در برنامه این هفته نود عادل فردوسی پور به صورت گسترده به بررسی نظرسنجی هفته گذشته و واکنش تند هواداران تراکتورسازی پرداخت.
مجری برنامه نود که به شدت از اتفاقات ورزشگاه یادگار امام تبریز و شعارهای هواداران تبریزی دلخور به نظر می رسید، زمان زیادی از برنامه این هفته را به شفاف سازی پیرامون نظرسنجی هفته قبل در مورد پرطرفدارترین تیم ایران و اثبات حقانیت خود پرداخت.
فردوسیپور با پخش تصاویری از شعارها، پلاکاردها و بیلبوردهایی که علیه او تدارک دیده شده بود، موج اعتراض هواداران تراکتور را به تصویر کشید.
مجری برنامه نود ابتدا گوشه هایی از مصاحبه های گزارشگر این برنامه را با هواداران تراکتور به تصویر کشید که تمامی انها بدون استثنا از تراکتورسازی به عنوان پرطرفدارترین تیم ایران و حتی بعد از منچستر و بارسلونا پرطرفدارترین تیم جهان یاد کردند و همچنین متفق القول از اشکال در ارسال پیامک به گزینه مورد نظرشان سخن گفتند.
عادل با نشان دادن نمودارهای از پیامک های ارسال شده از استان ها و پیش شماره های آن اظهار داشت: در تمامی استان ها و پیش شماره ها به غیر از تبریز تیم پرسپولیس در رتبه اول قرار دارد، استقلال دوم و تراکتور سازی سوم است. تراکتور فقط در تبریز مقام اول را دارد. این نشان می دهد پرسپولیس و استقلال با قدمت چندین ساله در فوتبال ایران در سرتاسر کشور طرفدار دارند ولی طرفداران تراکتور محدود به آذربایجان است.
فردوسی پور با اشاره به اینکه به دلیل استقبال شدید از برنامه هفته گذشته نود مشکل اختلال در ارسال پیامک در همه ایران وجود داشت، گفت: این مسأله فقط منحصر به تبریز نبوده و شهرهای دیگر از بندرعباس تا تبریز و دورترین مناطق نیز درگیر آن بودهاند ولی اینکه شما اعتقاد دارید پیام های شما برای گزینه دیگری لحاظ می شود را قبول ندارم و هیچ سیستم هوشمندی وجود ندارد که بتواند متن پیام کوتاه را تغییر دهد.
وی همچنین در مورد اعتراض هواداری که اعتقاد داشت از تلفن همراهش 20 بار پیام فرستاده ولی هیچ کدام ارسال نشده است گفت: این هوادار یک پیامک ارسال کرده است و 8 بار دیگر نیز ان را تکرار کرده که مورد قبول واقع نشده است.ناصر شفق و همه مسئولان تراکتورسازی در نظرخواهی نود شرکت کرده و شماره آنها در بانک اطلاعاتی اس ام اسهای برنامه موجود است و نکته این است که اکثر این جمع چند بار به برنامه پیامک فرستاده و گزینه تراکتور را انتخاب کردهاند.
فردوسی پور که اعتقاد خاصی به پاک بودن برنامه نود دارد، تاکید کرد: تا زمانی که من هستم و برنامه نود هست تضمین می دهم که حتی یک رأی شما جابهجا نخواهد شد و این صیانت از آرا وظیفهایست که من دارم و آن را انجام خواهم داد مگر اینکه من نباشم و در این صورت نودی هم نیست.
مجری نود در مورد طرفداریش از یک تیم خاص را تکذیب کرد و اذعان داشت: همه گزارشگران مانند همه مردم در دوران نوجوانی طرفدار یک تیم خاص بوده اند اما این قضیه بعد از ورود به عرصه صدا و سیما و آغاز کار حرفهای دیگر معنی ندارد.
فردوسیپور در پایان برای دلجویی از هواداران تبریزی در شعار محبوب انها تغییراتی ایجاد کرد و به جای «یاتماز تراکتور پرچمی» (پرچم تراکتور نخواهد افتاد) گفت: یاتماز عدالت پرچمی(پرچم عدالت نخواهد افتاد).