بالا
 تعرفه تبلیغات


نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما

رأی دهندگان
1. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خوب = دكمه تشكر يادتون نره

    1 100.00%
  • متوسط

    0 0%
  • بد = با پيام خصوصي بگين تا اشكالات رو برطرف كنم

    0 0%


 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 56

موضوع: اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (غذای گیاه خواران)

  1. #31
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    رولت اسفناج همراه با سس لیمو

    مواد لازم برای 6 نفر:

    اسفناج ریز خرد شده 1 کیلو
    تخم ‌مرغ 8 عدد
    آرد 3 قاشق‌ غذاخوری
    شیر 3 قاشق‌ غذاخوری
    روغن مایع 600 گرم
    پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم داخل رولت:

    پنیر خامه ‌ای 150 گرم
    قارچ تفت داده شده 250 گرم
    ‌‌گوشت ‌گوساله ورقه شده ‌پخته یا ژامبون گوشت 3 ورق

    مواد لازم برای سس لیمو:

    آرد سفید گندم 2 قاشق‌ غذاخوری
    کره 30 گرم
    پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چای‌ خوری
    زعفران به میزان لازم
    خامه یک دوم پیمانه
    آب لیمو 2 قاشق‌ غذاخوری
    شیر یک دوم پیمانه
    نمک و فلفل به میزان لازم

  2. #32
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    خوراك كدو حلوايی

    مواد لازم براي 4 تا 6 نفر :


    1 عدد كدو حلوايي به وزن دو كيلوگرم
    1 عدد پياز خلال شده
    1 قاشق سوپخوري روغن زيتون
    1عدد كدوي سبز ورقه شده
    115 گرم قارچ ورقه شده
    400 گرم گوجه فرنگي خرد شده
    2 پيمانه آب مرغ
    75 گرم ماكاروني صدفي
    4 قاشق سوپخوري پنير خامه اي
    2 قاشق سوپخوري ريحان خردشده
    به اندازه كافي نمك و فلفل

    طرز تهيه :

    ابتدا كدو حلوايي را پوست گرفته و آن را به صورت قطعات كوچك خرد كنيد. پياز و قطعات خرد شده ي كدو حلوايي را در تابه اي ريخته با روغن زيتون مخلوط كنيد و با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه بپزيد. گاهي آنها را هم بزنيد.

    كدوي سبز و قارچ را اضافه كنيد و به مدت سه دقيقه تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي، ماكاروني و آب مرغ را افزوده، به اندازه كافي نمك و فلفل بزنيد و مخلوط را به جوش آوريد . پس از جوش آمدن خوراك در ظرف را بسته آن را به مدت 10 دقيقه بجوشانيد.

    سپس پنير خامه اي و ريحان را اضافه كنيد. خوراك كدو حلوايي آماده ي سرو است.







    نكات تغذيه اي :



    در اين فصل از سبزي هاي مخصوص آن مانند كدوحلوايي، تره فرنگي، گل كلم و بروكلي استفاده كنيد و غذاهايي خوشمزه و ساده با خواص فراوان براي افراد خانواده آماده كنيد. همواره سعي كنيد در هر فصل از سبزي هاي همان فصل بهره برده و تا حد امكان از مصرف سبزي هايي كه براي مدتي طولاني در فريزر مانده اند، خودداري كنيد.

    كدو حلوايي داراي مقدار كمي كالري است ( 20 كالري انرژي در 100 گرم ) و مصرف آن در غذا براي كساني كه وزن خود را كنترل مي كنند، مناسب است.

    همچنين منبع غني پتاسيم است و براي افراد دچار فشار خون مفيد مي باشد براي افراد دچار ناراحتي كليوي مناسب نمي باشد. جذب آهن و منيزيوم آن نيز خوب است.

    كدو حلوايي منبع غني بتاكاروتن است و رنگ نارنجي آن به دليل وجود همين تركيب است. بتاكاروتن پيش ساز ويتامين a و يك آنتي اكسيدان مهم در بدن مي باشد كه بدن را از حمله راديكال هاي آزاد و اثر تخريبي آنها حفظ مي كند.

    پيامبر گرامي اسلام فرموده اند : خوردن كدو موجب برطرف شدن غم و اندوه و خوردن آن با عدس ، باعث لطافت قلبي مي شود.

  3. #33
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    بادنجان و كدوي توپر

    مواد لازم :

    6 عدد متوسط كدوي خورشتي
    6 عدد متوسط بادنجان قلمي
    2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
    (1 عدد متوسط ( خرد شود پياز
    (1 عدد متوسط ( خرد شود سير
    400 گرم گوشت چرخ كرده
    ( 200 گرم ( رنده شود گوجه فرنگي
    يك چهارم ليوان رب گوجه فرنگي
    250 ميلي ليتر آب گوشت
    65 گرم برنج
    ( 2 قاشق سوپ خوري ( خرد شود جعفري
    ( 40 گرم ( رنده شود پنير پيتزا
    به مقدار كافي نمك و فلفل

    مواد لازم براي سس :

    30 گرم كره ي پاستوريزه
    يك و نيم قاشق سوپ خوري آرد
    1 ليوان شير پاستوريزه
    1 عدد تخم مرغ
    كمي ( رنده شود) جوز هندي

    طرز تهيه :

    بادنجان و كدو را از طول نصف كنيد. داخل آن را با قاشق خالي كنيد. بادنجان وكدويي را كه با قاشق درآورده ايد، به طور كامل ساطوري كنيد. روغن را داغ كرده ، سير و پياز را به روغن اضافه كنيد تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بيفزاييد تا اي شود. بادنجان و كدوي ساطوري شده و گوجه فرنگي رنده شده را بيفزاييد. رب گوجه را در آب گوشت حل كنيد ، سپس به بقيه مواد بيفزاييد. برنج راهم مخلوط كنيد. مواد را روي حرارت بگذاريد تا بدون در به مدت 15 دقيقه بماند تا غلظت بگيرد و برنج نرم شود. جعفري ، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد. سپس با اين مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنيد. كمي از سس آماده شده روي مواد بريزيد و سپس با پنير رنده شده روي آن را بپوشانيد و در فر 180 درجه ي سانتيگراد ( 350 درجه ي فارنهايت ) به مدت حدود 35 دقيقه بپزيد تا روي سبزيجات طلايي شود.

    طرز تهيه سس :

    كره را روي حرارت ذوب كنيد. آرد را اضافه كرده و به هم بزنيد، سپس بگذاريد تا كمي بماند و بوي خامي آرد از بين برود. پس از آن شير را كم كم اضافه كرده و روي حرارت هم بزنيد تا غلظت بگيرد. آنگاه پس از اين كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندي را بيفزاييد و هم بزنيد تا به طور كامل به صورت يكنواخت در بيايد.

    نكات تغذيه اي :

    اين غذا را مي توانيد با نان يا برنج ميل كنيد. بادنجان داراي خواص مفيدي است و در احاديث نيز بر خوردن آن تأكيد شده است. در حديثي از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخوريد، زيرا بادنجان مرض و درد را از بين مي برد و دردي در آن نيست و موجب مرضي نمي شود.

    بادنجان موجب جلوگيري از مرض پيسي مي شود.

  4. #34
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    لازانياي سبزيجات

    مواد لازم :

    يک عدد متوسط بادمجان
    يک عدد پياز(درشت خرد شده)
    2 حبه سيرخرد شده
    150 ميلي ليتر يا دو سوم ليوان آب سبزيجات
    200 گرم قارچ ورقه شده
    400 گرم گوجه فرنگي بدون پوست (خردشود)
    2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
    يک چهارم قاشق مرباخوري پودر زنجبيل
    يک قاشق مرباخوري سبزيجات خشک معطر(اورگانو و رزماري)
    حدود 12 برگ لازانيا
    25 گرم کره
    25گرم يا 2 قاشق غذاخوري سر پر آرد
    5/1 ليوان شير
    کمي رنده جوزهندي
    200 گرم پنير گودا و پنير موتزارلا
    به اندازه لازم نمک و فلفل


    طرز تهيه:

    بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب هاي 5/2 سانتي متري مي بريم. در قابلمه پياز و سير را با کمي روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمي تفت مي دهيم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگي، آب سبزيجات، زنجبيل، نمک، فلفل و سبزي معطر را به آن اضافه مي کنيم مي گذاريم آهسته بپزد و آبش تبخير شود.

    براي درست کردن سس، کره را در قابلمه ريخته، سپس آرد را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. پس از آن شير و جوز را اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم تا غليظ شود. در آخر نمک را به آن مي افزاييم.

    لازانياها را در آب جوش پخته و روي دستمال تميز آشپزخانه مي گذاريم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتي متر) را چرب کرده، يک مقداري از سبزيجات مي ريزيم، سپس يک ورق لازانيا را روي آن گذاشته و مقداري از سس سفيد مي ريزيم و اين کار را تکرار مي کنيم. در آخرين لايه، ابتدا سس سفيد و بعد مخلوط پنيرها را مي پاشيم و در فر مي گذاريم تا سه ربع بماند و روي آن طلايي شود.

    طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:

    مواد لازم:


    کره 50 گرم
    آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
    شیر 2 فنجان
    نمک و فلفل به مقدار دلخواه

    طرز تهيه: کره را آب کرده و آرد را با آن کمي تفت مي دهيم. شير ار به تدريج اضافه مي کنيم تا سس صاف و يکنواخت و غليظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه مي کنيم. حالا سس آماده مصرف است.

    نکات تغذيه اي :

    در تهيه اين لازانيا از گوشت استفاده نشده است و غذاي مناسبي براي افرادي است که رژيم گياهخواري دارند

  5. #35
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    قيمه گياهخواري

    مواد لازم:

    500 گرم نخود فرنگي پخته
    150 گرم پنير محلي خرد شده
    100 گرم گوجه فرنگي خرد شده
    نصف پيمانه گشنيز خرد شده
    نصف قاشق غذاخوري پودر زيره و تخم گشنيز
    كمتر از يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
    به مقدار كافي نمك
    موادي كه بايد با هم آسياب شوند يك عدد
    پياز متوسط خرد شده يك تكه يا يك قاشق پودر شده
    زنجبيل سه حبه سير

    طرز تهيه:

    روغن را در ظرفي حرارت داده ، به آن پنير خرد شده بيفزاييد و سرخ كنيد تا طلايي شود . موادي را كه با هم آسياب كرده ايد به آن بيفزاييد و سپس يك پيمانه آب افزوده و پنج دقيقه به هم بزنيد . تمام مخلفات ديگر به اضافه نمك و نخود فرنگي را نيز بيافزاييد. سپس يك پيمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقيقه مخلوط را بجوشانيد، برگ هاي گشنيز را روي آن پاشيده و به صورت داغ سرو كنيد.

    نكات تغذيه اي :

    اين غذا حاوي گوشت و محصولات گوشتي نيست و در عين حال محتوي نخود سبز و گوجه فرنگي، پياز وسير است ، از اين رو غذايي مفيد براي افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنين غذايي مناسب است براي افرادي كه رژيم لاغري را رعايت مي كنند .هر پرس اين غذا( در صورتي كه ميزان هاي ذكر شده براي چهار نفر مساوي رعايت شود) محتوي 200 كالري است . پس يك غذاي بسيار كم كالري است و مصرف آن با 10 قاشق برنج يك وعده غذايي مناسب براي افراد تحت رژيم است.

  6. #36
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    برشت سرد لهستاني

    مواد لازم :

    چغندر 6 عدد
    پياز 2 فنجان
    آب 1.5 ليتر
    خامه ترش 1 فنجان
    كاهو 250 گرم
    جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
    شويد يا شبت 2 قاشق سوپخوري
    سركه 2 قاشق مرباخوري
    شكر 2 قاشق مرباخوري
    سيب زميني 3 عدد
    تخم مرغ پخته 2 عدد
    نمك 1.5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :

    چغندر خرد کرده ، پياز ، سرکه ، نمک ، شکر و آب را در يک ماهي تاوه بريزيد و روي حرارت ملايم مدت 45 دقيقه بپزيد تا چغندر نرم شود ، سپس بگذاريد سرد شود .
    آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سيب زميني ، کاهو و تخم مرغ را بريزيد و در يخچال بگذاريد . موقع آوردن سر سفره ، رويش جعفري خرد کرده و يا شبت خرد کرده بريزيد .

  7. #37
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    خوراک بادمجان با پنیر مازارولا

    ● مواد لازم
    ▪ سه عدد فلفل دلمه ای قرمز
    ▪ دو عدد بادمجان بزرگ
    ▪ دو قاشق غذاخوری روغن هسته انگور
    ▪ یک فنجان و نیم برگ جعفری خرد شده
    ▪ سه چهارم قاشق چایخوری نمک
    ▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ▪ ۱۴ ورقه پنیر مازارولا
    ▪ سه حبه سیر
    ▪ دو تا سه عدد گوجه فرنگی رسیده (به هشت قسمت برش دهید)
    ▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
    ▪ دو قاشق غذاخوری سرکه
    ▪ کمی نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    فلفل دلمه ها را کباب کنید و آن را روی کاغذ مخصوص آشپزخانه بگذارید. بادمجان ها را ورقه کنید و در ماهیتابه ای محتوای روغن هسته انگور بریزید، نمک را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شود. جعفری را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید و سپس آنها را در آبکش بریزید. به صورت ورقه ورقه، بادمجان، جعفری و فلفل دلمه ها را بچینید. در مخلوط کن، سیر و گوجه فرنگی را به همراه سرکه و روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سس را در ماهی تابه بریزید. پنیر پیتزا را به ورقه های بادمجان اضافه کنید، ورقه ها را در سس تفت دهید و به مدت پنج دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

  8. #38
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    املت اسفناج

    تخم مرغ : ۴ عدد
    روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
    رب گوجه فرنگی : ۰.۲۵ فنجان
    سیر : ۱ عدد
    پنیر پیتزا : ۰.۲۵ فنجان
    اسفناج : ۲۱۰ فنجان
    نان سفید : ۱ فنجان
    آویشن : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه : ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
    نمک : ۱ قاشق مربا خوری
    یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
    تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
    دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.

  9. #39
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    سوپ کلم یونانی

    کلم : ۱۰۰۰ گرم
    پیاز : ۱ فنجان
    روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
    آب : ۲ لیتر
    گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم
    فلفل سیاه : ۰.۵ قاشق مربا خوری
    جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
    نمک : ۲ قاشق مربا خوری
    پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. آب را به آن بیفزائید و بگذارید بجوش آید. همین که جوش آمد، گوجه فرنگی، کلم، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید. دوباره بجوش آورید و مدت یک‌ساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود. سپس جعفری را رویش ریخته و میل کنید.

  10. #40
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    فلفل فرنگی با سس

    پیاز : ۲ فنجان
    روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
    اکلیل الجبل : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
    فلفل سیاه : ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
    فلفل فرنگی شیرین : ۴ فنجان
    سس گوجه فرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
    جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
    نمک : ۲.۵ قاشق مربا خوری
    روغن را در دیگچه آب نموده و پیاز را در آن سرخ کنید. قطعات فلفل فرنگی، سس گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و اکلیل الجبل را در آن ریخته روی آتش ملایم به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و موقعی که فلفل فرنگی نرم شد آن را از روی آتش برداشته رویش جعفری خرد کرده بپاشید و میل کنید. ضمناً اگر بخواهید می‌توانید اکلیل الجبل را نریزید.

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •