سلام![]()
بالاخره ساخت یک ربات (همونی که عکسش تو پست اول تاپیک هست) را عملا میسازیم.
همونطور که گفتم اولین چیزی که باید طراحی و ساخته بشه قسمت مکانیکی ربات هست.![]()
این ربات یک ربات آتش نشان هست. پس به این چیزها احتیاج داره...
شاسی ربات
سیستم انتقال نیرو و گیربکس
چرخ
سیستم خاموش کنندهی آتش با پره که در زمان گرفتن اون عکس از روی ربات باز شده بود
شاسی
برای شاسی ربات، از پلکسی گلس استفاده کردم. برش ها و سوراخ کاری های مورد نیاز رو توی فتوشاپ با اندازه زنی دقیق کشیدم و با استفاده از برش لیزر (سیستم CNC لیزری) روی پلکسی گلاس بریدمش. (توی این عکس شاسی یه ربات دیگرو که باز بود نشون دادم، فرقش با اون عکس بالا اینه که پلکسی گلاس شفاف استفاده شده، ضمن اینکه در اینجا از سیستم دو چرخ متحرک با موتورهای گیربکس دار 200 دور در دقیقه استفاده کردم که بسیار گرانتر از ربات عکس بالا دراومد)
سیستم انتقال نیرو و گیربکس
برای این ربات از گیربکس های جداگانه که آماده توی بازار هستن استفاده کردم. دو تا آرمیچر (موتور مینیاتوری) هم توی خود گیربکس جا میخوره. (هر طرف یه دونه)
چرخ ها
از چرخهای پلاستیکی با روکش لاستیکی خاردار (برای افزایش اصطکاک) استفاده کردیم که البته روی خود گیربکس بود. (تو عکس بالایی پیداس، رینگشم اسپورته)
سیستم خاموش کننده هم که یه موتور معمولی بود با یه پره سه شاخه پلاستیکی که جلوی ربات نصب شده بود. (و در زمان گرفتن عکس یه بنده خدایی رسما کشش رفت)
قطعات هم که با پیچ و اسپیسر Spacer (یک میله که برای فاصله گذاری استفاده میشه) به هم بسته بودیم