استخوان سازی یکی از مهم ترین مسایل سلامت درباره کودکان در سنین رشد و همچنین خانم‌های در سنین یائسگی است که در معرض پوکی استخوان قرار دارند.
اغلب متخصصان تغذیه محصولات لبنی را به عنوان یکی از منابع غنی کلسیم به این افراد معرفی می‌کنند اما گاهی بعضی از آنها به دلایل متعدد مانند حساسیت به لبنیات، تنوع غذایی، فقدان دسترسی کافی به این مواد نمی‌توانند از این غذاها استفاده کنند.
بهترین میوه برای تقویت استخوان ها آلو است که سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامتی استخوان ها مهم هستند.
وقتی به غذا هایی که برای استحکام استخوان ها مفید هستند فکر می کنیم، احتمالا آلو را در لیست آن غذا ها قرار نمی دهیم. اما مطالعات اخیر نشان داده، آلو که بصورت خشک شده هم وجود دارد مفید ترین و بهترین میوه برای تقویت استخوان هاست. نتایج مطالعاتی که بر روی حیوانات انجام شد نشان داده است، آلو خشک نه تنها بر روی جلوگیری از کاهش تراکم استخوان ها مفید است بلکه باعث حفاظت و پایداری آنها نیز می شود. حفظ و پایداری استخوان ها در افراد مسن و معلولین که تحرک کمی دارند بسیار مهم و حیاتی است.
آما چه چیزی آلو را متمایز می کند؟ داشتن آنتی اسیدان های ضد بیماری و منبع کاملی از پتاسیم، ویتامین K و بور است که برای سلامت استخوان ها مورد نیاز هستند. آلو ها را می توان بصورت میوه تازه استفاده کرد و همچنین برای باقی سال بصورت خشک شده، منجمد، کنسروی قابل استفاده هستند. آلو را می توان صورت ساده یا همراه با غذا های مختلف مصرف کرد.