از یک دوستی که هم در زمینه سخت افزار و هم در زمینه نرم افزار خوره باشه میخوام که تا جایی که میتونه به من برای حل مشکلم کمک کنه. داستان من از این قراره که:
مادربورد من SATA ساپورت نمیکرد. برای همین یه مبدل IDE به SATA به قیمت 17000 تومن خریدم. یه هارد ساتا هم 45000 تومن خریدم و بهش وصل کردم. بعد ظاهرا نصبش کرده بودم(یه نمومش اینکه تو device manager اومده بود)؛ ولی نمیدونم چرا فایلش قابل دسترسی نبود. . .بعد از طی چند مرحله تو گل موندن و سوال و جواب به این نتیجه رسیدم که از cd مادربورد یه سری فایل رو کپی کنم توی یه فلاپی خام و هارد قبلیمو جدا کنم و به کمک اون فلاپی شروع کنم به نصب xp روی هارد جدید تا قابل استفاده بشه. این هم با اینکه روش کارآمدی به نظر میرسید، نشد و در آخرین مرحله برای نصب ویندوز ارور میداد که هیچ هارد نصب شده ای رو برای اینکه ویندوز رو روش نصب کنه پیدا نمیکنه.
سوال اصلی من درباره این مبدله و میخوام بدونم کسی تا حالا با اینا کار کرده که ببینه چطور باید باهاشوی کار کرد و نصبشون کرد؟ بعد اینکه آیا کسی درباره جریان بالا توضیحی داره؟ و اگر جوابی برای این ها نبود لااقل یکی بگه چطور یه هارد رو چه با داشتن یه هارد دیگه و چه در غیر این صورت نصب میکنیم؟