سلام
بازم اين بازيگر خارجي اين معرفت رو داشت به اين جور جاها سر بزنه
واقعا احسنت و افرين داره و بايد ديگر بازيگران از اين بازيگر كره اي ياد بگيرند معرفت و عقل و شعور رو بازيگيري رو كه........
ايشاالله يك روزي جومونگ بياد باشگاه
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
دستتون درد نكنه خوب بود .منم يك مطلب راجع به فيلم جومونگ دارم گفتم اينجا بنويسم خوب .
درسهايي كه من از فيلم جومونگ گرفتم :
صبر و بردباري براي رسيدن به هدف
برنامه ريزي
بخشودن ديگران و دور كردن كينه و نفرت يا حداقل نشان ندادن ان .
اينم مطلب خط اخر :
شخصيت جومونگ يك مرد به تمام معني بود . در تمام امور زندگيش . در عشق به همسرش ..........
زماني كه براي كنكور فوق مي خوندم اين فيلم نگاه مي كردم . خيلي بهم روحيه مي داد. نكات خوبي براي تلاش كردن داشت .
ممنون از پست خوبتون.
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
من فقط يه قسمت جومونگ رو ديدم حالا كه فكر مي كنم مي بينم مثل اينكه از دستم رفته مي ديدم بد نبوده!
ولي فكر كنم ديگه آخراشه ايشالا جومونگ2
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!