نکات اولیه :یه زمانی وقتی میخواستم پیراشکی درست کنم کلی دغدغه ای درست کردن خمیرشو داشتم ... یه سری مواد با مقدار معین با هم ترکیب می شدند وکلی ورز دادن ومالوندن خمیر بعدش هم که باید روشو می پوشوندم وبیش از سه ساعتی می ذاشتم یه جای گرم تا ور بیاد وتازه از اونجا دردسرهای اصلیش شروع میشد که باید این خمیر وبه گلوله های یکسان وکوچولو تقسیم می کردم وهر گلوله خمیر با کمی آرد ووردنه نازک وپهن می گردم اونوقت می ذاشتمش تو قالب پیراشکی زن و.....مابقی ماجرا
والی حالا این خمیر آماده کاررو راحت کرده اصلا میشه گفت کاررو تموم کرده !
برای مواد داخل پیراشکی هم از هر چیزی که باب میل وذائقه خودتونه می تونید استفاده کنید.از گوشت چرخ کرده ،کالباس وسوسیس بگیر تا مرغ یا گوشت رست بیف ، سبزیجات وقارچ وفلفل دلمه ای.پس مواد داخل پیراشکی هم یه چیز سلیقه ایی .این غذا خیلی سریع وراحت اماده میشه .مواد لازم:
_ پیاز ،سیب زمینی ، سوسیس ، قارچ ، فلفل دلمه ای _ همه بصورت نگینی وریز خرد بشن
__ نمک ، فلفل قرمز ، پودر اویشن وکمی رب.همونجور که گفتم مواد بنا به سلیقه خودتون حاضر میشه .
اول کمی پیاز رو تف میدم وبعد بهش سیب زمینی رو اضافه می کنم ومی ذارم مواد خوب سرخ بشن . بعد بهش سوسیس وقارچ وفلفل دلمه ای رواضافه می کنم ومواد تف میدم ونمک وفلفل قرمز وپودر اویشن وهمینطور کمی رب هم در اخر به مواد اضافه می کنم .
بعد می ذارم که مواد کاملا خنک بشن _ وگرنه باعث سوراخ شدن خمیر میشن __ از یک ربع قبل خمیر پیراشکی رو از تو فریزر در میارم _ در حدی که فقط نرم بشه ، خیلی مهمه...اگه خمیر سرد باشه می شکنه... اگر هم زودتر از تو فریزر بیرون اورده باشیم شل وول میشه _
_ بعد خمیر اماده رو تو قالب پیراشکی زن _ درصورت نبود می تونید با دستتون خمیر وبپیچونید _ گذاشته وبا قاشق مقداری از مواد رو داخل اون می ریزم ودوسر قالب رو هم میارم تا خمیر بسته بشه.
_ در یه ظرف مناسب مقداری روغن ریخته بحدی که پیراشکی داخل اون شناور باشن _ بهتره که از یه ظرف کوچک وگود استفاده بشه که روغن کمتری مصرف کنیم _ واونها رو سرخ می کنیم .
حالا پیراشکی ما اماده اس......نوش جان.....میل بفرمایید
اینم منبعش !