خوراک اسفناج و گلابی
● مواد لازم برای سه نفر
▪ یک عدد گلابی
▪ هشت برگ کوچک اسفناج
▪ صد گرم گوجه گیلاسی
▪ چهار عدد پیازچه
▪ نصف خیار
▪ ۵۰ گرم تربچه
▪ مواد لازم برای سس
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ سه قاشق مرباخوری شیر
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری سرکه
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن ، سس را روی آن بریزید.