بالا
 تعرفه تبلیغات


نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تونستم رضايت شما رو جلب كنم

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بعله

    0 0%
  • حدودا

    0 0%
  • خير

    0 0%


 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 7 از 8 اولیناولین ... 5678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 از مجموع 73

موضوع: اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع ساندويچ)

  1. #61
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ ماست و لبو
    نان سفید : ۲ عدد
    لبو : ۲۵۰ گرم
    کره : قدری
    نعناع : قدری
    ماست ساده کم چرب : قدری
    خیار : قدری
    جعفری ساطوری شده : قدری
    نمک : قدری
    روی نان‌های کوچک قالب زده کمی کره می‌مالیم، بعد لبوی قرمز را به شکل نان قالب می‌زنیم (لبو را ورقه ورقه می‌کنیم بعد قالب می‌زنیم) لبوی قالب زده را روی نان کره مالیده قرار می‌دهیم و کمی نعناع خشک نرم را با ماست کیسه‌ای سفت مخلوط می‌کنیم، کمی نمک می‌زنیم بعد ماست را در قیف می‌ریزیم و روی لبو را بدان وسیله تزئین می‌کنیم.
    می‌توانیم ماست آماده شده را روی حلقه‌های خیار با قیف بریزیم و با یک برگ جعفری تزئین کنیم.

  2. #62
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ ماهی آزاد و مغز گردو
    ماهی آزاد : ۲۰۰ گرم
    گردو : ۳ قاشق سوپخوری
    کرفس خرد شده : ۳ قاشق سوپخوری
    سس مایونز : ۰.۵ فنجان
    ماهی آزاد را پخته و و با مواد مذکور مخلوط کرده لای نان بگذارید و میل کنيد

  3. #63
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    چیبس کرم پنیر
    سیب زمینی : ۱ عدد
    پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
    سیب زمینی‌های خیلی درشت را ورقه ورقه کرده روی هر قطعه آن مقداری پنیر هلندی رنده کرده گذاشته و آن را در فری که به حد متوسط گرم است مدت چند دقیقه بگذارید تا پنیرهای مختصری سرخ شده و آب گردند و بعد میل نمائید.

  4. #64
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ جگر
    نان سفید : ۲ عدد
    جگر مرغ : ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ پخته : ۳ عدد
    جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
    آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری
    روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
    فلفل : قدری
    نمک : قدری
    جگر را خرد می‌کنیم و می‌شوئیم، در صورتی‌که جگر بره مصرف کنیم رگ و ریشه آن را می‌گیریم، کمی روغن زیتون در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، بعد جگر را در روغن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم به حدی که آب جگر کشیده شود آنگاه کمی نمک و فلفل می‌زنیم بعد جگر را یک بار چرخ می‌کنیم، بعد تخم مرغ سفت را رنده می‌کنیم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفری خرد شده و آب لیمو و نمک و فلفل و بقیه روغن زیتون را مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود، سپس روی نان‌های کوچک و آماده شده را از مایه جگر می‌مالیم و روی آن را با یک برگ جعفری تزئین می‌کنیم
    می‌توانیم از پاته‌های جگر کنسرو استفاده کنیم و کمی جعفری خرد شده و آبلیمو با آن مخلوط نمائیم. این مایه را نیز می‌توان در قیف ریخت و روی نان را با آن تزئین نمود.

  5. #65
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ پنیر و سبزی
    پنیر : ۲۵۰ گرم
    نعناع : ۷۰ گرم
    ترخون : ۷۰ گرم
    پیاز سبز : ۷۰ گرم
    جعفری ساطوری شده : ۷۰ گرم
    روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
    گردو : ۰.۵ فنجان
    نان سفید : ۳ عدد
    ابتدا مایه آن را درست می‌کنیم که همان مایه اردور پنیر است، پنیر را می‌شوئیم و خشک می‌کنیم رنده می‌کنیم، بعد سبزی را به‌دقت و تمیز می‌شوئیم و داخل صافی می‌ریزیم تا آب به کلی گرفته شود، آن را ریز ریز خرد می‌کنیم بعد روغن زیتون را به‌تدریج داخل پنیر رنده شده می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا روغن زیتون کاملاً در پنیر جذب شود. گردو و سبزی خرد شده را داخل پنیر می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم، در صورت تمایل یکی دو پره سیر کوبیده و نرم را هم با پنیر و سبزی مخلوط کنید، حال مایه حاضر است.
    مایه فوق را روی نان که بهتر است به شکل گرد قالب زده شده باشد می‌مالیم و روی آن را با یکی دو حلقه تربچه تزئین می‌کنیم و این مایه را ممکن است با قیف روی نان بریزیم.

  6. #66
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ زبان
    نان سفید : ۲ عدد
    زبان گوساله : ۱ عدد
    کره : ۵۰ گرم
    گوجه فرنگی : ۳ عدد
    خیار شور : ۲ عدد
    لیمو ترش : ۲ عدد
    زبان را به‌دقت تمیز می‌کنیم و در ظرفی می‌گذاریم و مقداری زیادی آب می‌ریزیم، یک یا دو عدد پیاز و چند شاخه جعفری داخل زبان می‌ریزیم و آن را می‌گذاریم روی آتش تا کاملاً پخته شود (زبان معمولاً از گوشت‌های دیرپزست و بهتر است آن را در دیگ‌های زودپز گذاشت و یا ۴ تا ۵ ساعت برای طبخ آن در نظر گرفت) باید زبان بعد از پخته شدن آب نداشته باشد، پس از پخته شدن پوست زبان را داغ داغ می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً سرد شود، بعد زبان را به ورقه‌های نازک می‌بریم و روی حلقه نان کمی کره می‌مالیم و یک حلقه گوجه فرنگی قرار می‌دهیم و روی گوجه فرنگی کمی نمک و فلفل می‌زنیم بعد یک ورقه زبان و یک یا دو ورقه خیار شور یا لیموترش روی زبان قرار می‌دهیم.

  7. #67
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ مرغ با گردو
    گوشت مرغ : ۴۰۰ گرم
    سس مایونز : ۴ قاشق سوپخوری
    گردو : ۴ قاشق مربا خوری
    لیمو ترش : ۲ عدد
    نان سفید : ۱ عدد
    گوشت مرغ را پخته و چرخ می‌کنیم و سس مایونز و مغز گردو را مخلوط کرده لیمو ترش به آن زده لای نان بمالید و میل کنید.

  8. #68
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ خرما و گردو
    خرما : ۱۰ عدد
    گردو : ۰.۳۵ فنجان
    سس مایونز : ۱.۵ فنجان
    آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری
    هسته‌های خرما را در آورید و آنها را خرد کنید سپس به همراه مواد مذکور مخلوط نموده لای نان بگذارید و میل کنید.

  9. #69
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ مغز
    نان سفید : ۲ عدد
    مغز : ۳ عدد
    جعفری ساطوری شده : قدری
    آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری
    فلفل : قدری
    نمک : قدری
    پوست و رگ وریشه مغز را در آب سرد می‌گیریم و می‌شوئیم، بعد مغز پاک شده را با یک لیوان آب و چند شاخه جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل در ظرفی می‌ریزیم و ظرف را روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید، پس از جوش آمدن یک‌ربع تا ۲۰ دقیقه برای پختن مغز کافی خواهد بود، مغز را در صافی می‌ریزیم تا آب آن کاملاً برود و کاملاً سرد بشود، مغز را با چنگال له می‌کنیم و آب لیمو و نمک و فلفل و جعفری خرد شده را با مغز له شده مخلوط می‌کنیم و روی نان بریده شده و قالب زده کمی کره می‌مالیم و کمی از مایه مغز روی نان قرار می‌دهیم و روی مغز را با یک حلقه لیمو ترش و برگ جعفری تزئین می‌کنیم.
    ممکن است بعد از اینکه مغز کاملاً سرد شد آن را با کارد ورقه ورقه کرد و روی نان قرار داد و چند قطره آب لیمو هم به آن اضافه کرد و با برگ جعفری تزئین نمود و یا مایه مغز را در قیف ریخت و روی نان کره مالیده را به‌صورت حلقه و یا گل قرار داد.

  10. #70
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سانديچ ژامبون با چاشني هندي
    مواد لازم:
    كره 4/1 پيمانه
    سركه سيب يا آب نارنج 1 قاشق غذاخوري
    ادويجات ( فلفل، زردچوبه و ...) به مقدار لازم
    خردل تند 1 قاشق غذاخوري
    ژامبون تازه و خرد شده 250 گرم
    نان باگت (ساندويچي) به اندازه 4 ساندويچ (يا 8 برش)
    كره 4 قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:
    يک چهارم پيمانه كره اي كه داريم با سركه در ظرف متوسط مخلوط كرده آنقدر هم مي زنيم تا رنگ آن روشن شود و پف كند.
    بعد ادويجات و خردل را نيز اضافه مي كنيم دوباره هم مي زنيم و ژامبون را نيز به آن اضافه مي كنيم و كاملاً مواد را با هم مخلوط مي كنيم.
    يك برش نان ساندويچي را بر مي داريم، سطح آن را با 2/1 قاشق غذاخوري كره چرب مي كنيم و 4/1 از مواد ساندويچ را روي آن مي ريزيم باز 2/1 قاشق غذاخوري كره روي يك برش ديگر نان ساندويچي مي ماليم و روي مواد مي گذاريم .
    به همين ترتيب چهار ساندويچ را آماده مي كنيم.
    اين ساندويچ را مي توان در دماي صفر درجه به مدت يك ماه نگهداري كرد.
    هر ساندويچ حاوي 405 گرم كالري، 21 گرم چربي، 18 گرم پروتئين، 35 گرم كربن هيدرات، 1283 ميلي گرم سديم، 61 ميلي گرم كلسترول مي باشد

صفحه 7 از 8 اولیناولین ... 5678 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •