بالا
 تعرفه تبلیغات


نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تونستم رضايت شما رو جلب كنم

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بعله

    0 0%
  • حدودا

    0 0%
  • خير

    0 0%


 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 5 از 8 اولیناولین ... 34567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 از مجموع 73

موضوع: اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع ساندويچ)

  1. #41
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ‌ سوخاری‌ پنیر
    ● مواد لازم:
    ▪ ورقه‌های‌ نان‌ تست ‌: ۸ عدد،
    ▪ پنیر آشپزی ‌: ۲۵۰ گرم،
    ▪ كالباس‌ ژامبون‌ گوشت ‌: ۱۰۰ گرم،
    ▪ ‌تخم‌ مرغ ‌:۱عدد،
    ▪ آرد سوخاری ‌: مقداری،
    ▪ روغن‌ مایع ‌: مقداری،
    ▪ خامه‌ : یك‌ چهارم‌ پیمانه‌
    ● طرز تهیه:‌
    دور تا دور لبه‌های‌ سفت‌ نان‌ را می‌گیریم ‌پنیر را طوری‌ ورقه‌ ورقه‌ می‌بریم‌ كه‌ ابعاد آن‌ حدود یك‌ سانتی‌متر از ابعاد نان‌ كمتر باشد تعداد ورقه‌های‌ پنیر باید ۴ عدد باشد سپس‌ كالباس‌ها را به‌ صورت‌ ورقه ‌ورقه‌ به‌ ابعاد پنیر برش‌ داده‌ و روی‌ هر نان‌ تست‌ یك‌ ورقه‌ پنیر همچنین‌ یك‌ ورقه‌ كالباس‌ و مجددا یك‌ ورقه‌ پنیر و یك‌ عدد نان‌ تست‌ قرار می‌دهیم ‌ پس‌ از آماده‌ كردن‌ چهار عدد ساندویچ‌ پنیر به‌ این‌ نحو، تخم‌مرغ‌ و خامه‌ را با چنگال‌ هم‌ می‌زنیم‌، بعد ساندویچ‌ها را از تخم‌ مرغ‌ و خامه‌ عبور داده‌ و سپس‌ در آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم مقداری‌ روغن‌ مایع‌ در ظرفی‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ قرار داده‌ و ساندویچ‌ها را در روغن‌ سرخ‌ می‌كنیم‌ .

  2. #42
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ گوشت بره
    ● مواد لازم برای برای ۶ نفر:
    ▪ حدود نیم کیلو گوشت بره،
    ▪ ۴ قطعه نان باگت گرد،
    ▪ ۲ عدد گوجه فرنگی ورقه شده،
    ▪ ۱ عدد پیاز قرمز متوسط ورقه شده،
    ▪ یک دوم خیار پوست کنده ورقه شده،
    ▪ برگ کاهو، ۴ ق.س سس خیار(ماست و خیار و نعناع)
    ● طرز تهیه:
    گوشت بره را در تابه بدون روغن آهسته به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بعد ۱ ق.س از سس خیار نعنای داخل نان باگت گرد پخش نمایید و چند ورقه از گوشت ها را اضافه کرده و روی آن گوجه فرنگی، پیاز، خیار و کاهو بگذارید. می توانید این ساندویچ را هم بپیچید و هم با کارد و چنگال سرو نمایید

  3. #43
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سمبوسه هندی با ماهی
    ● مواد لازم برای چهار نفر:
    ▪ ماهی چرخ شده= ۳۰۰گرم
    ▪ سیب زمینی متوسط آب پز شده= ۳ عدد
    ▪ گشنیز تازه خرد شده= ۳ قاشق غذا خوری
    ▪ پیاز خرد شده= ۱ عدد
    ▪ پودر زیره= ۱ قاشق مربا خوری
    ▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری
    ▪ فلفل قرمز =به میزان لازم
    ▪ شنبلیله خشک= ۲ قاشق مربا خوری
    ▪ نمک و زردچوبه= میزان لازم
    ▪ روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم
    ● طرز تهیه :
    درون تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را در آن تفت میدهیم و ماهی را به آن اضافه کرده همراه نمک و زردچوبه آن را تفت میدهیم. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت می دهیم، حالا سیب زمینی خرد شده را به مواد اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برداشته و مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کرده میل میکنید.

  4. #44
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ حلزونی
    ▪ مواد لازم:
    فلفل قرمز دلمه ای یك نوار
    ذرت ۲۵ گرم
    مایونز ۱ قاشق غذاخوری
    نان یك تكه
    سوسیس پخته ۲ عدد
    ▪ طرز تهیه:
    تخم های فلفل را بگیرید و آن را به شكل مربع های كوچك خرد كنید. از خیار ۴ مربع خیلی كوچك برای چشم های حلزون و ۴ نوار باریك برای شاخك های حلزون ببرید.
    باقیمانده فلفل و خیار را خرد كرده و با ذرت، پنیر و مایونز مخلوط كنید، رویه نان را بردارید و آن را نصف كنید، لبه ها را روی هم بگذارید تا نواری پهن آماده شود. با وردنه آن را پهن كنید به طوری كه دو تكه نان به هم وصل شوند. مخلوط را روی نان پهن شده بریزید و رول كنید و كمی فشار دهید. سپس از وسط ببرید و دو دایره درست كنید.
    قسمت پایین را ببرید و روی سوسیس بگذارید و از سوسیس به جای بدن حلزون استفاده كنید و برش های خیار را برای شاخك ها و مربع های فلفل قرمز را برای چشم به كار ببرید و سرو كنید.

  5. #45
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ فلفل و گوشت
    ● مواد لازم
    ▪ یک قاشق غذاخوری سس مایونز،
    ▪ یک قاشق غذاخوری سس خردل،
    ▪ یک تا دو قاشق ترب کوهی،
    ▪ خمیر ۱۴ سانتیمتری نان،
    ▪ ۳۰۰ گرم گوشت چر خ کرده سرخ شده با پیاز داغ،
    ▪ یک چهارم فنجان فلفل قرمز سرخ شده،
    ▪ ۶۰۰ گرم پنیر،
    ▪ دوفنجان شاهی تازه.
    ● طرز تهیه
    سس مایونز و خردل و ترب کوهی را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و خمیرنان را با یک چاقوی تیز به قطعات مختلف تقسیم کنید و روی آن مخلوط سس، گوشت، پنیر، فلفل قرمز و شاهی را بریزید و گوشه های خمیر را روی هم بیاورید و ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. ساندویچ خوشمزه شما آماده است.

  6. #46
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    زرافه ساندویچی
    ▪ مواد لازم

    تخم مرغ سفت ۱ عدد ‎/ مایونز ۲ قاشق غذاخوری ‎/ نان سفید ۲ تكه ‎/ نان قهوه ای - جو ۲ تكه ‎/ جوانه شاهی كمی ‎/ هویج كوچك یك دوم ‎/ كاهو خرد شده كمی.
    ▪ طرز تهیه
    تخم مرغ را بعد از پوست كندن خرد كنید و در یك كاسه با مایونز مخلوط كنید. با قالب روی نان های سفید و قهوه ای شكل زرافه یا شكل هر حیوان دیگری كه دوست دارید قالب بزنید. با لوله فلزی دایره های كوچك روی زرافه ها بزنید و سپس دایره های قهوه ای را روی زرافه سفید و دایره های سفید را روی زرافه قهوه ای بگذارید تخم مرغ و مایونز را روی شكل ها بمالید و قالب دوم را روی آن بگذارید كمی فشار دهید تا سفت بشود و نان ها به هم وصل شوند. سپس آنها را روی بشقاب بگذارید، از شاهی به جای چمن و ازهویج قالب زده برای گل ها استفاده كنید.

  7. #47
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ خوشمزه برای مدرسه
    ● مواد لازم (برای هشت ساندویچ كوچك):
    ▪ ۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
    ▪ سه چهارم پیمانه مغز نان سفید
    ▪ یك چهارم پیمانه ترشی میوه
    ▪ سه حبه سیر كوبیده
    ▪ سه تا چهار عدد لواش نرم و تازه
    ▪ روغن مایع برای سرخ كردن
    ▪ یك دوم پیمانه پنیر خامه ای
    ▪ یك دوم پیمانه پیازچه خرد شده
    ▪ یك عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
    ▪ دو قاشق سوپخوری آب لیمو
    ▪ نمك و فلفل بنا به ذائقه
    ● طرز تهیه:
    گوشت مرغ چرخ شده، مغز نان سفید، ترشی میوه، سیر و كمی نمك و فلفل را در دستگاه غذاساز بریزید و چند دقیقه روشن كنید تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید و هریك را با دست به صورت یك سوسیس به بلندی ۱۲ سانتی متر درآورید.
    در یك تابه نچسب كمی روغن مایع بریزید و سوسیس هایی را كه آماده كرده اید در روغن مایع با حرارت متوسط سرخ كنید به طوری كه سوسیس ها از همه طرف طلایی شوند. از زیادكردن شعله گاز خودداری كنید چون سطح روی سوسیس ها زود برشته می شوند اما مغزپخت نمی شوند. آنها را چند دقیقه در یك صافی قرار دهید تا روغن اضافی مربوط به سرخ كردن سوسیس ها گرفته شود. در این فاصله هشت دایره به قطر حدود ۲۰ سانتی متر از نان لواش ببرید. پنیر خامه ای را با پیازچه خرد شده مخلوط كنید و از این مخلوط مقدار كمی روی هر یك از نان ها بمالید.
    گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را با هم مخلوط كنید و آب لیمو را اضافه كنید. مقداری از این مخلوط را روی هریك از نان ها بریزید و یك عدد سوسیس را روی هركدام گذاشته نان را به صورت یك ساندویچ لوله كنید.

  8. #48
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سمبوسه
    غذاهایی نظیر پیراشكی، مینی پیتزا و حتی سمبوسه داغ هر كسی را به اشتها می‌آورد و معمولاً اغذیه فروشی‌هایی كه این نوع غذاها را طبخ می‌كنند، مملو از مشتری هستند. این بار می‌خواهیم درباره سمبوسه البته اگر بخواهید آن را در خانه تهیه كنید، با شما صحبت كنیم. این غذا در دسته غذاهایی جای می‌گیرد كه اغلب در میان وعده‌ها و شام سرو می‌شوند. اغلب جوان‌ترها و بچه‌ها از خوردن آن لذت می‌برند و با كمك آن می‌توان هر بچه بدغذایی را به غذا خوردن تشویق كرد.
    داخل سمبوسه را می‌توان از هر ماده غذایی پر كرد و به این ترتیب تنوع زیادی را در تهیه آن به خرج داد اما نكاتی كه می‌توان با رعایت آنها، سمبوسه‌های مغذی‌تری را تهیه كرد، عبارتند از:
    ● همان طور كه گفتیم، برای داخل سمبوسه می‌توان از هر ماده غذایی استفاده كرد. به طور مثال، مرغ، سیب زمینی، قارچ و انواع سبزی‌ها. اما توصیه ما به شما این است كه به جای گوشت قرمز، از مرغ استفاده كنید و با انواع سبزی‌ها نظیر قارچ، فلفل دلمه‌ای، هویج و جعفری ارزش غذایی آن را چند برابر كنید.
    ● همان‌طور كه می‌دانید، مایه این غذا را در داخل نان گذاشته و نان‌ها را در روغن سرخ می‌كنند. نكته مهم در تهیه این غذا آن است كه در صورت تمایل به سرخ‌كردن، از روغن‌های مخصوص سرخ كردن استفاده كنید زیرا در غیر این صورت به دلیل طولانی بودن سرخ كردن، روغن در حین حرارت دیدن تخریب می‌شود و در آن تركیبات سرطان‌زا تجمع پیدا می‌كند. از این رو، توصیه ما به شما این است از روغن‌هایی استفاده كنید كه روی بسته‌بندی‌شان نقطه دود بالایی ثبت شده باشد، مثل روغن كلزا، گلرنگ و یا هر روغن مایعی كه عنوان مخصوص سرخ كردن روی بسته‌بندی آن درج شده باشد.
    ● برای آنكه مصرف روغن را در تهیه این غذا كاهش دهید، توصیه ما این است كه تمامی‌سمبوسه‌ها را پیچیده و در یك ظرف نشكن بچینید البته ظرفی كه از قبل با كمی‌روغن (باز هم از نوع سرخ كردنی) چرب شده باشد، سپس ظرفتان را در فر بگذارید تا محتوایات آن كاملاً سرخ شود. این كار میزان مصرف روغن را به حداقل خود می‌رساند.
    ● همان طور كه گفته شد، در تهیه این غذا می‌توانید از انواع و اقسام مواد غذایی استفاده كنید. به طور مثال، می‌توانید مخلوط سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و انواع سبزی‌های تازه را به كار ببرید. این غذا برای بچه‌هایی كه در سن رشد هستند و یا كسانی كه به دلیل شرایط خاصی كه دارند (نظیر بارداری، شیردهی و یا بیماری) به انرژی روزانه فراوانی نیاز دارند، بسیار مناسب است.‌

  9. #49
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    ساندویچ‌ كتلت‌
    ● مواد لازم‌:
    ▪ گوشت‌ چرخ‌ شده‌: نیم‌ كیلو
    ▪ سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد
    ▪ پیاز رنده‌ شده‌: مقداری‌
    ▪ تخم‌ مرغ‌: دو عدد
    ▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ مقدار لازم‌
    ▪ روغن‌: حدود یك‌ فنجان‌
    ▪ پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم‌
    ● طرز تهیه‌:
    ابتدا سیب‌زمینی‌ را آب‌ پز كنید و چرخ‌ كنید یااگر دوست‌ دارید می‌توانید رنده‌ كنید و به‌ گوشت‌اضافه‌ كنید. البته‌ یادتان‌ باشد سیب‌زمینی‌ را گرم‌شده‌ باید به‌ گوشت‌ اضافه‌ كنید زیرا در غیر این‌صورت‌ كتلت‌ شما خوب‌ از آب‌ درنمی‌آید. پس‌ ازاین‌ مرحله‌ پیاز رنده‌ شده‌ و تخم‌مرغ‌ها، نمك‌ وفلفل‌ و زردچوبه‌ را هم‌ اضافه‌ كنید و خوب‌ورزبدهید تا مایه‌ كتلت‌ شما نرم‌ و یكدست‌ شود.
    پس‌ از این‌ مرحله‌ روغن‌ را در ماهیتابه‌ ریخته‌ وبگذارید داغ‌ شود سپس‌ در لحظه‌ آخر پنیرپیتزای‌ رنده‌ شده‌ را به‌ مایه‌ كتلت‌ اضافه‌ كنید و به‌صورت‌ گرد درآورید و داخل‌ ماهیتابه‌ بگذارید تاسرخ‌ شود. همچنین‌ می‌توانید در صورت‌ تمایل‌مایه‌ كتلت‌ را در آردسوخاری‌ قرار دهید و سرخ‌كنید، سپس‌ آن‌ را داخل‌ نان‌ باگت‌ به‌ همراه‌ با یك‌تكه‌ كاهو و گوجه‌فرنگی‌ و یك‌ ورقه‌ پیاز قرار دهیدو میل‌ كنید.

  10. #50
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سوسیس با روکش خمیر
    ● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
    ▪ سوسیس كوكتل: ۱۲ عدد
    ▪ پنیر ورقه ای گودا: ۴ ورق(۱۶۰ گرم)
    ▪ آرد سفید گندم: ۴۰ گرم
    ▪ زرده تخم مرغ: ۱ عدد
    ▪ زعفران حل شده: به مقدار لازم
    ● مواد لازم برای تهیه خمیر:
    ▪ آرد سفید گندم: ۱۵۰ گرم
    ▪ بیكینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
    ▪ روغن مایع: ۵ قاشق سوپخوری
    ▪ شیر پاستوریزه: ۸۰ گرم
    ▪ نمك: ۲/۱قاشق چایخوری
    ● طرز تهیه:
    ▪ طرز تهیه خمیر:
    بیكینگ پودر و نمك را در شیر حل كرده ، روغن مایع را به آن اضافه نمایید. سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا به صورت خمیر صاف و یكدستی در آید. اگر خمیر به دست می چسبد،كمی ارد اضافه كنید تا چسبندگی آن از بین برود. خمیر را در كیسه نایلونی به مدت۱۵-۱۰ دقیقه قرار دهید.
    ▪ طرز تهیه سوسیس:
    ابتدا سوسیس را از پهلو برش داده، پنیر را داخل برش قرار دهید و در آرد بغلطانید. سپس روی سطح صافی كه كمی آرد پاشیده اید، خمیر را با وردنه باز كنید . به وسیله رولت خمیر بر خمیر را به صورت چهارگوش ببرید، لبه های آن را آب بزنیدو با دقت دور سوسیس ها را طوری بپیچید كه كاملا" پوشانده شوند. با قلم مو از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روی خمیر بمالید. روی هر رول ۳ برش ایجاد كنید. سوسیس ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در فری كه از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی خمیرها كاملا" طلایی شود.
    ▪ نكته: به جای سوسیس معمولی و پنیر گودا می توان از سوسیس پنیردار استفاده كرد.

صفحه 5 از 8 اولیناولین ... 34567 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •