-
گل كلم نارنجی
در حالیكه برخی افراد گل كلم نارنجی رنگ را نامطلوب میدانند، این گل كلم فواید غذایی زیادی دارد.
به نقل از ساینس دیلی، اكنون محققان “موسسه كورنل” جهش ژنتیكی را كه موجب ایجاد رنگ غیرعادی این گیاه شده است كشف كردهاند.
به نقل از ساینس دیلی، اكنون محققان “موسسه كورنل” جهش ژنتیكی را كه موجب ایجاد رنگ غیرعادی این گیاه شده است كشف كردهاند.
این كشف احتمالا به تولید محصولات اصلی غذایی بیشتری از جمله ذرت، سیب زمینی، برنج، ذرت خوشهای و گندم منجر میشود.
این جهش ژنتیكی كه به تازگی توسط “لی لی” متخصص ژنتیك موسسه كورنل و همكارانش جدا شده و در شماره دسامبر نشریه “سلول گیاهی” منتشر شده است، به سبزیجات اجازه میدهد تا “بتا كاروتن” بیشتری را حفظ كنند.
بتا كاروتن موجب ایجاد رنگ نارجی میشود و یك زمینه ساز برای (تولید) ویتامین مغذی Aاست.
تولید محصولات اصلی كه حاوی ویتامین Aبیشتری باشند مهم است زیرا كمبود ویتامین Aكه در كشورهای در حال توسعه شایع است موجب آسیب رساندن به سیستمهای ایمنی میشود و عامل عمده كوری در كودكان است.
گل كلم نارنجی رنگ برای اولین بار حدود ۳۰سال پیش در مزرعه گل كلم سفید رنگ یك كشاورز در كانادا كشف شد و اكنون در مغازهها در دسترس است.
سایت پزشکان بدون مرز
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن