اسب سفید
اسب سفید قرار بود دخترک را ببرد تا شهر آرزوهایش . دخترک شنل توریش را پوشیده بود و آماده آماده بود . اسب سفید را هم زین کرده بودند. وقتی سوار شد مادرش گفت : " سکه رو که انداختم . راه می افته"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گوش
مادر زنبیل به دست از دم در داد زد " تا من میام مواظب برادرت باش . شیشه شیرش رو میزه . این قدر ناخنت رو تو دهنت نکن . میام گوشت رو می برم ها!"
در را بست و رفت . نیم ساعت بعد که برگشت ، بچه دویو جلو و گفت :" من بهش گفته بودم ناخنت رو تو دهنت نکن!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چهار ماه زندگی
- سلام حال شما خوبه؟
- خوبم حداقل تا چهارماه دیگه خوبم !
-چطور؟
- خب...سرطانه دیگه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دلتنگی های یک دیوانه
سنگی در چاه انداختم . دلم برای 40 عاقل تنگ شده بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بیست سال بعد
تَرکِش حرکت کرد . مرد مُرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------