منم موافقم هستم و نبايد انكار نقش موثر زن در توسعه جامعه و اجماع بشيم و بايد در فعاليت هاي اجتماعي نقش زن و مرد يكسان باشد.
حضور پر رنگ تر زنان باعث پيشرفت يك جامعه است .
حضور پر رنگ تر زنان باعث عقب ماندگي و اختلال در جامعه است.
تاثير چنداني ندارد .
منم موافقم هستم و نبايد انكار نقش موثر زن در توسعه جامعه و اجماع بشيم و بايد در فعاليت هاي اجتماعي نقش زن و مرد يكسان باشد.
به نظر من هر کس جایگاه خاص خودش رو داره.
خانمها با تربیت فرزند مناسب بیشترین فایده رو می تونند برای جامعه داشته باشند و الزامی نداره که حتما بیرون از خونه کار کنند .
مرد و زن با هم برابرند و فقط حیطه فعالیت و کارشون با هم فرق داره .مردها برای کارهای سخت ساخته شدند و خانمها برای کارهایی که احساسی و مادرانه هستند مناسب ترند.
زن موفق کسی که همسرش رو دوست داره و بچه هاش رو خوب تربیت کنه و بتونه خونه ای گرم و صمیمی براشون محیا کنه.
اگه هر فرد در جامعه با وظایف خودش آشنا باشه به اون عمل کنه دیگه نیازی به این بحث ها نیست
آنچه که برای مرد اولویت داره کاره (هر فعالیتی صحیحی که از اون طریق بتونه امرار معاش کنه و خرج خونه رو در بیاره )
آنچه که برای زن اولویت داره تربیت فرزنده ( چون توانایی هاییکه زن داره بیشتر به این موضوع مرتبطه )
هر کدوم متناسب با روحیات ذاتیشون می تونن وظایفی رو در جامعه بپذیرن ولی نه هر وظیفه ای
حسنت به ازل نظر چو در کارم کرد
بنمود جمال و عاشق زارم کرد
من خفته بدم به ناز در کتم عدم
حسن تو به دست خویش بیدارم کرد
منم با نظر شماها موافقم و نظر همه رو تائید میکنم
برنای گرامی برای این سوال سه گزینه کلی را انتخاب کرده اند که نمی توان یک پاسخ قطعی و صددرصد به آن داد به این دلیل که هرچند که نمی توان فعالیتهای اجتماعی زنان را در پیشرفت یک جامعه انکار کرد ولی این مسئله تا زمانی مفید وموثر است که کار اولاً مطابق با ویژگیهای روحی و جسمی زن باشد ثانیاً به شخصیت او لطمه نزند.