بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 11 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 102

موضوع: آشپزخونه مژی جون

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Pdf آشپزخونه مژی جون

    قصد دارم تمام آشپزی های خودمو که مخصوص خودمه ونه از جایی کپی کردم نه عکسش وبرداشتم وتو وبلاگم هم در موردشون نوشتم کم کم اینجا گردآوری کنم تا شما هم در صورت تمایل بتونید استفاده کنید. البته از طرز تهیه غذاهای مختلف اشخاص دیگه هم با ذکر منبع اصلی دراینجا نوشته ام .

    اینم لینک آشپزی من در وبلاگم

  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض چیکن پفی

    مواد لازم :
    برای درست کردن خمیر
    _ ارد سوخاری ، پودر سیر ،فلفل قرمز
    _ شیر ،روغن زیتون
    _کمی جوش شیرین
    _ تخم مرغ
    و






    _ سینه مرغ تکه شده
    _ وسبزیجات شامل : قارچ ، هویج ،پیاز حلقه شده ، فلفل قلمی








    متاسفانه من برای درست کردن خمیر اندازه درست وحسابی ندارم وبه قول معروف چشمی اندازه گیری می کنم . فقط همین قدر بدونید اگه خمیرتون سفت شد از کمی شیر واگه شل بود از پودر سوخاری برای متعادل کردنش استفاده کنید از اونجایی که تو خمیر جوش شیرین داره پس باید بعد از درست کردنش سریعا مصرف بشه که غذاتون پف کنه ! اگه مقدار بیشتری خواستید خمیر درست کنید تعداد تخم مرغا رو هم زیاد کنید .

    _ یه ته استکان شیر وبا سه چهار قاشق روغن زیتون مخلوط کنید وبهش پودر سیر،فلفل قرمز ویه نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید.





    _ بعد یک عدد تخم مرغ واضافه کنید وخوب مخلوط کنید ودرآخر هم ارد سوخاری .با همزن بزنید که صاف ویک دست دربیاد.غلظت این خمیر عین ماست موسیر می مونه ...نه اونقدری سفته که بشه بهش گفت خمیر وبه دست نچسبه نه اونقدری شل ِ که به موادتون نچسبه. مطمئنم دستتون میاد.




    _ به تکه های مرغتون فلفل قرمز وکمی نمک بزنید.



    _ ومرغها رو تو خمیری که درست کردید بریزید (عین مرغ سوخاری کردن می مونه فقط انگار اون تخم مرغ وپودر یک جا درست شدن وشما هم فقط یکبار تکه های مرغتون وبه مواد آغشته می کنید یعنی یه جورایی سریعتر وصد البته خوشمزه تر ).




    _ تو یه طرف کوچولو وگود روغن بریزد وتکه های مرغ آغشته به خمیررو دراون سرخ کنید ( با یه قاشق مرغها رو از تو خمیر دراورده وتو ظرف روغن داغ بریزید .)



    _ همین کاررو با قارچ



    _ وسایر سبزیجاتتون انجام بدید . همه مواد رو به خمیر اغشته کرده وبعد سرخش کنید .





    _ حالا موقعش که از ذوقتون هم برای تزئینش استفاده کنید .



    من این غذا رو با برنج درست کردم .یادتون باشه استفاده ازسس سیر یا سس فرانسوی برای این غذا اونو خوشمزه تر می کنه.




    منبع وبلاگ مژی جون ویادداشتهایش که متعلق به خودمه !



  3. #3
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ماشاا...
    كابران اين باشگاه چقدر اشپزبايشي هستند.
    كاش در مورد ساير موضوعات علمي باشگاه هم اينقدر علاقمند وجود داشت
    خوب منتظريم اشپز مژي اول منوي عذاتون رو ارائه دهيد ببينيم جه در جنته داريد
    روزگار خوش




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  4. #4
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Icon1 چلوبرگ خونگی !!

    این غذا علاوه بر طعم ومزه عالی که داره فوق العاده راحت وسریع هم اماده میشه.
    مواد لازم :
    برنج گوشت ورقه شده گوسفند یا گوساله _ گوشت گوسفند لطیف تر وبهتر درمیاد _
    _ از شب قبل گوشت ورقه شده نازک گوسفند یا گوساله رو با نمک وفلفل وروغن زیتون وکمی آبلیمو وپیازخرده شده مزه دار کنید.





    _ نیم ساعت قبل از اماده کردن غذا ، گوشتها رو از تو موادی که بهش زدید دراورده وتو یه صافی یا کاغذ اب خشک کن بذارید تا اب اضافی اون کشیده بشه ._ مقدار برنج مورد نظر رو بصورت ابکش شده والبته کمی زنده تر_ کمی زودتر برنج واز تو اب در بیارید _آماده کنید.
    _ ته قابلمه مورد نظر به مقدار لازم روغن ریخته وتمام گوشتهای ورقه شده که اب اضافی اون کشیده شد رو ته قابلمه بچینید _ چند ردیف روی هم _ وبعد برنج ابکش شده رو روی گوشتها بریزید. وبذارید برنج دم بکشه.






    نکات مهم :
    _ برنج وحتما باید کمی زودتر از تو اب در بیارید تا زنده تر باشه .تا اب درون گوشتها باعث خمیر شدن برنج نشه._اگه گوشت رو لابه لای برنج بذارید باعث خمیر ونرم شدن برنج میشه .برای همین سعی کنید تمام گوشتها رو ته قابلمه چیده وبعد برنج رو روی اون بریزید.
    _اگه برنج با طعم زعفران رو دوس دارید بهترین کار اینکه که کمی زعفران رو در اب گرم حل کرده واز ابتدای دم کردن برنج اونو تو یه گوشه قابلمه برنج بریزید. اینجوری هم زعفرون بهتر رنگ میده وهم عطر وطعم بهتری پیدا می کنه وهم اینکه کل برنجتون طعم وعطر زعفرون رو بر میداره. اونوقت موقع کشیدن برنج ابتدا با کفگیر قسمت زعفرونی شده برنج وبردارید وبعد کل برنج وتو دیس بکشید واز اون زعفرون هم روش بپاشید .این کار خیلی بهتر از موقعی اس که در اخر زعفران حل شده رو به برنج اضافه می کنید. _ سه چهار دقیقه هم قبل از اتمام دم کشیدن برنج ، کمی زرشک رو هم به همون گوشه زعفرانی شده اضافه کنید. این کار خیلی بهتر از ریختن زرشک تو روغن داغ وزعفرون اب شده است .هم رنگ وهم طعم زرشک بهتر حفظ میشه _ زرشک تو روغن ، کمی تیره میشه ـ
    _ موادی رو که برای طعم دار کردن گوشت استفاده کردید دور نریزید!! . اب اضافه اونو بگیرید وکمی روغن بهش اضافه کنید وبذارید تو یه ظرف جداگانه رو شعله گاز تا طلایی بشه .طعم پیازش واقعا عالیه واز اون کنار گوشتهای پخته شدتون استفاده کنید.
    _ تو یه ظرف مناسب بنا به سلیقه خودتون مقداری سیب زمینی سرخ شده ، خیارشور ،گوجه فرنگی وهمون پیازهای سرخ شده که توش مواد گوشت ومزه دار کردید می تونید برای کنار گوشتها استفاده کنید.
    وقتی برنج دم کشید.اولین کاری که می کنید اینه که با کفگیر اون قسمت زعفرانی شده برنج وبر میدارید وبعد برنج ومی کشید واون زعفرون وزرشک رو هم روش می دید واز اخر هم گوشتهای ته قابلمه رو در میارید وتو یه ظرف که دورشو تزئین کردید می چینید.





    این گوشت واقعا طعم کباب برگ بیرون ومیده بدون اینکه بخواهید از سیخ وذغال استفاده کنید .طعمش هم واقعا عالیه.

    نوش جانتون.


    منبع وبلاگ خودم

  5. #5
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
    ماشاا...
    كابران اين باشگاه چقدر اشپزبايشي هستند.
    كاش در مورد ساير موضوعات علمي باشگاه هم اينقدر علاقمند وجود داشت
    خوب منتظريم اشپز مژي اول منوي عذاتون رو ارائه دهيد ببينيم جه در جنته داريد
    روزگار خوش
    خیلی ممنون سعی می کنم که بغیر از آشپزی تو قسمتای دیگه هم فعال باشم .فعلا تازه کارم ودارم این ور واونور تست می کنم

  6. #6
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض املت سوسیس با قارچ




    یک غذای ساده وخوشمزه که فوری هم آماده میشه ومی تونه بعنوان صبحانه یا شام ساده مورد استفاده قرار بگیره .
    مواد لازم :قارچ _ سوسیس _ فلفل دلمه ای _ تخم مرغ وشیرنمک _ فلفل قرمز _ پودر آویشن

    _ سوسیس وقارچ وفلفل دلمه ای رو بصورت نگینی خرد می کنیم وهمزمان با هم تو ماهیتابه ای که کمی روغن دراون ریختیم تف می دیم . _ من تیکه های قارچ بزرگتررو دوس دارم _






    در یه ظرف دیگه تخم مرغ را با شیر می زنیم _ به ازائ هر یک عدد تخم مرغ یه قاشق شیر_ در صورت نبود شیر هم مشکلی پیش نمیاد .فقط شیر باعث لطیف وخوشمزه تر شده املتمون میشه .

    _ وقتی مواد داخل ماهیتابه کاملا سرخ شده ، نمک وفلفل وآویشن وهم به اون اضافه می کنیم وکمی تف می دیم وبعد مایه تخم مرغ وشیر وکه کاملا مخلوط کردیم به مواد اضافه می کنیم ومی گذاریم تا مواد خودشو بگیره وسفت بشه .می تونید راحت مواد رو مثل کوکو برگردونید تا هر دوطرف اون برشته بشه .
    حالا بنا به سلیقه خودتون اونو با خیارشور وسیب زمینی سرخ شده وگوجه کیلویی 1900 تومن تزیین کرده ودر صورت تمایل باسس سفید اونو نوش جان کنید.





    منبع : خود بچه تخسم !

  7. #7
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض پیراشکی

    نکات اولیه :یه زمانی وقتی میخواستم پیراشکی درست کنم کلی دغدغه ای درست کردن خمیرشو داشتم ... یه سری مواد با مقدار معین با هم ترکیب می شدند وکلی ورز دادن ومالوندن خمیر بعدش هم که باید روشو می پوشوندم وبیش از سه ساعتی می ذاشتم یه جای گرم تا ور بیاد وتازه از اونجا دردسرهای اصلیش شروع میشد که باید این خمیر وبه گلوله های یکسان وکوچولو تقسیم می کردم وهر گلوله خمیر با کمی آرد ووردنه نازک وپهن می گردم اونوقت می ذاشتمش تو قالب پیراشکی زن و.....مابقی ماجرا
    والی حالا این خمیر آماده کاررو راحت کرده اصلا میشه گفت کاررو تموم کرده !



    برای مواد داخل پیراشکی هم از هر چیزی که باب میل وذائقه خودتونه می تونید استفاده کنید.از گوشت چرخ کرده ،کالباس وسوسیس بگیر تا مرغ یا گوشت رست بیف ، سبزیجات وقارچ وفلفل دلمه ای.پس مواد داخل پیراشکی هم یه چیز سلیقه ایی .این غذا خیلی سریع وراحت اماده میشه .مواد لازم:
    _ پیاز ،سیب زمینی ، سوسیس ، قارچ ، فلفل دلمه ای _ همه بصورت نگینی وریز خرد بشن
    __ نمک ، فلفل قرمز ، پودر اویشن وکمی رب.همونجور که گفتم مواد بنا به سلیقه خودتون حاضر میشه .


    اول کمی پیاز رو تف میدم وبعد بهش سیب زمینی رو اضافه می کنم ومی ذارم مواد خوب سرخ بشن . بعد بهش سوسیس وقارچ وفلفل دلمه ای رواضافه می کنم ومواد تف میدم ونمک وفلفل قرمز وپودر اویشن وهمینطور کمی رب هم در اخر به مواد اضافه می کنم .





    بعد می ذارم که مواد کاملا خنک بشن _ وگرنه باعث سوراخ شدن خمیر میشن __ از یک ربع قبل خمیر پیراشکی رو از تو فریزر در میارم _ در حدی که فقط نرم بشه ، خیلی مهمه...اگه خمیر سرد باشه می شکنه... اگر هم زودتر از تو فریزر بیرون اورده باشیم شل وول میشه _
    _ بعد خمیر اماده رو تو قالب پیراشکی زن _ درصورت نبود می تونید با دستتون خمیر وبپیچونید _ گذاشته وبا قاشق مقداری از مواد رو داخل اون می ریزم ودوسر قالب رو هم میارم تا خمیر بسته بشه.






    _ در یه ظرف مناسب مقداری روغن ریخته بحدی که پیراشکی داخل اون شناور باشن _ بهتره که از یه ظرف کوچک وگود استفاده بشه که روغن کمتری مصرف کنیم _ واونها رو سرخ می کنیم .




    حالا پیراشکی ما اماده اس......نوش جان.....میل بفرمایید








    اینم منبعش !

  8. #8
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 مرغ چینی

    مواد لازم:

    _ مرغ ( شامل سینه ، بال وپا چینی ) ، فلفل دلمه ای وقلمی ، سیر ، قارچ ، سیب زمینی

    _ نمک وفلفل ، پودر کاری

    _ اصل ِ طعم ومزه این مرغ به اسپایسی (تند ) بودنشه .برای همین توصیه می کنم در صورت دوس داشتن طعم تندی این غذا رو تهیه کنید .






    نکات :

    _ ابتدا تیکه های مرغ رو که به اندازه مرغ جوجه کبابی خرد کردید با نمک وفلفل فراوان وزدچوبه ،پیاز خلال شده ، آبلیمو وروغن زیتون از نصف روز قبل مزه دار کنید .

    _ سیب زمینی ها رو هم جداگانه سرخ کنید ودرآخر بهش فلفل قرمز وپودر سیر اضافه کنید.که بعدا برای تزیین ازشون استفاده می شه.



    _ یادتون باشه سیر زیاد سرخ نشه وفقط در زمان پایانی طبخ به مرغ اضافه بشه در غیر اینصورت طعم تلخی می گیره !

    _قارچ وفلفل دلمه ای هم حتما باید در یکی دو دقیقه آخر اضافه بشه که شکلشون واز دست ندن.



    طرز تهیه:





    _ مرغ های مزه دار شده رو از توی موادی که برای مزه دار شدنشون استفاده کردید درآورده ودر یه تابه با مقداری روغن تف بدید. میزان سرخ شدن بستگی به ذائقه شما داره .خود من می ذارم که رنگش به زرد پررنگ در بیاد. کمی نمک وفلفل قرمز هم بهش اضافه کنید . در همین زمان بهش پیاز خلال شده ( همون پیازی که ازش برای مزه دار شدن استفاده کردید ) اضافه کنید وبذارید رنگ پیازها عوض بشه . فلفل قلمی ریز شده و چند حبه سیر که از وسط نصف شده رو به مواد تو تابه اضافه کنید ودر یکی دو دقیقه پایانی قارچ وفلفل دلمه ای خلال شده رو بهش اضافه کنید .اگه از طعم ادویه کاری خوشتون میاد می تونید تو این قسمت طبخ بهش پودر کاری هم اضافه کنید واونو تو یه دیس بکشید وبا سیب زمینی سرخ شده چیلی وخیارشور وهر چیزی که دوس دارید تزیین کنید.


    طبق معمول رعایت اصل کپی رایت هر چند نویسنده منبعش هم خودم باشم !

  9. #9
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 خوراک دل مرغ

    فلفل دلمه ای وقلمی ،قارچ وگهگاهی هم سیر چند جزو جدائی ناپذیر آشپزی من بخصوص در درست کردن انواع خوراک می باشن. بنظر من غذا باید فوق العاده خوشمزه باشه یا خیلی اسپایسی ! در غیر اینصورت اسم غذا بهش تعلق نمی گیره.







    همینطور گاهی وقتا احتیاج ِ که آدم تنوعی به غذاهاش بده وبتونه یه شام ساده وفوری هم درست کنه .خوراک دل مرغ یکی از اون غذاهاییه که سریع وراحت اماده میشه ومی تونه بعنوان یه شام ساده یا یه غذای دانشجویی خوشمزه مورد استفاده قرار بگیره .




    موادی که برای درست کردن این خوراک بهش نیاز داریم :
    _ دل مرغ _ که کاملا تمیز شده باشه ،قسمت رگ بالای دل وحتما بگیرید وموقع شستن هم کمی فشار به اطرافش بدید تا تمام لخته های خون از توی دل خارج بشه .
    _ پیاز ، فلفل دلمه ای وقلمی ،قارچ
    _ نمک وزردچوبه وکمی هم رب


    طرز تهیه :
    _ می تونید مواد رو کاملا بصورت سرخ شده درست کنید یا درصورت تمایل عین من ، کمی خوراکتون آبدار باشه .
    _ ابتدا تو یه ظرف مناسب پیاز رو خوب تف می دیم وبعد هم بهش دل مرغ واضافه می کنیم وبعد از سر تف دادن کمی اب بهش اضافه می کنیم ومی ذاریم دل خوب بپزه . در اوایل پخت کمی فلفل قلمی ونمک اضافه می کنیم تا در حین پخت مزه دار هم بشه ! می تونید اونقدری صبر کنید تا آب مواد کاملا به خورد دل بره وبعد بهش بقیه مواد رو اضافه کنید یا مثل مدلی که من درست کردم تو غذاتون در حد یه ته استکان خیلی کوچولو آب مونده باشه .در هر صورت در پایان پختتون بهش رب وفلفل دلمه ای وقارچ واضافه کنید .
    _ از سیب زمینی سرخ شده وخیارشور برای تزیین خوراک دل مرغ استفاده کنید .




    خوراک دل مرغ


  10. #10
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    New1 سالاد شیرین







    مواد لازم :
    کلم برگ _ هویج _ لبوپخته _ ودر صورت تمایل سیب درختی .

    _ من برای سریع تر پختن لبو اونها رو حلقه حلقه می کنم وبعد از اتمام پخت در یک ربع پایانی کمی شکر هم بهش اضافه می کنم . جوری لبوها رو بپزید که در اخر به اندازه یه استکان کوچولو آب تو قابلمه باقی مونده باشه .




    _ کلم برگ رو روی تخته کاملا خلال ریز خرد کنید . لبوها رو هم خرده کنید .هویج وسیب درختی (در صورت تمایل ) را هم رنده کنید . وبنا به سلیقه خودتون اونها رو تو یه ظرف بریزید .


    برای درست کردن سس این سالاد به مواد زیر احتیاج دارید واندازه مواد بستگی بخودتون داره طعم سس تقریبا ملس شیرین ِ


    موادسس سالاد شیرین :
    سس مایونز + روغن زیتون + آبلیمو + کمی سبزی معطر (ترخون ،شوید ،نعنا ) + پودر اویشن + گردو کاملا خرد شده + کمی از آبی که لبوها رو داخلش پختید ( برای قشنگ تر شدن رنگ سس وهمچنین شیرین شدنش ) اگه دوس نداشتید رنگ سس تون برگرده می تونید بجای اب لبوها ، بهش کمی شکر اضافه کنید .

    خب الان سالادتون حاضره!
    به قول صمد ....حمله به ظرف سالاد !


صفحه 1 از 11 123 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •