نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تونستم رضايت شما رو جلب كنم
- رأی دهندگان
- 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
پیراشكی بلوچیز
●مواد لازم :
▪پنیر بلو چیز خرد شده :: یك پیمانه
▪پنیر خامه ای :: یك دوم پیمانه
▪كره :: ۱۰۰ گرم
▪آب یا شیر :: یك پیمانه
▪تخم مرغ :: ۲ عدد
▪زرده تخم مرغ :: ۱ عدد
▪آرد الك شده :: یك پیمانه
▪نمك :: یك هشتم قاشق چایخوری
▪دارچین :: به میزان لازم
▪خامه :: به میزان لازم
●طرز تهیه :
پنیر و زرده تخم مرغ را در كاسه كوچكی با همزن می زنیم تا پف كند . سیبها را پوست می كنیم و آن را به صورت ورقه ورقه خرد می كنیم ، ۳ قاشق غذا خوری كره در ماهیمتابه می ریزیم و رد حرارت متوسط سیبها را اضافه می كنیم ، زمانی كه سیبها نرم شدند ، دارچین را می افزاییم و از روی حرارت بر می داریم .
●طرز تهیه كرپ :
آرد را با نمك الك می كنیم ، در ظرفی جداگانه آب یا شیر را با تخم مرغ ها می زنیم و سپس آرد به آن اضافه می كنیم . ماهیتابه با چرب نموده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم . مخلوط را داخل ماهیتابه می ریزیم به طوری كه ته ماهیتابه را بپوشاند ، یك طرف كرپ باید به مدت یك تا دو دقیقه بپزد . حدود دو الی دو و نیم قاشق چایخوری از مایه پیراشكی وسط كرپ نپخته ریخته و به صورت بغچه تا میكنیم ، ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری كرده روی حرارت متوسط آب می كنیم و حدود ۳ تا ۴ دقیقه كرپها را در آن سرخ می كنیم تا دو طرف آن طلایی شود . در انتها كرپها را با سیبها و خامه تزئین می كنیم .
-
چیپس و ژامبون
●مواد لازم :
▪چیپس سیب زمینی :: ۲۵۰ گرم
▪ژامبون تنوری :: ۲۵۰ گرم
▪پنیر پیتزای رنده شده :: ۱۵۰ گرم
▪پودر اورگانو (آویشن) :: کمی
●طرز تهیه :
در یک ظرف پیرکس (نسوز) یک لایه چیپس سیب زمینی بریزید روی آن را با ژامبون خرد شده پر کنید و روی همه مواد را کاملا با پنیر پیتزا بپوشانید. مجددا چیپس سیب زمینی، ژامبون و باز هم پنیر پیتزا. سعی کنید از یک ظرف بزرگ استفاده کنید تا مواد شما بیشتر از دو لایه نشود. روی آخرین لایه پنیر بیشتری ریخته و درآخر آویشن را اضافه می کنیم. استفاده از چیپس ها طعم دار مثل چیپس فلفلی یا تنوری یا با طعم سیر ... این پیش غذا را خوش طعم تر می کند.
حالا ظرف را در فر که قبلا گرم شده با حرارت ۱۲۰ درجه قرار دهید. دقت داشته باشید که برای این پیش غذا حرارت زیاد در مدت زمان زیادی لازم نیست بلافاصله که پنیرها کاملا آب شد شعله فر را خاموش کرده و گریل را روشن می کنیم تا پنیرهای روی ظرف کمی طلایی شود. پیش غذای ما آماده است فقط زود شروع به خوردن بکنید تا پنیرها سرد نشده این پیش غذا را باید داغ داغ سرو کنید .
-
نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
●● در مورد ساندویچ، پیتزا و سوفله به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
● نکات لازم برای تهیه ساندویچ:
بهطور کلی ساندویچ در پذیرائیهای عصرانه و چای قبل از شام مصرف میشود و در پذیرائیهای کوکتل نیز از ساندویچهای ظریف استفاده میشود اصولا ساندویچ را باید در نهایت دقت و ظرافت تهیه کرد بهطوری که برای صرف آن احتیاج به کارد و چنگال نباشد نانی که برای ساندویچ مصرف میشود باید خیلی ظریف بریده و قالب زده شود و قسمت برشته اطراف آن گرفته شود (از نانهای شور کوچک برشته شده یا ولوان کوچک آماده برای فروش نیز میتوان استفاده کرد). کرهای که برای ساندویچ مصرف میشود باید با چنگال زده شود و نرم و یکنواخت باشد. باید دقت کرد هنگامیکه مواد روی نانها مالیده میشود اطراف نانها را آغشته ننمایند. تزئینات ساندویچ که از سبزیها است باید مقارن صرف ساندویچ روی آن قرار گیرد. در صورتیکه ساندویچها بسیار باشند ناگزیر مدتی قبل از مصرف تهیه میشوند برای آن که خشک نشوند بهتر است روی دیسهای ساندویچ را پوشانید و کمی پیش از صرف روی آنها را برداشت، مواد چرخ شده را موقعی که به مصرف ساندویچ میرسانیم ممکن است در قیف بریزیم، بعد روی نان ساندویچ کره مالیده را به شکل گل تزئین کنیم.
● نکات لازم برای تهیه پیتزا:
۱- خمیر پیتزا را میتوانیم از نانوائی تهیه کنیم و یا از خمیر مخصوص (که دستور آن در همین قسمت وجود دارد) استفاده کنیم.
۲- بهجای گوجه فرنگی که در اغلب پیتزاها پرح داده شده میتوانیم از سس مخصوص پیتزا (که دستور آن در قسمت سسها وجود دارد) استفاده کنیم.
۳- خمیر و موادی که در انواع پیتزا دستور داده شده برای تهیه دو پیتزای بزرگ یا سه پیتزای کوچک کافی است.
۴- پیتزا بهتر است در ظرف فلزی نازک از قبیل آلمینیوم تهیه شود و با همان ظرف سرو گردد طبخ آن در ظرف نسوز هم ممکن است.
۵- پنیری که به مصرف انواع پیتزا می رسد بهتر است از پنیر گرویر یا گودا Gouda باشد (پنیر گوریر یاد گودا در حرارت آب میشود و روی پیتزا را طلائی میکند)
۶- نان پیتزا در موقع طبخ باید به حدی پخته شود که نه زیاد خشک و برشته و نه خمیر و خام باشد.
۷- اگر بخواهیم روی پیتزا زودتر طلائی شود و نانش خشک نگردد ظرف پیتزا را بعد از پختن زیر فر در قسمتی که شعله دیده میشود به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم.
۸- فوندو نوعی غذا شبیه به پیتزاست که مربوط به ناحیه بورگونی در فرانسه است.
نکات لازم برای تهیه سوفله:
۱- باید زمان طبخ کاملاً مراعات بشود یعنی بعد از آماده شدن سوفله که طبخ آن حداکثر سه ربع تا یک ساعت طول میکشد سوفله باید مصرف شود.
۲- حرارتی که به زیر سوفله میرسد باید بیشتر از روی آن باشد
۳- زرده و سفیده تخم مرغ در اخر کار تهیه شود و سفیده را باید بعد از اینکه تمام مواد مخلوط شد داخل مایه کرد و بلافاصله در فر قرار داد.
۴- در فر را تا سوفله اماده نشده است نباید باز کرد.
۵- فر را قبل از قرار دادن ظرف سوفله باید گرم و آماده نمود.
۶ـ پنیر سوفله بهتر است که گرویر باشد چون آب میشود و روی سوفله طلائی میگردد.
۷- سوفله هم یک غذای فرانسوی است.
-
ساندویچ سوسیس
نان سفید : ۲ عدد
سس مایونز : قدری
کره : قدری
سوسیس : ۲۵۰ گرم
خیار شور : ۱۰۰ گرم
نمک : قدری
روی نان کوچک ظریف را کمی سس مایونز یا کره نرم شده میمالیم، یک حلقه سوسیس و یک حلقه خیار شور روی آن قرار میدهیم، کمی از سس مایونز در قیف ظریف روی آن میریزیم.
-
ساندویچ تخم مرغ سفت
نان سفید : ۲ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۲ عدد
تخم مرغ پخته : ۳ عدد
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
روی حلقههای نان مخصوص ساندویچ را که ممکن است با قالب یا دهانه استکان گرد و مرتب بریده باشیم کمی کره میمالیم و روی نان را یک حلقه گوجه فرنگی با کمی نمک و فلفل و یک حلقه تخم مرغ سفت و روی تخم مرغ یک برگ جعفری قرار میدهیم
-
ساندویچ مرغ و بادام
نان سفید : ۲ عدد
کره : قدری
گوشت مرغ : ۱ فنجان
بادام : ۰.۵ فنجان
سس مایونز : ۴ قاشق سوپخوری
آب لیموترش : ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده : ۱.۵ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده : ۱.۵ قاشق سوپخوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
نان ظریف کوچک را به هر شکل که میل داریم قالب میزنیم یا میبریم و روی نان کمی کره میمالیم و مقداری از مایه اردور مرغ و بادام (در زیر نحوه درست کردن آن آمده) میمالیم و با خلال یا حلقههای خیار شور روی آن را تزئین میکنیم، البته این مایه را نیز ممکن است با قیف رو نان ریخت.
● طرز درست کردن اردور مرغ و بادام:
سس مایونز و آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و روی مرغ و بادام میریزیم و بههم میزنیم، بعد کرفس یا جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم ، آنگاه مایه را در اردور خوری یا ظرف کوچک میریزیم و اطراف آن را با چند ساقه کرفس و حلقههای لیموترش تزئین میکنیم.
-
ساندویچ پنیر و خامه
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
ترخون : ۱ قاشق سوپخوری
نان سفید : ۳ عدد
ابتدا پنیر گرویر یا لیقوان یا معمولی را رنده میکنیم، ترخان و جعفری را نیز خرد میکنیم.
سپس پنیر و خامه را مخلوط میکنیم و سبزی را میریزیم و بههم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شود، از مایه روی نان بریده شده میمالیم و روی آنرا با یکعدد بادام پوست گرفته بو داده تزیین میکنیم. این مایه را هم ممکن است با قیف روی نان بریزیم و با یک نصف بادام روی آن را تزئین کنیم.
-
فلافل بندری
تخم مرغ : ۱ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد
نخود : ۱ فنجان
فلفل : ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز : قدری
ترشی : ۰.۵ فنجان
موسیر : قدری
نمک : قدری
چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و فلفل قرمز را با آن مخلوط کنید و آنها را دو بار چرخ کنید، دو عدد تخم مرغ در آن بشکنید تا خمیر گردد آن را به شکل دایرههای کوچک به قطر ۳ سانت در آورده و در روغن سرخش کنید، البته میتوانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، به همراه سس تند مصرف کنید.
-
ساندویچ پنیر و گردو
پنیر : ۴ قاشق سوپخوری
گردو : ۴ قاشق سوپخوری
خامه : ۲ قاشق سوپخوری
فلفل : ۱ قاشق مربا خوری
کره : ۴۰۰ گرم
گردو را ماشین میکنید، وسط نان را کره مالیده پنیر را رنده کرده با خامه و گردو و فلفل مخلوط نموده میل کنید.
-
ساندویچ خاویار
نان سفید : ۲ عدد
خاویار : ۰.۵ فنجان
جعفری ساطوری شده : قدری
پیاز ریز سفید : ۱ عدد
آب لیموترش : قدری
کره : قدری
برای تهیه ساندویچ خاویار بهتر است از نانهای کوچک و لوان که با خمیر میل فوی تهیه میشود و دایره آن به اندازه یک پنج تومانی است استفاده کنیم یک قوطی کوچک خاویار را با کمی جعفری خرد کرده و آب لیمو و پیاز خرد شده مخلوط میکنیم و داخل نان را از این مایه پر میکنیم بعد کره نرم شده را در قیف میریزیم و کمی با قیف روی خاویار میدهیم و نصف حلقه کوچک لیمو ترش روی آن قرار میدهیم و یا روی سطح نان کمی کره میمالیم و خاویار را با کمی آب لیمو و رنده پوست لیموترش مخلوط مینمائیم و روی نان میمالیم و یک پر مغز لیموترش روی آن میگذاریم.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن