بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: ذرت مکزيکي بهتر است يا بلال خودمان؟

  1. #1
    فرناز آواتار ها
    • 1,985

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبيات انگلیسی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

    پیش فرض ذرت مکزيکي بهتر است يا بلال خودمان؟

    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

  2. #2
    فرناز آواتار ها
    • 1,985

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبيات انگلیسی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    خوب است بدانيم که بهترين نوع ذرت آن است که به حالت بخار پز در منزل تهيه شود. خوردن ذرت‌هاي کبابي يا همان بلال معمولي نيز بر خوردن ساير انواع ذرت مثل ذرت‌هاي مکزيکي ارجحيت دارد. البته بايد توجه داشت که اين بلال‌ها هنگام کباب شدن نسوزد


    بچه که بوديم و به همراه پدر و مادرمان براي گردش بيرون مي‌رفتيم، هميشه جلوي درب پارک پيرمردي در حال کباب کردن بلال‌ها بود. ما نيز بعد از بازي از بابا مي‌خواستيم که برايمان بلال بخرد. اما حالا کمتر از اون بلال‌ها خبري هست و مد شده کنار هر سوپرمارکتي کسي ايستاده و ذرت مکزيکي مي‌فروشد. ما هم که الان بزرگ و با کلاس شديم، ديگر سراغ بلال نمي‌رويم و به کمتر از ذرت مکزيکي راضي نيستيم. اما خوب است بدانيم که ذرت‌ به دليل فيبر بالايي که دارد جزو سبزيجات مفيد نشاسته‌اي به حساب مي‌آيد. ذرت نه تنها حاوي انرژي است بلکه داراي مختصري ويتامين نيز بوده و خواص زيادي برايش قايل‌اند. اين خوراکي معمولا به اشکال متنوعي مثل کنسروي ، بخارپز، کبابي و اخيرا «مکزيکي» مورد استفاده قرار مي‌گيرد...

    خوب است بدانيم که بهترين نوع ذرت آن است که به حالت بخار پز در منزل تهيه شود. خوردن ذرت‌هاي کبابي يا همان بلال معمولي نيز بر خوردن ساير انواع ذرت مثل ذرت‌هاي مکزيکي ارجحيت دارد. البته بايد توجه داشت که اين بلال‌ها هنگام کباب شدن نسوزد چرا که با سوختن هر ماده غذايي احتمال سرطان‌زايي آن افزايش مي‌يابد. اگر اين ذرت‌ها بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شوند، کمي از خاصيت‌شان کم مي‌شود. خلاصه اينکه ذرت به خودي خود غذايي خوبي است اما نحوه طبخ و اضافه کردن نمک و کره به آن کمي از ارزش غذايي‌اش مي‌کاهد. توصيه مي‌شود اگر مي‌خواهيد از ذرت استفاده کنيد بيشتر نوع آب پز و کبابي‌اش را انتخاب کنيد و کمتر به سراغ نوع مکزيکي آن برويد چرا که اضافه کردن کره، نمک و برخي افزودني‌هاي ديگر سبب افزايش کالري ذرت مکزيکي شده و به اين ترتيب بايد در مصرفش محدوديت به خرج داد. البته لازم به ذکر است که باز هم مصرف همين نوع ذرت نسبت به مصرف ساير غذاهاي آماده ارجحيت دارد. اگر قرار است که شما ميان وعده‌اي را از ميان شکلات، ساندويچ پرسس و يا نوشابه انتخاب کنيد، مصرف ذرت مکزيکي بر همه آنها مقدم است.

    يک‌نکته،يک‌متخصص - دکترسعيد حسيني/ متخصص تغذيه و رژيم‌درماني
    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

  3. #3
    فرناز آواتار ها
    • 1,985

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبيات انگلیسی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل تحصیل
    پرند
    شغل , تخصص
    مدرس زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    حسابداری
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •