتخاب خداوند شک میکنین و میگین اشتباهی شده!! جای شما بودم این طرز فکر رو عقیده رو عوض میکردم ما همه بنده خداییم و باید تسلیم هر مصلحت و صلاح دید خدا باشیم! ولی در کل من هیچ امیدی ندارم که این عربهای پیشرفت کنند تازه پس رفت هم کرده اند مثلا اسمش مسلمان هستند ولی بهترین کانلهای ماهواره ای مبتذل و مستهجن مال عرباست ! تازیگا میخوان یک قانوی یا تبصره ای رو به صلاح دید خودشان به قوانین اسلام اضافه کنند که هر مرد بتونه بجای یک زن قانونی و 40 صیقه عقد کرده بشه یک زن قانونی و 80 زن صیقه ای و عقد کرده!! این چی رو نوشن میده؟ جز این رو نشون میده که عرب ها ادم های هوس ران هستند که زنا رو بچشم برطرف کردن نیازهای جسمی خودشون میبینند؟... بهرحال بنده نه اینکه شیعه هستم و با اهل سنت دشمنی دارم نه اصلا برای من همه ادما یکی هستند چه مسلمان چه غیر مسلمان چه شیعه چه سنی!

با احترام مدیریت باشگاه
آقاي مدير اگر شما توي روزنامه خوندين،من به چشم ديدم.
شما سريعاَدر برخورد با اين مساله جبهه ميگيرين و منظور منو متوجه نشدين.نه تنها من بلكه هيچ بشري حق دخالت در امورات الهي رو نداره.من نيخوام ايمانم در حد يه تقليد كوركورانه از خانواده باشه.نميخوام صرفاَ چون اونا گفتن دين اسلام خوبه و مذهب ما شيعه هست،اينارو قبول كنم و اگر كسي هم به اعتقاداتم توهين كنه از شما آتيشي تر ميشم.چون اين مسايل ريشه در خون ما داره.
در ضمن اينكه گفتم اشتباهي رخ داده منظورم مكان بود نه اشخاص.گرچه اونم يقيناَمصلحت الهي هست.شايد اگر پيامبري از عجم نبوت رو ختم ميكرد،اعراب تا همين حد هم به جايي نميرسيدند.