در حالیكه برخی افراد گل كلم نارنجی رنگ را نامطلوب می‌دانند، این گل كلم فواید غذایی زیادی دارد.
به نقل از ساینس دیلی، اكنون محققان “موسسه كورنل” جهش ژنتیكی را كه موجب ایجاد رنگ غیرعادی این گیاه شده است كشف كرده‌اند.

به نقل از ساینس دیلی، اكنون محققان “موسسه كورنل” جهش ژنتیكی را كه موجب ایجاد رنگ غیرعادی این گیاه شده است كشف كرده‌اند.
این كشف احتمالا به تولید محصولات اصلی غذایی بیشتری از جمله ذرت، سیب زمینی، برنج، ذرت خوشه‌ای و گندم منجر می‌شود.
این جهش ژنتیكی كه به تازگی توسط “لی لی” متخصص ژنتیك موسسه كورنل و همكارانش جدا شده و در شماره دسامبر نشریه “سلول گیاهی” منتشر شده است، به سبزیجات اجازه می‌دهد تا “بتا كاروتن” بیشتری را حفظ كنند.
بتا كاروتن موجب ایجاد رنگ نارجی می‌شود و یك زمینه ساز برای (تولید) ویتامین مغذی ‪ A‬است.
تولید محصولات اصلی كه حاوی ویتامین ‪ A‬بیشتری باشند مهم است زیرا كمبود ویتامین ‪ A‬كه در كشورهای در حال توسعه شایع است موجب آسیب رساندن به سیستم‌های ایمنی می‌شود و عامل عمده كوری در كودكان است.
گل كلم نارنجی رنگ برای اولین بار حدود ‪ ۳۰‬سال پیش در مزرعه گل كلم سفید رنگ یك كشاورز در كانادا كشف شد و اكنون در مغازه‌ها در دسترس است.

سایت پزشکان بدون مرز