خبرگزاری : معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از اعمال سیاستهای حمایتی این دانشگاه همچون تخفیف شهریه و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان نخبه خبر داد.
به گزارش ( ) : علیرضا دل افکار در نخستین همایش علمی دانشجویان برگزیده جشنوارهها، مخترعان، پژوهشگران، مولفین و ممتازان علمی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه در این همایش ۶۶۵ نفر از دانشجویان نخبه دعوت شدهاند، گفت: ۲۰۱ نفر از مخترعان، ۲۰۱ نفر از دانشجویان ممتاز علمی، ۱۴۸ نفر پژوهشگر دانشجو، ۵۸ نفر دانشجوی مولف و ۴۹ نفر برگزیده جشنوارههای علمی در این همایش حضور دارند.
وی درباره اهداف برگزاری نخستین همایش علمی دانشجویان برگزیده جشنوارهها، مخترعان، پژوهشگران، مولفان و ممتازان علمی دانشگاه پیام نور گفت: شناسایی نخبگان دانشگاه پیام نور، تهیه بانک اطلاعاتی دانشجویان ممتاز برای معرفی به نهادهای ذیربط برای حمایت، انتقال آرا و افکار دانشجویان به مسئولان مربوطه، تبیین کارآفرینی برای نخبگان، استفاده از ایدههای نو و تازه دانشجویان و آشنایی این دانشجویان با یکدیگر از اهداف برگزاری همایش دانشجویان برگزیده جشنوارهها، مخترعان، پژوهشگران، مولفین و ممتازان علمی دانشگاه پیام نور است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور درباره کمکهای حمایتی دانشگاه پیام نور به دانشجویان نخبه گفت: رتبههای اول هر مرکز و واحد در هر رشته در مقطع کارشناسی از پرداخت ۶۰ درصد شهریه ثابت معاف هستند و این افراد در مقطع کارشناسی ارشد از پرداخت ۳۰ درصد کل شهریه معاف هستند. همچنین پژوهشگران دارنده مقاله علمی و پژوهشی در مقطع کارشناسی از پرداخت ۵۰ درصد کل شهریه و در مقطع کارشناسی ارشد از پرداخت ۳۰ درصد شهریه ثابت معاف هستند. دارندگان مقالات isi از پرداخت کل شهریه در مقطع کارشناسی و از پرداخت ۴۰ درصد شهریه در مقطع کارشناسی ارشد معاف هستند.
وی ادامه داد: دارندگان کتاب مرتبط با رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی از پرداخت کل شهریه و در مقطع کارشناسی ارشد از پرداخت ۴۰ درصد شهریه ثابت معاف هستند همچنین مخترعان در مقطع کارشناسی از پرداخت شهریه ثابت یک نیمسال تحصیلی معاف هستند ضمن اینکه دانشجویانی که اختراع آنها برای ارائه در جشنواره بینالمللی معرفی میشوند ۲ میلیون تومان حمایت مالی دریافت میکنند.
وی درباره ادامه تحصیل دانشجویان نخبه دانشگاه پیام نور گفت: بر اساس آئین نامه ادامه تحصیلات به برگزیدگان علمی وزارت علوم دانشگاهها میتوانند بین یک تا ۱۰ درصد ظرفیت خود را از دانشجویانی که شامل این آئیننامه میشوند را پذیرش کنند. دانشجویان پیام نور با توجه به شرایط خود سال گذشته یک نفر را در مقطع کارشناسی ارشد و یک نفر را در مقطع دکتری از بین این دانشجویان بدون برگزاری کنکور پذیرش کرد که این آمار در سال جاری به ۳ نفر افزایش مییابد.
وی گفت: شرط لازم استفاده از آییننامه برای دانشجویان کارشناسی ارشد معدل حداقل ۱۷ برای فارغالتحصیلان و ارائه دو مقاله علمی – پژوهشی isi است افرادی که از طریق این آییننامه پذیرش میشوند نیازی به پرداخت شهریه ندارند این موردی است که در آییننامه ذکر شده است اما دانشگاه پیام نور با توجه به اینکه دانشگاهی بدون استفاده از اعتبارات دولتی است شامل این بخش از آئیننامه نمیشود با این حال ۵۰ درصد از کل شهریه به این دانشجویان تخصیص داده میشود.