بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: كمك در مورد نوع نمره دهي در دوره فراگير

• 22

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسي
    راه های ارتباطی

پیش فرض كمك در مورد نوع نمره دهي در دوره فراگير

بچه ها سلام
    من ميخواستم بدونم توي فراگير دانشپذيري رو چطوري نمره ميدن
    مثلا ما نه هر درس 25 تا تسم ميزنيم بعد ميخوان اعلام جواباي دانشپذيري رو بكنن چطور از 20 محاسبه ميكنن تستارو
    تازه توي دفترچه زده نمره ها بر اسا تراز محاسبه ميشه تا راحت تر قبول شين
    يكي واسه من كلا شرح بده

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

Icon14

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_safari نمایش پست ها
    بچه ها سلام
    من ميخواستم بدونم توي فراگير دانشپذيري رو چطوري نمره ميدن
    مثلا ما نه هر درس 25 تا تسم ميزنيم بعد ميخوان اعلام جواباي دانشپذيري رو بكنن چطور از 20 محاسبه ميكنن تستارو
    تازه توي دفترچه زده نمره ها بر اسا تراز محاسبه ميشه تا راحت تر قبول شين
    يكي واسه من كلا شرح بده
    با سلام
    خوب دوست عزيز.ابتداعا كامل متوجه سوالتون نشدم.واضح تر بگيدسوالتون رو.با اين حال با توجه به سوال شما ميگم كه در دوره ي دانش پذيري يك تعداد درس حدود 15-17 واحد درس عومي -پايه و تخصصي متناسب با رشته ي مدنظر به شما ارايه مي دهند و شما بايد در كنكوري كه اواخر مرداد ماه هست شركت كنيد.اما در محاسبه ي نمره در كنكور هر درس جداگانه محاسبه مي شود و بايد هر درس نمره اي بالاتر از 10 گرفته شود در اين كنكور.در واقع اين كنكور بصورت معدل كل نمرات حساب نميشود. هر درس در اين كنكور بصورت جداگانه محاسبه ميوشد.ضمنا اگر دو درس هم زير ده در اين كنكور نمره بياريدومي تونيد به عنوان دانجشوي مشروظ وارد دانشگاه شويد.بايد اون دو درس زير ده رو حتما در دانشگاه پاش كنيد تا تبديل به يك دانشجوي عادي بشيد.اگر طي دو ترم اون دروس زير 10 كه در كنكور گرفتيد پاس نكنيد از دانشگاه اخراج مي شويد.
    روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 22

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسي
    راه های ارتباطی

سلام و تشكر نسبت به جواب مدير
    نه منظور من اينه كه چطوري از بين 25 تست هر درس ميخوان نمره 20 رو در نظر بگيرن ؟ يعني با توجه به اينكه نمرات ميره روي تراز يعني چند تست در هرس كسب نمره 12 رو ميرسونه؟؟ اخه زده ميره روي تراز

ثانيا: چطور شما ميگيد معدل حساب نميشه در صورتي كه تو دفتر چه ثبت نام زده بود معدل در دوره دانشپذيري محاسبه ميشه
    خواهشا با تمركز كافي و دقت كامل به هر دو مساله من پاسخ بدهيد
    اگر جايي هم خودتان شك داريد با توجه به مديريتتان در سايت از دوستان خود بپرسيد و جواب مرا بدهيد
    شديدا ممنونم

khanom-mohandes آواتار ها
    • 97

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_safari نمایش پست ها
    سلام و تشكر نسبت به جواب مدير
    نه منظور من اينه كه چطوري از بين 25 تست هر درس ميخوان نمره 20 رو در نظر بگيرن ؟ يعني با توجه به اينكه نمرات ميره روي تراز يعني چند تست در هرس كسب نمره 12 رو ميرسونه؟؟ اخه زده ميره روي تراز

ثانيا: چطور شما ميگيد معدل حساب نميشه در صورتي كه تو دفتر چه ثبت نام زده بود معدل در دوره دانشپذيري محاسبه ميشه
    خواهشا با تمركز كافي و دقت كامل به هر دو مساله من پاسخ بدهيد
    اگر جايي هم خودتان شك داريد با توجه به مديريتتان در سايت از دوستان خود بپرسيد و جواب مرا بدهيد
    شديدا ممنونم

سلام

توي دانشگاه پيام نور هيچ قانوني وجود نداره اگه هنوز وارد اين دانشگاه نشدي پيشنهاد من اينه اصلا نياي تو پيام نور بهتره دوست من

موفق باشي.

• 22

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسي
    راه های ارتباطی

آقاي مدير چي شد نتونستيد جواب من رو پيدا كنيد؟؟؟؟
    پس چه مديريتي ميكنيد؟؟؟

• 22

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسي
    راه های ارتباطی

راستي بچه ها كسي ميدونه براي امتحان فراگير كارشناسي روانشناسي :

سوالهاي ادبيات و خود روانشناسي عمومي كه اخر هر درسشان كلي توي خود كتاب تست داره از اون تستا مياد يا نه ؟؟؟

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

میخواستم بدونم آیا سوالات کنکور فراگیر امسا ل فقط تستیه یا تشریحیم داره ؟ و قضیه نمره منفی به کجا رسید . مرسی

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط leo نمایش پست ها
    میخواستم بدونم آیا سوالات کنکور فراگیر امسا ل فقط تستیه یا تشریحیم داره ؟ و قضیه نمره منفی به کجا رسید . مرسی

ابطال يك پاسخ صحيح با 6 غلط در آزمون‌هاي فراگير دانشگاه پيام نور
    بنا به دليل سوالهاي مكرر دوستان بابت طريقه محاسبه نمره در آزمونهاي فراگير خبري در اين مورد براتون تهيه كرديم.

خبرگزاري Agri-Pnu.CoM : معاون سازمان سنجش گفت: 6 پاسخ غلط يك پاسخ درست آزمون‌هاي فراگير دانشگاه پيام نور را باطل مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري Agri-Pnu.CoM : ابراهيم خدايي با بيان اين‌كه آزمون دوره‌هاي فراگير نوبت هشتم كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور بعد از ظهر جمعه 30 مرداد منحصراً در شهرستان مركز استان‌ها برگزار مي‌شود، افزود: ‌كارت‌هاي‌ شركت در آزمون ‌فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور از روز دوشنبه 26 تا 28 مرداد بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار مي‌گيرد.
    وي گفت: آزمون دوره‌هاي فراگير كارشناسي (نوبت بيستم) دانشگاه پيام نور صبح جمعه 30 مرداد در 164 شهرستان و بخش مختلف كشور برگزار مي‌شود.
    معاون سازمان سنجش اظهار داشت: آزمون نوبت اول دوره‌هاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) دانشگاه پيام نور صبح روز پنجشنبه 29 مرداد منحصراً در شهرستان مركز استان‌ها برگزار مي‌شود.

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

برچسب برای این موضوع