بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 2 از 2 اولیناولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 از مجموع 16

موضوع: سال 87 و امــــــروز در تـــــاريخ جهـــان

  1. #11
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    زادروز «رومي شنايدر»




    رومي شنايدر Romy Schneider از بازيگران معروف فيلمهاي سينمايي در قرن 20 بيست و سوم سپتامبر 1938در اتريش متولد شد و 53 سال عمر كرد . وي در 1982 بر اثر حمله قلبي درگذشت.


    زادروز « اوريپيدس »




    اوريپيدس Euripides آزاد انديش و نمايشنامه نگار يونان باستان 23 سپتامبر سال 480 پيش از ميلاد، درست در زماني كه يونان در دست ارتش ايران بود به دنيا آمد و 74 سال عمر كرد. وي در طول عمر خود 92 نمايشنامه نوشت كه معروفترينشان «زنان تروا» عنوان دارد. او اين نمايشنامه را در انتقاد از كشتار مردان آن ديار به دست يونانيان (هموطنان خود) نوشته بود، زيرا كه با اين كشتار، منطقه مورد بحث فاقد مرد شده بود. اوريپيدس زير بار تغيير مطلب (خود ـ سانسوري) نرفت تا مضمون نمايشنامه خوشايند مردان جنگي يونان قرار گيرد. وي هرگز در برابر خدايان يوناني هم سر تعظيم فرود نياورد، زيرا كه آنها را منطقا نمي توانست باور داشته باشد. بارها گفته بود تا مغزش تاييد نكند، چيزي را نمي پذيرد و به همين سبب داوران مسابقه هاي ادبي به او جايزه نمي دادند. شهرت اوريپيدس عمدتا پس از فوت او كه در 406 پيش از ميلاد صورت گرفت عالمگير شد.


    كشف سياره « نپتون » Johann Gohfried Galle 23سپتامبر سال 1846 دانشمند آلماني « يوهان گفريد گال » سياره « نپتون » را كه دور ترين فاصله را دارد كشف كرد. نپتون كه سطح آن از انواع گار و بخار پوشانده شده هر 165 سال يك بار خورشيد را دور مي زند و داراي هشت قمر است. روزهاي نپتون 16 ساعت و نزديك به هفت دقيقه است. در سطح اين سياره لكه هاي بزرگ ديده مي شود .به احتمال زياد هسته آن و نيز قسمت زير پوسته گازي، جامد است.
    نپتون


    درمانگر سرطان پروستات
    دكتر چارلز هوگينز Charles Huggins جراح كانادايي ـ آمريكايي كه راه درمان سرطان پروستات را يافت 22 سپتامبر سال 1901 در كانادا به دنيا آمد. وي با هورمون تراپي راه درمان سرطان پروستات را ارائه داد و به خاطر همين كشف برنده جايزه نوبل سال 1966 شد. وي در مراسم دريافت اين جايزه گفت كه سرطان پروستات كه يك بيماري مردانه است اگر زود تشخيص داده شود صد در صد درمان پذير است. دكتر هوگينز 96 سال عمر كرد.
    مخترع آلماني « هواپيماي موشكي »
    يوگن سنگر Eugen Saenger مهندس راكت ساز آلماني و سازنده « هواپيماي موشكي ايكس 15» بيست و دوم سپتامبرسال 1905 متولد شد. وي طرح هواپيماي فضايي را دو دهه قبل از فرستادن نخستين ماهواره حامل انسان به فضا ارائه داده بود كه عبارت از هواپيمايي بود كه به صورت دو مرحله اي عمل مي كرد ؛ يك مرحله تا انتهاي جو زمين و مرحله ديگر ، از آن پس كه حالت موشك داشت و به همين صورت هم به جو زمين باز مي گشت. مهندس سنگر كه د ر اتريش به دنيا آمده بود برهمين پايه هواپيماي موشكي « ايكس ـ 15 » را ساخت. پس از جنگ جهاني دوم سالها مشاور فني فرانسه بود و دهم فوريه سال 1964 در 59 سالگي درگذشت.
    مدل هواپيماي موشكي ايكس ـ 15




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  2. #12
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    استراتژي صلح رومي

    اگوستوس امروز سالروز تولد "اگوستوس" است كه روز 23 سپتامبر سال 63
    پيش از ميلاد به دنيا آمد. او در تاريخ به دو دليل شهرت يافته است : يكي اينكه براي نخستين بار عنوان رياست جمهوري روم را، امپراتور، گذارد ولي انتخابي بودن آن مقام را از سوي بزرگان، ژنرالها و سناتورهاي روم بر هم نزد و از آن پس به سزار اگوستوس معروف شد و دوم اينكه اصطلاح Pax Romana (صلح رومي) را باب كرد كه استراتژي تازه يي بود.
    به موجب اين سياست جنگ و تعرض هم البته اگر از جانب روم (آن زمان) باشد نوعي صلح است! همين استدلال و حرفي كه ابرقدرتهاي قرن بيستم و تنها ابرقدرت امروز مي زند.
    قتل عام مبلغان دين مسيح و مسيحيان ژاپن


    23 سپتامبر سالروز قتل عام مسيحيان در ژاپن است. در اين روز در سال 1622 ميلادي بسياري از مبلغان مسيحي كه در اروپا اعزام شده بودند گردن زده شدند و يا وارونه آنها را به دار آويختند. آن دسته از ژاپني ها كه مسيحي شده بودند نيز به اسب بسته شدند و آنقدر روي زمين كشانده شدند كه جان دادند و از همين روز بود كه ژاپن ورود غربيها را به سرزمين خود ممنوع كرد و خود را كاملا از آنها جدا ساخت.
    "يوآاو رودريگز" سياح پرتغالي كه در آن روز ژاپن بود و در همان سال كتاب خاطرات خود را در "ماكائو" تاليف كرد در اين زمينه نوشته است: ژاپني ها صرفا به خاطر آيين بودا دست به قلع و قمع مسيحيان نزدند بلكه از آن مي ترسيدند كه بتدريج اروپائيان فرهنگ ملي آنان را تخريب كنند و مسيحيان ژاپني عامل نفوذ غرب در ژاپن شوند.
    وقتي كه جهان داراي دو ابر قدرت هم زور باشد


    20 و 23 سپتامبر سال 1949 كابينه ترومن رئيس جمهوري وقت آمريكا در دو جلسه به اوضاع نظامي جهان پس از خارج شدن انحصار سلاح اتمي از دست آن كشور پرداختند. در اين جلسات "دين آچسن" وزير خارجه و ژنرال "عمر برادلي" رييس ستاد مشترك نيروهاي مسلح آمريكا با نگراني تمام جزئيات آزمايش اتمي شوروي را به اطلاع همكاران خود رسانيدند و قرار شد از سردبيران روزنامه ها و مديران خبر راديو تلويزيونها درخواست شود كه با توجه به مسئوليت اجتماعي خود موضوع را بزرگ نكنند كه در مردم آمريكا توليد ترس و وحشت كند و به غرور آنها نسبت به برتري وطنشان لطمه خورد! در اين جلسات، ژنرال عمر برادلي گفت كه درسايه ترسي از وقوع يك جنگ اتمي، هيچ يك از دو ابرقدرت از اين پس قادر نخواهد بود در هر نقطه اي و برضد هر كشوري و به هر منظوري نيروي نظامي بكار برد و به اراده خود زمان آغاز و تاريخ پايان اين جنگ را انتخاب كند، زيرا هر جنگ يكطرفه (منظور عدم توافق ابرقدرت ديگر با آن) ممكن است به درازا بكشد، منطقه اي شود و حتي به جنگ اتمي منجر شود. در پايان همين جلسات كابينه ترومن تصميم گرفت كه بمب افكنهاي دورپرواز ب -50 را جانشين ب -29 در اروپا كند تا در هر لحظه قادر به بمباران اتمي شوروي باشند! و به علاوه سعيش ود كه حتي الامكان از معارضه نظامي با شوروي اجتناب شود.
    اول ؛ وطن


    سرگئي کورولف سرگي كورولف Sergei Korolev طراح ماهواره ها و برنامه فضايي شوروي كه در سي ام دسامبر 1906 به دنيا آمد و در 14 ژانويه سال 1966 در 60 سالگي فوت شد در مصاحبه اي كه 23 سپتامبر 1964 از او به چاپ رسيده گفته است: من يك كمونيست هستم اما اگر از من بپرسند كه چرا براي برنامه هاي فضايي اين همه رنج و مرارت كشيدي، بدون درنگ خواهم گفت فقط به خاطر وطنم و سربلندي و عظمت آن. زيرا براي من وطن مقدم بر كمونيسم است.
    مجمع عمومي بدون اختيار سازمان ملل، حرفها و پيشنهادهاي تازه


    مجمع عمومي بدون اختيار سازمان جهاني كه 191 كشور عضو آنند و فلسطيني ها و واتيكان در آن نماينده ناظر دارند، طبق معمول سنواتي در سومين سه شنبه سپتامبر 2004نشست سال خود را كه در جلساتش 64 رئيس كشور، 25 نخست وزير و 86 وزير امور خارجه شركت مي كنند آغاز كرد و دبيركل محتاط اين سازمان از كشوهاي عضو خواست كه توجه خود را به رعايت قانون و بسط عدالت جهاني معطوف دارند!. توصيه رعايت قانون و بسط عدالت چيز تازه اي نيست، در قوانين اساسي همه كشورها، در اصول متعدد مورد تاكيد قرار گرفته و انديشمندان و مصلحان از عهد باستان تا كنون تحقق آن را آرزو كرده اند. دبيركل سازمان كه پيش از تشكيل جلسه، جورج بوش رئيس جمهور آمريكا وي را « كوفي عزيز » خطاب كرد در نطق افتتاحيه مجمع همچنين خواست كه به خاطر مبارزه ضروري با تروريسم؛ تجاوز غير ضروري به آزادي هاي مدني نشود. پس از انتشار درخواست دبيركل سازمان ملل، طولي نكشيد كه خبر رسيد كه به دستور وزارت امنيت آمريكا پرواز شماره 919 شركت «يونايتد» از لندن به واشنگتن، در نيمه راه ( خارج از برنامه ) در يك فرودگاه ايالت شمال شرقي « مين » بر زمين نشسته تا يك مسافر انگليسي 56 ساله آن به نام «استيفن جيورجيو» ، خواننده سابق ، كه پس از تمايل به اسلام و دست كشيدن از خوانندگي، نامش را به «يوسف اسلام» تغيير داده از آن پياده كنند و به انگلستان باز گردانند زيرا كه نام او در « واچ ليست » آن وزارتخانه بوده و به حال آمريكا خطرناك تشخيص داده شده است .
    كوفي عنان در نطق رسمي خود با احتياط تمام و با جملاتي كه با دقت انتخاب شده بودند گفت: كساني كه از قانوني بودن و مشروعيت كارها سخن به ميان مي آورند بايد كار خودشان را بر پايه قانون قرار دهند، و آنان كه خواستار رعايت قوانين بين المللي اند نخست خودشان بايد به آنها احترام بگذارند. رعايت قوانين در داخل هر كشور مستلزم رعايت قوانين بين المللي و بالعكس و قوانين از هم جدا نيستند(قانون درجه يك و درجه 2 وجود ندارد و همه يكسانند، داخلي و بين المللي) و .... وي از تحقير و شكنجه عراقي ها در زندان ابوغريب هم انتقاد كرد.
    در حاشيه جلسات مجمع ، چهار دولت هند، برزيل، آلمان و ژاپن با استفاده از انتقادهايي كه در سالهاي اخير از سازمان شده است كه منشور و اركان ( ساختار كلي اش ) كه 59 سال پيش در جو پس از جنگ جهاني دوم تدوين شده است پاسخگوي مسائل جهان قرن 21 نيست استفاده كرده و به تبليغ براي خود پرداخته اند كه عضو دائمي شوراي امنيت شوند. اگرهم اين تلاش تا دوره بعدي مجمع تحقق يابد مشكلي را حل نخواهد كرد و بركارآيي سازمان به عنوان پاسدار صلح و امنيت جهان نخواهد افزود. مسئله هنگامي حل خواهد شد كه حق رد « وتو » لغو شود ، آفريقا در شوراي امنيت نماينده دائمي داشته باشد و اختيارات به مجمع عمومي داده شود كه نماينده همه كشورهاست نه شوراي امنيت كه در حد يك كميسيون پارلمان جهان است. بايد تصميمات شوراي امنيت به تصويب مجمع برسد و سپس به اجرا درآيد.

    رئيس تازه « ناتو »



    23 سپتامبر 2003 شفرJaap de Hoop Scheffer وزير امورخارجه هلند به رياست « ناتو » انتخاب شد. وي كه يك ديپلمات 55 ساله است از دسامبر جاي رابرتسون انگليسي را خواهد گرفت . پيش بيني شده است ناتو كه اينك 19 عضو دارد تحت رياست شفر متمايل به سياست هاي اتحاديه اروپا خواهد شد.
    نخستين زن سياهپوست نامزد رياست جمهوري آمريكا



    23 سپتامبر 2003 بانو « كارول موسلي براون » به صف متقاضيان احراز مقام رياست جمهوري آمريكا پيوست . وي نخستين زن سياهپوستي بود كه از ايالت ايلي نوي به مجلس سنا رفته بود و يك دوره سناتور آمريكا بود. او همچنين نخستين زن سياه پوستي است كه خود را نامزد مقام رياست جمهوري آمريكا كرده است. كارول كه عضو حزب دمكرات هنگام اعلام نامزدي خود گفت كه مي خواهد به آشفتگي دو ـ سه سال اخير در آمريكا پايان دهد ، ولي مشكل او نداشتن پول كافي براي تبليغ و مبارزه است.




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  3. #13
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    برخي ديگر از رويدادهاي 23 سپتامبر

    1471: در اين روز در سال 1471 امپراتوري عثماني قلمرو خود را در غرب، به درياي آدرياتيك رساند و در آلباني به ايجاد استحكامات نظامي دست زد و به ترويج اسلام پرداخت.

    1889: «والتر ليپمن» روزنامه نگار دنيا آمد و 85 سال عمر و 59 سال خبر و مقاله نوشت. وي در مقالات خود تعابير تازه بكار برد كه بعدا مصطلح و از واژه و عناوين عمومي شده اند از جمله عنوان «جنگ سرد». وي اين عنوان را به رقابت هاي تبليغاتي آمريكا و شوروي اطلاق كرد كه اينك مبارزه هاي رسانه اي هر گروه از كشور ها و يا دو كشور و يا دو موسسه را «جنگ سرد» يعني جنگي كه در آن خون ريخته نشود مي نامند.

    1928: سال تحصيلي 1307 ـ 1308 ( 1928ـ 1929 ميلادي ) در اين روز در تهران در حالي آغاز شد كه اين شهر تنها 30 دبستان و 8 دبيرستان عمومي ( دولتي ) داشت.
    1932: ايجاد كشور سعودي مركب از حجاز، نجد و مناطق ديگر که روز پيش از اين اعلام شده بود از روزي چون امروز، 23 سپتامبر درسال 1932 ، رسميت يافت . اين روز که در تقويم ها مندرج است رعايت مي شود.


    1939: در اين روز در سال 1939 زيگموند فرويد روانشناس اتريشي درگذشت. وي هنگام مرگ 82 ساله بود. روانكاوي (Psychoanalysis) از اوست.


    1848: جان كرتيس آمريكايي 23 سپتامبر سال 1848 اختراع خود سقز جويدني را به ثبت رساند. چون نخستين سقزي كه در اين مصرف شد ساخت كارخانه "آدامس" بود، در ايران عمدتا سقز را آدامس مي گويند.


    1973: خوان پرون Peron كه دولت او در سپتامبر سال 1955 در يك كودتا در آرژانتين ساقط و خود وي به اروپا تبعيد شده بود، درست 18 سال بعد بارديگر رهبر آرژانتين شد. وي احساسات ناسيوناليستي داشت و حزب او هنوز از احزاب تراز اول آرژانتين است.




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  4. #14
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    در قلمرو ادب جايزه ادبي دوم 12 سال پس از جايزه اول

    Nadine gordimer

    در اين روز در سال 1991 بانو «گورديمر» داستان نگار جمهوري آفريقاي جنوبي برنده جايزه نوبل در ادبيات شد. وي در آن روز 68 ساله بود و تا آن زمان 13 داستان، 200 داستان كوتاه و دهها رساله و مقاله نوشته بود. معروفترين داستانهاي او «تاريخ از درون» عنوان دارد. وي هفتمين زن و نيز نخستين نويسنده از فدراسيون آفريقاي جنوبي بود كه برنده جايزه ادبي نوبل شده اند.
    گورديمر در جواني

    كتابهاي «گورديمر» به 30 زبان ترجمه شده اند. وي كه از سفيد پوستان بود بر ضد سياست تبعيض نژادي دولت وقت افريقاي جنوبي بود.
    درست 12 سال بعد در همين روز، جايزه ادبي نوبل به «كوئتسي» داستان نگار ديگر افريقاي جنوبي كه او هم سفيد پوست و ضد تبعيض نژادي بوده داده شد. «كونتسي» هنگام برنده شدن اين جايزه 63 سال داشت و استاد موقت دانشگاه شيكاگو آمريكا بود.
    كوئتسي تا زمان برنده شدن جايزه نوبل، هشت داستان و چند كتاب غير داستاني و دهها رساله و مقاله منتشر كرده بود. کوئتسي




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  5. #15
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساير ملل آغاز قيام شيعيان بر ضد عباسيان

    در اکتبرسال 762 ميلادي قيام شيعيان بر ضد سلسله عباسي كه در شهر مدينه آغاز شده بود به بغداد و سپس به ساير بلاد اسلامي گسترش يافت. بغداد اندكي پيش از اين تاريخ به عنوان پايتخت عباسيان كه همانند امويان شيوه سلطنتي در پيش گرفتند ، انتخاب شده بود.

    فارسي زبان اداري كشمير شد

    چهارم اكتبر 1467 ميلادي، زين العابدين شاهزاده تبعيدي كشمير با كمك مردان طايفه خود "خوكار Khokar" بر برادرش عليشاه كه شاه كشمير بود مسلط و سلطان اين سرزمين شد و بلافاصله فارسي را زبان رسمي دربار و سازمانهاي دولتي كشمير اعلام كرد. زين العابدين كه در دفتر خود به فارسي سخن مي گفت روز بعد از رسيدن به قدرت هرگونه آزار هندوها، بودايي ها و برهمن ها را ممنوع كرد و اجازه داد كه پيروان اديان ديگر هم بتوانند معابد خود را مرمت و دوباره سازي كنند. زين العابدين از دوستداران ايران، ايرانيان و فرهنگ و ادب ايران بود و تا پايان عمر از اين كه در جريان جشن باستاني مهرگان ايرانيان به حكومت رسيده است ابراز خرسندي مي كرد و آن را به فال نيك مي گرفت.


    اجراي تقويم گريگوري

    در اين روز در سال 1582 پاپ گريگوري سيزدهم دستور رعايت تقويمي را كه توسط ليسيوس (يك پزشك) تنظيم شده بود و به تقويم ميلادي گريگوري معروف شده است صادر كرد كه ايتاليائي ها، اسپانيايي ها، پرتغالي ها و لهستاني ها فورا آن را جانشين تقويم ژوليان (تهيه شده به دستور سزار ژوليوس) كردند و كشورهاي ديگر به تدريج پس از آنها. با رسميت يافتن تقويم گريگوري، پس از روز چهارم اكتبر، روز پانزدهم قرار گرفت.



    مذاکرات هيتلر و موسوليني در گذرگاه برنر




    هيتلر و موسوليني ديدار و مذاكرات معروف خود در گذرگاه "Brenner" واقع در كوههاي آلپ را از چهارم اکتبر 1940 آغاز كردند. هدف اوليه از اين ديدار امضاي قرارداد همکاري همه جانبه دو دولت بر ضد انگلستان در منطقه مديترانه و افريقا بود که در جريان مذاکرات هيتلر و موسوليني به توافقهاي ديگري هم دست يافتند و متحد کامل شدند. عکس، سران وقت آلمان و ايتاليا را در مذکرات گذرگاه
    " برنر " نشان مي دهد. چيانو که در مذاکرات شرکت داشت نيز در عکس ديده مي شود.
    گذرگاه برنر



    نخستين ماهواره ساخت بشر در فضا



    دانشمندان شوروي چهارم اكتبر سال 1957 نخستين ماهواره ساخت بشر، سپوتنيك را در مدار زمين قرار دادند و دولت اين كشور عكس آن را به مطبوعات داد و جهان را به حيرت واداشت. وزن اين ماهواره 90 كيلوگرم بود. آمريكاييان كه در نظر داشتند سال بعد احتمالا يك ماهواره 11 كيلوگرمي را در مدار زمين قرار دهند، سخت نگران و متعجب شدند. در بسياري از كشورها، علائم مخابراتي سپوتنيك دريافت شد و جهان وارد عصر رقابتهاي فضايي گرديد. ترس آمريكا بيشتر از موشكي بود كه اين ماهواره را به فضا برده بود. بعد از فروپاشي شوروي، روزنامه هاي ملل ديگر در روز 4 اكتبر مطالب متعدد درباره نخستين سپوتنيك شوروي چاپ مي کردند و مي نوشتند كه مردم روسيه اين پيشرفت مهم وطن خود را به فراموشي سپرده اند و حتي مطبوعات اين كشور هم سالروز پرتاب آن را كه در آن زمان همه رويدادها را تحت الشعاع خود قرار داده بود ناديده گرفته اند که از سال 2007 و به مناسبت پنجاهمين سالروز فرستادن سپوتنيک، رسانه هاي روسيه به آن پرداختند که ادامه خواهد داشت.




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  6. #16
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    24 بهمن / 12 فوريه / 16 صفر
    24 بهمن ماه هجري خورشيديسالگشت درگذشت اميرتيمور گوركان
    تصوير اميرتيمورامير تيمور گوركان كه سه بار به ايران لشكر كشيد 12 فوريه سال 1405 ميلادي (23 بهمن ماه) در كزاخستان امروز (در ايران؛ قزاقستان نوشته مي شود) در 69 سالگي درگذشت و پيكر او را به سمرقند منتقل و در آرامگاهي كه خود در اين شهر باستاني ايرانيان ساخته بود دفن كردند. تيمور درجريان لشكركشي به چين بود كه بيمارشد و درگذشت. او يك مغول تبار از ايل�بارلاس� بود كه در �كش� در فرارود كه امروز شهر سبز خوانده مي شود، به دنيا آمده بود. حملات نظامي تيمور را به زبان تاتاري �يورش� نوشته اند. قلمرو تيمور ازهند تا قفقاز و از مرز غربي مغولستان تا دمشق وسعت داشت كه پس از مرگ او ديري نپاييد.
    تيمور در يكي از لشكر كشي هايش به ايران، شهر اصفهان را ويران و در اين شهر از كله مقتولان مناره ساخت. با وجود اين، ابن خلدون از او به عنوان مردي اديب پرور و علاقمند به اصحاب فكر و دانش و مشوق هنر، معماري و مهندسي ياد كرده است. مورخان نظامي نوشته اند كه تيمور نبردها را عمدتا با جنگ رواني و تبليغ قبلي در مهارت و شجاعت سربازان و سلاحهاي برتر آنان مي برد. او ناچار به اين كار بود، زيرا كه به حد كافي سرباز نداشت و خشونت هاي او هم عمدتا به همين دليل بود. با اين كه ازبكها از قوم ديگري هستند و از منطقه اورال آمده اند، امير تيمور را موسس ازبكستان مي دانند!.
    مورخان روس سالروز مرگ تيمور را 18 فوريه نوشته اند كه نتيجه تفاوت تقويم هاي قديمي ميلادي است. جهان غرب به اقتباس از مورخان ايراني امير تيمور را تيمور لنگ (تيمور لين) مي نويسد. �پارسي� زبان مكاتبات رسمي تيمور، سازمانهاي دولتي و موسسات فرهنگي اش بود.


    قلمروثابت اميرتيمور
    لغو رواديد دولتين ايران و تركيه رواديد ورود اتباع دو كشور به خاك يكديگر را 23 بهمن 1342 لغو كردند . در سالهاي اخير دولت تركيه توصيه هاي متعدد را كه بار ديگر براي اتباع ايران مقررات ويزا برقرار كند نپذيرفت.

    پس از 3 سال جنجال، فاطمه پهلوي با شوهر آمريکايي اش به تهران بازگشت
    هيلر و فاطمهفاطمه پهلوي 18 بهمن 1332 به همراه شوهر آمريکايي اش علي هيلر به تهران بازگشت و برغم پيش بيني قبلي مورد استقبال اعضاي خانواده سلطنتي وقت قرار گرفت. وي سه سال پيش از آن بدون کسب اجازه از وزارت امور خارجه ايران به هيلر که يک روزنامه نگار آمريکايي بود ازدواج کرده بود. طبق قانون، وي به عنوان يک زن ايراني قبلا بايد از وزارت امور خارجه ايران کسب اجازه مي کرد. اين قانون ازدواج زن ايراني را با اتباع کشورهاي ديگر منوط به کسب اجازه از دولت (وزارت امورخارجه ايران) کرده بود. به علاوه، ازدواج مسلمه (زن مسلمان) با مرد غير مسلمان ممنوع بود که بعدا هيلر مسلمان شده بود. اين ازدواج که در جريان مبارزه براي ملي شدن نفت ايران صورت گرفته بود، موقع شاه را شديدا تضعيف کرده بود. بعدا اين ازدواج که با عشق! آغاز شده بود به طلاق ختم شد و فاطمه با خاتمي دوست شاه و فرمانده نيروي هوايي ازدواج کرد که خاتمي هم چند سال بعد هنگام تمرين با کايت کشته شد.

    وقايع ابتدای انقلاب و دفاع مقدس
    در چنين روزي
    24/11/57
    آغاز به كار سرلشكر قره‌ني در محل ستاد ارتش و تشريح وضعيت نيروهاي مسلح : ما‌‌ اينك وارث يك ارتش از هم‌پاشيده هستيم. اكنون ارتش دچار وضع نابسامان و از هم‌پاشيده‌اي است. وضع ما در مورد ارتش بحراني است. در ارتش فعلي تصفيه اساسي و كلي صورت خواهد گرفت.
    اعتراض پرسنل نيروي هوايي به انتصاب سپهبد مهديون به كفالت‌‌ اين نيرو و واكنش سرلشكر قره‌ني ؛ اجتماع پرسنل نيروي هوايي در محوطه ستاد‌‌اين نيرو در اعتراض به انتصاب سپهبد مهديون به سرپرستي نيروي هوايي ؛ اعتراض و تحصن پرسنل پايگاه هوايي بابلسر به‌‌اين انتصاب ؛ بركناري سپهبد مهديون و انتصاب سپهبد آذربرزين به جاي وي به دستور سرلشكر قره‌ني.

    اعلام حمايت مجدد پرسنل نيروي هوايي از انقلاب اسلامي‌ و امام‌خميني ؛ اطلاعات : نزديك به هزار نفر از افسران نيروي هوايي به نشانه همبستگي با انقلاب خلق‌‌ ايران در ميدان بهارستان رژه رفتند.
    اطلاعيه‌هاي كميته انقلاب اسلامي‌ و سازمان چريكهاي فدايي خلق درباره سلاحهاي موجود در نزد مردم ؛ كميته انقلاب اسلامي‌: اشخاص با مراجعه به مساجد و گرفتن رسيد، اسلحه خود را تحويل بدهند. مردم سلاح خود را به افراد غيرمجاز تحويل ندهند. سازمان چريكهاي فدايي :‌‌اين سازمان با تشكيل كميته‌هاي مركب از مسؤولان سازمان و نمايندگان كميته انقلاب اسلامي‌ جهت هماهنگي و نظارت در استفاده از تجهيزات مصادره شده و رفع اشكالات احتمالي موافقت كامل دارد.

    اخبار امروز كردستان : پادگان مهاباد در محاصره نيروهاي مسلح حزب دمكرات كردستان. تشكيل شوراي انقلاب در مهاباد به دستور عزالدين حسيني. انتصاب محمدمهدي كتيره به سرپرستي لشكر 28 سنندج به دستور دولت موقت. اعلاميه لشكر 28 سنندج مبني بر اعلام آمادگي براي حفظ سرحدات كشور و وفاداري به انقلاب و امام خميني.
    اعلام مواضع سازمانهاي سياسي درباره ارتش و انتصابهاي جديد و نيز خلع سلاح عمومي ؛ جاما : مردم مي‌خواهند به جاي ارتش استعماري يك ارتش مردمي‌ در خدمت خلق قرار گيرد. نهضت راديكال ايران : خلع سلاح مردم و جوانان انقلابي در شرايط فعلي مصلحت نيست. سازمان چريكهاي فدايي خلق : انحلال ارتش، اخراج مستشاران خارجي و تشكيل ارتش خلقي خواست ماست.

    اعلام موجوديت و برنامه از سوي سازمانهاي مختلف سياسي ؛ حزب جمهوريخواه‌‌ ايران به رهبري دكتر عبدالحسين بقايي كرماني : وجود تشكيلاتي قوي و مومن و متشكل را در برابر كساني كه‌‌ ايده آنان بر محور خفقان و چپاول دور مي‌زند، لازم مي‌دانيم. حزب‌توده : از رهبران تازة كشور مي‌خواهيم ممنوعيتي را كه توسط شاه به حزب ما تحميل شده است، لغو كنند. دانشجويان پيشگام (وابسته به سازمان چريكهاي فدايي خلق) : انقلاب خلق ما انقلابي دمكراتيك و ملي بود. سازمان چريكهاي فدايي خلق : رؤوس برنامه و مواضع ما انحلال ارتش و تمامي‌ ارگانهاي حاكميت رژيم سابق، لغو كليه قراردادها و پيمانها، لغو كليه قوانين كارگري، تامين آزادي اجتماعات، به رسميت شناختن آزاديهاي فرهنگي و قومي‌ خلقهاي‌‌ ايران مي‌باشد.
    ابراز حساسيت مطبوعات داخلي و خارجي درباره چگونگي روابط‌‌ ايران و آمريكا ؛ مطبوعات داخلي و گزارش تحركهاي مشكوك ناوگانهاي خارجي در آبهاي خليج‌فارس و درياي عمان ؛ از سوي ديگر، ورود ناوهاي آمريكايي را به آبهاي‌‌ ايران، سخنگوي وزارت خارجه آمريكا (‌هادينگ كارتر) تكذيب كرد. مطبوعات خارجي و تفسير و تحليل از آينده روابط‌‌ ايران و آمريكا و اقدامهاي واشنگتن در منطقه ؛ نيويورك تايمز : روابط‌‌ ايران و آمريكا تيره خواهد بود زيرا رهبران انقلاب‌‌ ايران ضدآمريكايي هستند. ديلي نيوز : سقوط دولت بختيار ضربه فاجعه‌آميزي براي نفوذ آمريكا در خاورميانه بود. القبس : آمريكا از كشورهاي خليج‌فارس خواسته است يك فرماندهي متحد‌‌ ايجاد كنند.

    اظهار نظر شخصيتها و مطبوعات خارجي درباره آثار پيروزي انقلاب اسلامي‌: انورسادات : حوادث‌‌ ايران نياز به صلح بين اعراب و اسرائيل را در حال حاضر زيادتر كرده است. اسحاق رابين (نخست‌وزير پيشين اسرائيل) : از دست دادن ايران براي غرب بزرگترين ضربه پس از جنگ جهاني دوم به شمار مي‌رود. الوطن (چاپ‌كويت) : پيروزي كامل خلق‌‌ ايران حمايتي واقعي براي آرمان عرب خواهد بود. البعث (چاپ دمشق) : جهان عرب و تمامي‌ جهان تحت تاثير رويدادهاي‌‌ ايران قرار گرفته‌اند. الرياض (چاپ سعودي) :‌‌ايران در آستانه ابهام پاي مي‌گذارد. البلاد (چاپ سعودي) : خطرها و مشكلات زيادي‌‌ ايران را تهديد مي‌كند. روزنامه داوار (چاپ اسرائيل) : هيچ دليلي ندارد كه اسرائيل از پيروزي خميني خوشحال باشد.
    24/11/63
    بيانيه مشترك الجزاير و فرانسه پيرامون پايان دادن به تشنج در منطقه خليج فارس

    24/11/64
    درخواست خاويرپرزدكوئيار دبيركل سازمان ملل از آمريكا و شوروي مبني بر استفاده از نفوذ خود در پايان دادن به جنگ عراق و ايران.

    24/11/65
    مذاكره ولايتي با مقامات شوروي درمسكو � مذاكره پيرامون پايان جنگ شهرها

    24/11/66
    ديدار ولايتي با وزير خارجه المان پيرامون قطعنامه 598 و طرح اجرايي دبير كل.

    ديدار ولايتي با وزير خارجه ايتاليا پيرامون قطعنامه 598

    آرامش نسبي پس ازپيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در تهران
    24 بهمن 1357 - پس ازپيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي دراين روز درتهران آرامش نسبي برقرارشد و نيروهاي مردمي به پاسداري ازنقاط حساس و مراكزمهم شهرپرداختند. همچنين چند تن ازسران خائن و سرسپرده قواي شاه دستگيرو بازداشت شدند و فرودگاههاي كشور براي جلوگيري ازخروج عوامل رژيم طاغوت به مدت 24ساعت تعطيل اعلام شد. ديگرحادثه مهم اين روز، اقدام كاركنان نيروهاي سه گانه ارتش مبني براعلام همبستگي مجدد با مردم بود كه درتهران و ديگرشهرهاي كشورهمزمان انجام گرفت.
    شهادت عماد مغنيه يكي از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان
    24 بهمن 1386 - شهید "عماد مغنیه" معروف به "حاج رضوان" از مردانی بود که پیام سرخ عاشورا را درک کرده و راه مبارزه با ظلم و بی‌عدالتی را به عنوان هدفی مقدس انتخاب نموده بود.
    راهی که در آن دو پایان بیشتر وجود ندارد، یا پیروزی یا شهادت و شهادت قسمت او بود.
    مطمئناً شهادت او نه تنها خللی در حرکت مقاومت ایجاد نخواهد کرد، بلکه همچون گذشته با شهادت هر رزمنده روحیه مبارزه و ظلم ستیزی در همرزمان و همفکرانش شعله‌ورتر خواهد شد

    12 فوريه ميلاديملكه انگلستان دستور داد ملكه سابق اين كشور را گردن زدند!
    جين گري12 فوريه سال 1554 � جين گري � كه چند ماه پيش از اين به مدت 9 روز ملكه انگلستان شده بود به دستور �ماري تودور Mary Tudor� ملكه تازه انگلستان در ارگ لندن گردن زده شد. در كنار � جين� شوهر او نيز گردن زده شد.
    �جين� داوطلبانه به سود ماري از سلطنت كناره گيري كرده بود، زيرا مايل نبود كه انگلستان گرفتار جنگهاي مذهبي شود. جين پروتستان و ماري كاتوليك بود و مي خواست كه با فيليپ پادشاه كاتوليك اسپانيا هم ازدواج كند. ماري دختر هنري هشتم بود كه پس از درگذشت پدرش به مذهب مادر خود �كاترين اوروگون � بازگشته بود. هنري هشتم كه در طول سلطنت خود دستور داده بود دوتن از شش همسرش را گردن بزنند پاپ را كه حاضر نشده بود كاترين همسر اول او را طلاق دهد از رياست كليساي انگلستان بركنار كرد و خود رياست اين كليسا را برعهده گرفته بود.
    �جين� و شوهرش برضد ماري تودور عملي انجام نداده بودند ، ولي محبوبيت جين كه زني آرام بود ماري را آشفته ساخته بود و بيم از آن داشت كه تا � جين � زنده باشد او نخواهد توانست بدون دغدغه حكومت كند ، زيرا هر آن ممكن بود مردم به حمايت از جين بپاخيزند و او را بركنار كنند . ماري كه چشم ديدن جين را به عنوان آلترناتيو خود نداشت مترصد فرصت براي حذف كامل او بود كه اين بهانه را � توماس ويات � يكي از اميران انگليسي كه با سه هزار سوار براي تصرف لندن و بركناري ماري به حركت در آمده بود به دست داد.
    �ويات� براي جلوگيري از ازدواج ماري با فيليپ پادشاه اسپانيا و دشمن انگليسيها به اين لشكر كشي دست زده بود ، ولي ماري آن را به حساب جين گذارد و دستور اعدام وي و شوهرش ( لرد گيلفورد دادلي ) را صادر كرد. جين هنگام اعدام 37 ساله بود .
    �ويات� موفق به تصرف لندن نشد و ماري با پادشاه اسپانيا ازدواج كرد، ولي زن و شوهر موافقت كرده بودند كه در دو كشور زندگي كنند . ماري چهار سال پس از اعدام جين در گذشت و خواهرش اليزابت ( دختر دوم هنري هشتم ) به پادشاهي انگلستان رسيد كه او هم ماري ملكه اسكاتلند را اعدام كرد .
    آن بولين مادر اليزابت به دستور پدر او گردن زده شده بود.


    تصوير صحنه پيش از اعدام در ارگ لندن
    برخي ديگر از رويدادهاي 12 فوريه
    1502: مسيحيان اسپانيا كه منطقه �گرانادا� را تصرف كرده بودند به مسلمانان آنجا تاكيد كردند كه مسيحي شوند و يا مهاجرت كنند. اين منطقه اروپايي در زمان امويان تصرف و ساكنانش مسلمان شده بودند . بسياري از آنان هم از مهاجران عرب بودند.
    1733: �جيمز گلثورپ� در ساواناي آمريكاي شمالي ايجاد مهاجر نشين انگليسي تازه اي را اعلام داشت و آن را به نام پادشاه انگلستان � جورجيا � نام نهاد كه ايالت جورجياي كنوني است . در همين روز در سال 1825 اين مهاجران به بوميان( سرخپوستان ) جورجيا تا اول سپتامبر سال بعد مهلت دادند كه از اراضي آباء ــ اجداديشان دست بكشند و از جورجيا خارج شوند و گرنه در پي مهلت با زور اخراج و يا نابود خواهند شد. بيشتر بوميان جورجيا از قبيله � كريك � بودند.
    1818: � اوتو لودويگ � نويسنده آلماني به دنيا آمد.
    1818: شيلي مهاجر نشين قديمي اسپانيا در منتهي اليه قاره آمريكا استقلال يافت.
    1882: اتحاديه سوسيال دمكرات هلند در آمستردام تشكيل شد.
    1921: وينستون چرچيل پسر لرد چرچيل وزير مستعمرات انگلستان شد. وي در دوران جنگ جهاني دوم و سپس در دوران ملي شدن نفت ايران نخست وزير انگلستان بود.
    1938: ارتش آلمان وارد اتريش شد. اين دو سرزمين آلماني نژاد پيش ازجنگ جهاني دوم كشور واحدي را تشكيل داده بودند.
    16 صفر هجري قمري
    پايان تأليف كتاب ارزشمند
    شرح ديوان حضرت امير
    16 صفر 890 - �قاضي ميرحسين ميبدي�، تأليف كتاب ارزشمند شرح ديوان حضرت اميررا به پايان رساند. ميبدي متخلص به منطقي ازحكيمان مشهورقرن9هجري قمري درخطه يزد بود. او درجواني به شيرازرفت و دانش اندوزي پيشه كرد و درپايان تحصيلات به زادگاهش بازگشت و قضاوت و سپس تصدي اموراوقاف شهررا نيزبه عهده گرفت. قاضي ميبدي چون درنوشته نثرفارسي و عربي تسلط كامل داشت ضمن خدمات اجتماعي به نگارش و تأليف نيزمي پرداخت. معروفترين اثروي شرحي است بر�ديوان حضرت علي(ع) � كه آن را درصفرسال890هجري قمري به پايان رساند. شرح� گلشن راز� به فارسي و� جام گيتي نما� درحكمت ازديگرآثارقاضي ميبدي به شمارمي روند.
    وفات آيت الله ميرزا يوسف مجتهد تبريزي
    عالم بزرگ اسلام درشهركاظمين
    16 صفر 1337 - آيت الله ميرزا يوسف مجتهد تبريزي عالم بزرگ اسلام درشهركاظمين درگذشت. آيت الله مجتهد تبريزي درعلوم عربي، منطق و ادبيات تبحرو دانش بسياركسب كرده بود و ضمن تدريس و سخنراني به تأليف اهتمام فراوان داشت. ازآثارآيت الله مجتهد تبريزي� لِسان الحق و ديوان شعردرمدح حضرت رسول اكرم(ص) وائمه اطهارعليهم السلام� را مي توان نام برد.




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




صفحه 2 از 2 اولیناولین 12

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •