نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تونستم رضايت شما رو جلب كنم
- رأی دهندگان
- 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
ساندویچ مرغ با مایونز
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ پخته یک عدد
▪ پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان
▪ آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ گشنیز و جعفری خرد شده نصف فنجان
▪ سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
▪ نان مخصوص ساندویچ به مقدار لازم
● طرز تهیه:
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
-
پیراشکی گوشت با سیب زمینی
● مواد لازم :
▪ سیب زمینی آبپز ۳ عدد
▪ نمک و فلفل سیاه کمی
▪ گوشت چرخی ۲۵۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ روغن و زرد چوبه به مقدار لازم
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ کره ۵۰ گرم
▪ آرد سوخاری مقداری.
● طرز تهیه:
سیب زمینی های آبپز را پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید. بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید تا خمیر سیب زمینی آماده شود . گوشت چرخ کرده را با پیاز در کمی روغن تفت دهید تا آب گوشت بخار شود. بعد از بخار شدن آب گوشت نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن بیفزایید و با حرارت ملایم گوشت را سرخ کنید . از خمیر سیب زمینی به اندازه یک توپ کوچک بردارید و در کف دست پهن کنید. در وسط آن به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه گوشت بگذارید و خمیر را مجددا به شکل توپ در آورید . توپ های خمیر سیب زمینی را به تخم مرغ زده و درون یک ظرف کم عمق که از قبل چرب کرده اید بچینید. بعد روی آنها را آرد سوخاری بپاشید . بعد ظرف را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از آن ظرف را ۵ دقیقه از بالا حرارت دهید تا روی پیراشکی ها طلایی شود .
-
سمبوسه عربی
● موادلازم:
▪ آرد ۴ پیمانه
▪ خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر یک قاشق غذاخوری
▪ نمک یک قاشق مرباخوری
▪ روغن نباتی ۴/۱ لیوان
▪ شیرخشک ۶ قاشق غذاخوری
▪ آب داغ ۵/۱ لیوان
▪ اسفناج ۵/۱ کیلو پخته و ریز شده
▪ پیاز ۵ عدد رنده شده
▪ سماق یک قاشق مرباخوری
▪ رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین کمی
▪ روغن زیتون ۵/۱ لیوان
▪ آبلیمو ۵/۱ لیوان
● طرز تهیه:
اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه در یک صافی بریزید. مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود. در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده. به طوری که کاملاً جذب مواد شود. برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید. روی خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند. سینی فر را چرب کرده، آرد بپاشید و سمبوسهها را با فاصله در سینی بچینید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردهاید گذاشته و سمبوسهها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا طلاییرنگ شود.
-
ساندویچ همبرگر مکزیکی
● مواد لازم :
▪ گوشت چرخ کرده ۱ کیلو
▪ پیاز رنده شده ۱ عدد
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ خردل ۱ قاشق مرباخوری
▪ فلفل سبز نرم شده ۱ عدد
▪ کاهو به مقدار لازم
▪ سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
▪ سس مایونز به مقدار لازم
● طرز تهیه :
گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته ایم سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.
-
پیراشکی پنیر
● مواد لازم :
▪ پنیر سفید (فتا)=۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده=۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
▪ زیره یا رازیانه=یک قاشق مرباخوری
▪ سفیده تخم مرغ=یک عدد
▪ خمیر پیتزا=به مقدار لازم
▪ روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط میکنیم.
۲) خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز کرده و به اندازه دلخواه قالب میزنیم.
۳) از مواد مخلوط شده یک قاشق مرباخوری وسط خمیر میگذاریم.
۴) دور خمیر را سفیده تخم مرغ میمالیم.
۵) یک طرف خمیر را بر میگردانیم و لبه ها را خوب محکم میکنیم.
۶) پیراشکیها را در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی میگذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
● نکته: روغن را ابتدا خوب داغ کرده و پس از آن حرارت را کم میکنیم تا پیراشکیها خوب سرخ شوند.
-
پیراشکی
● مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
▪ آرد دو لیوان
▪ پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
▪ روغن جامد دو قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ دوعدد
▪ نمک یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه خمیر پیراشکی:
پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل میکنیم و میگذاریم خمیرمایه نیمساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم میزنیم بعد روغن را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و بدست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست میچسبید کمی ارد به آن اضافه میکنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یکساعت در جای گرمی میگذاریم تا ور بیایید. ( خمیر بعد از ور آمدن کاملن پف می کند و پوک است)
● مواد لازم برای مایه گوشتی پیراشکی:
▪ گوشت چرخ کرده چهارصد گرم ( در عکس زیر گوشت آماده شده را میبینید)
▪ پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
▪ جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
▪ زرشک یک قاشق غذاخوری
▪ رب یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
گوشت و پیاز داغ را با کمی روغن مخلوط کرده و در حرارت ملایم قرار میدهیم تا گوشت کمی تف بخورد و آبش کشیده شود. رب و نمک و فلفل و زردچوبه را با یک استکان آب به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم گوشت کمی پخته شود ( مایه گوشتی پیراشکی مثل مایه گوشتی ماکارونی است) در انتها زرشک و جعفری را به آن اضافه میکنیم.
از خمیر گلوله کوچکی برمیداریم و خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم و با دهانه لیوان دایره هایی از آن میبریم و از مایه گوشت وسط آن میگذاریم و لبه های خمیر را روی هم میآوریم و محکم کرده و چین میدهیم. همه پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده میکنیم. پیراشکی را میتوانیم هم در روغن فراوان سرخ کنیم و هم در فر بگذاریم.( من این پیراشکی ها را در فر درست کردم.) روی پیراشکیهایی که در فر میگذاریم را زرده تخم مرغ میمالیم .
-
کلوچه لانه پرندهای
● مواد لازم:
▪ سیب زمینی پوست گرفته و خرد شده: ۴ عددشیر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ کره: ۲۰ گرم
▪ زرده تخممرغ: ۱ عدد
▪ روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده: ۲ حبه
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ سس گوجه فرنگی: یک شیشه
● طرز تهیه:
سیب زمینیها را با بخار زیاد در آب یا درمایکروفر بپزید تا زمانی که نرم شوند. زمانی که ازآب بیرون آوردند، آنها را در ظرفی با شیر و کرهبکوبید تا نرم و یکدست شوند. هنگامی که خنکشد، زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوبهم بزنید. آنگاه مخلوط را در یک قیف خامهریخته و ماسوره ستارهای یک سانتی متری را دردهانه قیف بگذارید. سپس در یک ظرف فر که قبلاآن را چرب کردهاید از مخلوط، دایرهای به قطریک سانتی متر ایجاد کنید و چند بار روی همبچرخانید تا تبدیل به یک لانه پرنده شود، سپسرویش را به آرامی با کره نرم شده برس بکشید وآن را در فری که قبلا گرم کردهاید به مدت۲۰دقیقه یا تا زمانی که سیبزمینی طلایی رنگشود، حرارت دهید.
در این مرحله روغن را در ماهی تابهای داغکنید، سیر و گوشت چرخ کرده را در آن بریزید وهم بزنید تا زمانی که گوشت قهوهای شود. سسگوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقهبدون اینکه درش را ببندید، حرارت دهید یا تازمانی که مخلوط یکدست شود. با مخلوط گوشتچرخ کرده، قاشق، قاشق داخل لانه پرندهها را پرکنید.
-
همبرگر قارچ و گوشت
● مواد لازم:
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ گوشت ۳۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده یکعدد
▪ مغز نان سفید یکعدد
▪ شیر نصف لیوان
▪ سیر ۱حبه
▪نمک و ادویه به میزان لازم
▪ روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار کافی
● طرز تهیه:
مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً کشیده شود. سپس گوشت را با پیاز و ادویه و نمک کاملاً مرز دهید تا چسبندگی پیدا کند. نان سفید را در مشت بگیرید و فشار دهید تا شیر آن کاملاً گرفته شود و به گوشت اضافه کنید و مجدداً به خوبی ورز دهید سپس قارچ را بیفزائید و باز ورز دهید .
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود سپس همبرگر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. در هر بار تنها یک همبرگر را سرخ کنید
-
ساندویچ چیكن سالاد
● مواد لازم:
▪ نصف قاشق سوپ خوری : سس مایونز,
▪ كمی نمك و فلفل سیاه ,
▪ نان سفید : ۱۲برش,
▪ نصف فنجان : كرفس خرد شده,
▪ آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپ خوری,
▪ كاهو : ۱۲ برگ ,
▪ پیاز قرمز : ۲ قاشق خرد شده,
▪ گوجه فرنگی : ۱۲ حلقه ,
▪ مرغ : ۳ فنجان پخته خرد شده
● طرز تهیه:
مرغ را پخته سپس استخوانهایی آنرا گرفته به همراه سس مایونز، كرفس، پیاز، آبلیمو، نمك و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و مخلوط كنید بر روی یك تكه نان، ۱ برش كاهو و ۱ برش گوجه فرنگی را قرار دهید و بر روی آنها سالاد مرغ را بریزید روی تكه بالایی هم برش كاهو و گوجه فرنگی باقی مانده را قرار دهید حالا دو تكه را روی هم گذاشته و به اندازه دلخواه برش دهید و میل كنید .
-
ساندویچ کباب ماهی
● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
▪ یک سوم فنجان سس ماست: (۲ عدد سیر له شده، ۱ ق.س آویشن،
▪ یک چهارم ق.چ گشنیز،
▪ یک چهارم فنجان سرکه،
▪ یک چهارم فنجان آب،
▪ یک دوم فنجان ماست ،
▪ ۱عدد پیازچه و فلفل)
▪ ۴ تکه فیله ماهی،
▪ ۱ عدد لیمو ،
▪ نمک،
▪ ۴ برگ کاهو،
▪ ۱ عدد گوجه فرنگی،
▪ ۴ عدد نان باگت.
● طرز تهیه:
فر را از قبل گرم کنید و فیله ها را نمک و فلفل زده و هر تکه فیله را ۳ دقیقه کباب کنید. سپس با آب لیمو به آن مزه دهید. ۱.۵ ق.س از سس ماست را به روی نان باگت بمالید و ۲ برگ کاهو و گوجه فرنگی را گذاشته و روی آنها فیله های ماهی را گذاشته سپس نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن