نقل قول نوشته اصلی توسط hiddenboy نمایش پست ها
تابستون یا سر کار بودم یا کلاس. کمتر وقت رسیدن به خودم رو داشتم. الان توی این ماه رمضونی فرصت استراحت دارم.
اوقات فراغتم رو معمولا پای کامپیوتر کارامو انجام میدم و یا کتاب های مربوط به رشتمو مطالعه میکنم./ با دوستام معمولا پارک میریم. سینما کم میرم-- مگر اینکه چه شود و یا طرف کی باشه. رستوران هم فقط با پسر عمو های گلم میرم و با یکی از دوستام که خیلی با هم صمیمی هستیم.پاتوق خاصی هم نداریم ، معمولا چهار راه طالقانی و جهانشهر. من نامزذد و دوست دختر ندارم- اگرم میخواستم داشته باشم روش و ندارم(خجالتی تشریف دارم تو این زمینه) ولی اگه داشتم همه جا میبردمش. پارک - سینما و رستوران و ....

البته آلان که تابستون تموم شده ها!
اولا که دست از خجالت بردارید علی آقا. اگر روزی عاشق دختری شدین حتما بهش بگین نذارین باز هم از دستتون بره. یادتون باشه برای دخترا اول از همه همین صفا و پاکی دلتونه که مهمه. اینقدر مظلومانه گفتین که همه جا می بردمش، من که به نوبه خودم با اینکه دخترم غبطه خوردم. کاشکی یه ذره از این ....ولش.
خوب یه سوال دیگه
19 سالتونه درسته؟؟؟ اونوقت کجا کار می کنین؟؟؟ مهارت هاتون که باعث شده اونجا مشغول به کار بشین چیه؟ اخه اینجور که معلومه شما هم از اون دسته دانشجوها هستین که بیش تر از مهندس ها از کامپیوتر سر در می یارن