رولت اسفناج همراه با سس لیمو
مواد لازم برای 6 نفر:
اسفناج ریز خرد شده 1 کیلو
تخم مرغ 8 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 600 گرم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم داخل رولت:
پنیر خامه ای 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
گوشت گوساله ورقه شده پخته یا ژامبون گوشت 3 ورق
مواد لازم برای سس لیمو:
آرد سفید گندم 2 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چای خوری
زعفران به میزان لازم
خامه یک دوم پیمانه
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
شیر یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم