نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تونستم رضايت شما رو جلب كنم
- رأی دهندگان
- 0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
لقمه های فوری مرغ
مواد لازم
▪ یک فنجان گوشت پخته مرغ
▪ یک چهارم فنجان پنیر چدار
▪ یک عدد سیب
▪ نصف فنجان سس گوجه
▪ دو عدد نان لواش
طرز تهیه
پنیر را روی نان لواش بریزید.مرغ های خرد شده را روی آن قرار دهید
به گونهای که نیمی از سطح نان لواش را بپوشاند.سپس سیب را که پوست گرفته و ورقهورقه کردهاید کنار مرغها قرار دهید و روی آن کمی سسگوجه بمالید. طرف دیگر نان را روی آن برگردانید.کمی روغن در تابهای ریخته و لقمههای آمادهشده را برای سه دقیقه درون آن تفت دهید. این لقمههای خوشمزه و فوری را میتوانید با ماست یا سالاد سرو کنید.
-
ساندویچ کیکی
مواد لازم
مواد لازم لایه اول:
سس مایونز یک فنجان
ساقه خرد شده کرفس یک فنجان
آب لیمو ترش 2 ق. غ
نمک و فلفل به میزان دلخواه
تخم مرغ سفت شده 2 عدد
مرغ پخته خرد شده 50 گرم
مواد لازم لایه دوم:
پنیر خامه ای 100 گرم
گردو خرد شده یک فنجان
زیتون خرد شده 2/1 فنجان
مواد لازم لایه سوم:
ماست خامه ای یک فنجان
کالباس تند خرد شده 150 گرم
پیاز رنده شده 2 ق . غ
سس فلفل قرمز به میزان دلخواه
طرز تهیه
تمام مواد اولیه لایه های سه گانه را در سه کاسه متوسط به صورت جدا از هم کاملا" مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. کناره های قهوه ای رنگ نان های تست را می بریم 3 عدد نان تست آماده را به درازا در کنار هم قرار می دهیم و مقداری از کره نرم شده روی سطح آن می مالیم از مواد لایه اول به صورت ضخیم بر روی نان می مالیم 3 عدد نان تست بر روی لایه اول چیده و مجددا" روی آن را کره می مالیم سپس از مواد آماده شده کاسه دوم به صورت ضخیم روی آن قرار می دهیم . سه عدد نان تست برروی لایه دوم قرار داده و کره به آن می زنیم سپس از مواد کاسه سوم بر روی آن می گذاریم و سه عدد نان تست باقی مانده را روی آن می چینیم و به آرامی لایه ها را به روی هم فشار می دهیم. در کاسه متوسط 700 گرم پنیر خامه ای را با 2/1 فنجان ماءالشعیر ساده با همزن برقی کاملا" مخلوط می کنیم. نیمی از مخلوط حاصل را برای پوشاندن سطح و کناره های ساندویچ استفاده می کنیم و با بقیه مخلوط سطح ساندویچ را تزئین می کنیم و ساندویچ را در یخجال قرار می دهیم. این ساندویچ حداقل دو ساعت و نیم باید در یخچال بماند و برای سرو ساندویچ را به صورت ورقه ای برش داده میل می کنیم.
-
ساندویچ کالباس با پنیر مخصوص
● مواد لازم
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق غذاخوری آرد
▪ یک ونیم فنجان شیر
▪ کمی نمک، فلفل و جوز هندی
▪ ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمزان
▪ هشت ورقه نان تست
▪ ۱۲ ورقه کالباس
▪ سس خردل مقداری
● طرزتهیه
کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را اضافه کنید تا خامی آرد گرفته شود سپس شیر را به آرامی اضافه کرده، نمک و فلفل و جوز هندی را به آن بیفزایید پس از جوش آمدن مواد، پنیر پارمزان را داخل مخلوط بریزید و صبر کنید تا غلیظ شود. داخل نان ها کالباس قرار داده و از مخلوط تهیه شده روی آن بریزید و سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزید. گریل فر را روشن کرده و ساندویچ ها را برای سه الی پنج دقیقه در آن قرار دهید.
-
ساندويچ مونت کريستو
مواد لازم :
سس خردل 2 قاشق سوپخوري
نان تست بزرگ 4 عدد
ژامبون مرغ 4 تکه
ژامبون بوقلمون 4 تکه
پنير پارمزان ورقه اي 2 ورق
پنير چدار ورقه اي 2 ورق
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شير 2 قاشق سوپخوري
نمک نوک قاشق چايخوري
پودر قند کمي
کره به ميزان لازم
طرز تهيه:
روي يک تکه از نان ها کمي سس خردل بماليد بعد روي آن يک ورقه از پنير پارمزان را بگذاريد بعد روي پنير را ژامبون مرغ بگذاريد و روي ژامبون را پنير چدار بگذاريد و روي پنير را هم ژامبون بوقلمون بگذاريد کمي ديگر سس
خردل بماليد بعد يک تکه نان ديگر روي آن ها بگذاريدو ساندويچ را به دو قسمت تقسيم کنيد بعد با مابقي مواد دوباره اين کارها را تکرار کنيد . تخم مرغ ها را کمي بزنيد و با شير و نمک مخلوط کنيد و ساندويچ ها را اين مواد فرو برده و در کره روي حرارت ملايم سرخ کنيد تا طلايي شود بعد روي آن ها در صورت تمايل کمي پودر قند بپاشيد .
-
قارچ برگر
مواد لازم براي 6 نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده 600 گرم
پياز ريز خرد کرده 1 عدد کوچک
قارچ خرد کرده و سرخ شده 150 گرم
جعفري خرد کرده 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق چايخوري
آويشن 1 قاشق چايخوري
پنير چدار 70 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پودر نان* نصف پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا گوشت چرخ کرده، پياز، جعفري، آويشن، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگي بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کنند.
سپس مايه گوشت را به شش قسمت مساوي تقسيم کنيد و با استفاده از کيسه نايلوني هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آوريد.
مقداري قارچ و پنير را روي هر کدام از برگر ها (گوشت هاي گرد و صاف شده) قرار دهيد و از کناره ها مقداري گوشت را روي پنير و قارچ بکشيد تا پنير و قارچ ميان گوشت قرار بگيرند. (مانند تصوير)
کف يک سيني باربيکيو يا گريل را کمي چرب کنيد و هر طرف گوشت ها را 4 تا 5 دقيقه کباب کنيد. در صورتي که به اين وسايل دسترسي نداريد، مي توانيد گوشت ها را در يک تابه نچسب سرخ کنيد.
طرز تهيه قارچ سرخ شده:
ابتدا قارچ ها را به صورت ورقه اي (اسلايس) برش بزنيد و در تابه اي با يک قاشق سوپخوري روغن و يک قاشق چايخوري آب ليمو سرخ کنيد. استفاده از آب ليمو کمک مي کند تا رنگ قارچ تيره و سياه نشود.
*پودر نان را مي توانيد از خمير وسط نان باگت تهيه کنيد. به اين صورت که پس از خارج کردن خمير وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت 10 دقيقه کاملاً خشک کنيد و با استفاده از هاون دستي يا آسياب آن را پودر کرده و مصرف کنيد.
-
لقمه رنگین
● مواد لازم برای دو نفر
▪ دو عدد نان تست
▪ دو عدد کالباس ورقه ای
▪ یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
▪ یک عدد آووکادو متوسط
▪ فلفل و نمک به میزان دلخواه
● طرز تهیه
نان تست را در ظرف مناسبی قرار دهید. گوجه فرنگی را با یک چاقوی تیز به خوبی خرد کنید به گونه ای که آب نیندازد. سپس آووکادو را پوست گرفته و خرد کنید. آووکادو و گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی با نوک چنگال کاملاً با هم مخلوط کنید و با قاشق روی نان های تست بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بپاشید.ورقه های کالباس را روی آن قرار داده و آن را میل کنید.
-
ساندویچ سه طبقه
● مواد لازم برای دو نفر
▪ ۱۶ برگ اسفناج
▪ چهار عدد گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ یک قاشق چای خوری آویشن
▪ هشت عدد نان تست
▪ ۲۵۰ گرم پنیر سفید
● طرز تهیه
ابتدا یک نان تست را در ظرف قرار داده و روی آن دو برگ اسفناج بگذارید، سپس دو حلقه گوجه فرنگی روی برگ اسفناج قرار داده و به میزان دلخواه نمک و فلفل روی آن بپاشید. یک ورقه از پنیر را به ارتفاع یک سانتیمتر برش داده و روی گوجه فرنگی ها قرار دهید. کمی آویشن روی پنیر پاشیده و سپس نان تست دیگری روی پنیر قرار دهید. همین مراحل را دو بار دیگر تکرار کنید تا یک ساندویچ سه طبقه درست کنید.هر کدام از این ساندویچ های سه طبقه عصرانه کاملی برای شما خواهد بود
-
ساندویچ گوشت
● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ یک عدد هویج
▪ دو قاشق مرباخوری رب گوجه
▪ چهار عدد نان ساندویچی
▪ پنج عدد خیارشور
● طرز تهیه
ابتدا قابلمه مناسبی روی گاز قرار دهید.
روغن زیتون را در آن ریخته و سپس گوشت ها را که کاملاً ریز خرد شده اضافه کنید و به آرامی تفت دهید.
سپس پیاز، فلفل دلمه و هویج را به سرعت خرد و ریز و به گوشت ها اضافه کنید تا کاملاً برای دو دقیقه پخته و نرم شوند.
در این مرحله رب گوجه را بیفزایید.
در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا با حرارت ملایم مواد برای دو دقیقه دیگر با هم بپزند.
مخلوط را درون نان های ساندویچی ریخته و کنار آن خیار شور قرار دهید.
-
کنتاکی به روش kfc
● مواد لازم:
▪ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،
▪ یک لیوان آرد سفید،
▪ نصف لیوان شیرخشک نیدو،
▪ ۲عدد تخم مرغ زده شده،
▪ آرد سوخاری به مقدار لازم،
▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
۱) ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.
۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.
نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.
-
نان تست با میگو
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۶۰۰ گرم میگوی درشت
▪ ۳۰۰ گرم گوجه گیلاسی
▪ شش قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری آبلیمو
▪ یک حبه سیر له شده
▪ ۱۰ عدد برگ ریحان
▪ چهار عدد نان تست
● طرز تهیه
میگوها را تمیز کرده و سپس آن را در تابه ای ریخته و با روغن زیتون به آرامی سرخ کنید تا صورتی رنگ شود.
سپس گوجه های گیلاسی را با چاقو به چهار قسمت تقسیم کرده و تمام مواد را در ظرفی ریخته و با نوک چنگال به هم بزنید. نان های تست را کنار هم قرار داده و از مخلوط ساندویچی روی آن قرار دهید.
این عصرانه مقوی علاوه بر خوشمزه و مقوی بودن، از رنگ و جلوه زیادی نیز برخوردار است.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن