دبیر دهمین کنگره سراسری تازه های سراسری قلب و عروق از اختراع دستگاه کمکی قلب توسط دانشمندان ایرانی خبر داد.
دکتر محمدرضا محمد حسنی با اعلام این خبر افزود: این دستگاه منحصر به فرد از سوی پروفسور محمود میرحسینی جراح قلب و از محققان برجسته ایرانی به عنوان سرپرست تیم، اختراع و توسط دفتر ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به اینکه دستگاه کمکی قلب می تواند نویدی تازه برای درمان بیماران دچار نارسایی قلب باشد، گفت: بیمارانی که از ضعف عضله قلب رنج می برند و به درمان های دارویی مقاوم بوده یا با مشکلاتی در زمینه پیوند قلب روبه رو هستند، می توانند از این قلب کمکی استفاده کنند.
دکتر محمد حسنی مزیت بارز این دستگاه را ارتباط نداشتن با خون بیمار و امکان شارژ باتری آن از بیرون بدن با امواج رایدوفرکوئنسی برشمرد.
دبیر دهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق یادآور شد: در صورت تولید انبوه، هزینه تعبیه این دستگاه کمکی در بدن انسان در حد یک عمل جراحی قلب است.
وی ادامه داد: آزمایش این دستگاه تاکنون روی مدل حیوانی با موفقیت به انجام رسیده و تکمیل آن به منظور بررسی های تحقیقاتی روی انسان نیازمند سرمایه گذاری بیشتر و تحقیقات تکمیلی است.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به شیوع بالای بیماری های قلبی در کشور، دهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق بتواند پزشکان سراسر کشور را با آخرین دستاوردهای علمی روز دنیا آشنا سازد.
دکتر محمد حسنی با ابراز خرسندی از اینکه این اختراع منحصر به فرد جهانی توسط دانشمندان کشورمان در شرایط خاص و با محدودیت هایی که با آن رو به رو هستیم، انجام شده، اظهار امیدواری کرد که علاوه بر نهادهای رسمی و مسوول، افراد علاقه مند از این گونه اختراعات، در کشور و تحقیقات مرتبط حمایت مالی کنند.به گزارش ایسکانیوز، دهمین کنگره سراسری تازه های قلب و عروق، با هدف ارایه جدیدترین دستاوردهای انجام شده در این رشته ۲۲ تا ۲۵ خرداد ماه امسال در سالن همایش های رازی برپا می شود.
خبر گزاری ایسکانیوز