بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 36 از 54 اولیناولین ... 26343536373846 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 از مجموع 536

موضوع: Sms ... ๑۩۞۩๑ هاى عاشقانه و عارفانه فقط در این تاپیک ... ๑۩۞۩๑

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

همون اندازه که ستاره هست ... اگه ماه بود ... بازم این آسمون بی تو سیاه بود ...
    -----------------------------------
    به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ... عجب از محبت من كه در او اثر ندارد ... غلط است هر کی که گفته دل به دل راه دارد ... دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد ...
    -------------------------------------
    مي گن قلب آدما قد مشتشونه اما چه طوري يه دنيا مهربوني يه آسمون صداقت يه کهکشان محبت و يه دريا "عشق" تو مشت تو جا شده؟
    --------------------------------------
    هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
    ---------------------------------------
    از شرکت فرش مزاحمتون میشم ! اجازه میدی دلمو فرش زیر پات کنم تا هیچ جا جز دل من پا نذاری...

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

اگر عاشقت نبودم ارزو مي کردم که عاشقم باشی ... عاشقی درد بزرگيست ... طاقت سختی کشيدنت را ندارم ...
    ---------------------------
    سعی کن هیچوقت عشق رو گدایی نکنی چون هیچوقت به گدا چیز با ارزشی نمیدن ...
    -------------------------------------------
    دل تو از سنگ هم که باشه برای من مشکلی نیست ... چون من هنوزم بت پرستم ...
    ---------------------------------------------
    راضیم به خوشبختیت ، حالا با هر کی باشه … گرچه دل من تنها شده ولی یاد تو باهاشه

در صفحه شطرنج زندگی همه ی مهره های من مات مهربانی تو شدند و من قلبم را به تو باختم
    در همه عالم گشتم و عاشق نشدم
    تو چه بودي كه تو را ديدم و ديوانه شدم

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

گفته بودم که اگر بوسه دهی توبه کنم ... که دگر باره از این گونه خطاها نکنم ... بوسه دادی و چو برخواست لبم از لب تو ... توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم ..
    -----------------------------------
    اگه كسي دوستت داشت لازم نيست بهت بگه دوست دارم . اون با گفتن جمله ي مواظب خودت باش ثابت مي كنه كه دوستت داره ... . مواظب خودت باش
    ----------------------------------------
    €>---->-----
    €>---->-----
    €>---->-----
    میدونی اینا چیه؟
    اینا گلن که مثل تو خوشگلن....اما یه فرقی با تو دارن
    اونا خیلی زیادند ولی تو یه دونه ای !!
    خوشبخت ترین ... خوش شانس ترین ... سعادت مند ترین ادم روی زمین... تو ... تو ... تو نیستی اونیه که تو رو داره
    ----------------------------------

مرا صد بار از خود برانی دوستت دارم ... به زندان خیانت هم کشانی دوستت دارم ... چه سود از مهر ورزیدن چه حاصل از وفا کردن ... مرا لایق بدانی یا ندانی دوستت دارم !

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

قلبی داری به وسعت 7 دریا ...
    و بی نهایتی آسمان ها ...
    باید منطقی باشم ...
    حق داری اگه دلت برام تنگ نمی شه ...
    چیه ؟! فکر کردی یه اس ام اس جدیده ؟ یا فکر کردی کارت دارم ؟ نه بابا فقط می خواستم بگم دوستت دارم !!
    اس ام اس ها گاهی پیامی ندارن ... فقط ارسال می شن که باور کنی اونی که فکرشو نمی کنی الان به یادته
    به <@> من تو ><(((:>
    .
    .
    نفهمیدی؟
    .
    .
    میگم به چشم من تو ماهی !
    -----------------------------
    میدونی این چیه؟! ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) () این دل منه که روز به روز برات تنگ تر میشه......
    ----------------------------
    رود زا تمسوبیم !!!
    زور نزن نمی تونی بخونی !
    از چپ بخون !!

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

در اندرون همه ما خزانه‌اي بيكران از عشق و شادماني و نعمت هست كه مي‌تواند آنچه را كه در آرزوي آنيم، برايمان فراهم كند
    ------------------------
    دوست خوب داشتن بهتر از تنهایی و تنهایی بهتر از با هر کس بودن است
    -------------------------
    اگر بدانم که خواب تو را بیشتر خواهم دید برای همیشه دیدن تو هرگز بیدار نمی شوم
    اگر بدانم که مردگان تو را بیشتر خواهند دید برای همیشه دیدن تو قید زنده بودن راخواهم زد
    ---------------------------------
    عشق بها دارد ... من و تو بودیم و یک دریا عشق ، حالا من هستم یک دنیا اشک ... آری ... عشق بها دارد !!!
    -----------------------------------------------------------
    آره زندگيم همينه !ديگه چاره ای ندارم !صبح تا شب اين شده کارم يا تو باشی و بخندم يا نباشی و ببارم
    -----------------------------------------------
    چه زيباست بخاطر تو زيستن وبراي تو ماندن وبه پاي تو سوختن وچه تلخ وغم انگيز است دور از تو بودن براي تو گريستن وبه عشق ودنياي تو نرسيدن ای كاش ميدانستي بدون تو وبه دور از دستهاي مهربانت زندگي چه ناشكيباست

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

اگه يك روز فكر كردي نبودن يه كسي بهتر از بودنش چشمات و ببند و اون لحظه اي كه اون كنارت نباشه و به خاطر بيار اگه چشمات خيس شد بدون داري به خودت دروغ ميگي و هنوز دوستش داري
    --------------------------------
    ویلیام شکسپیر میگه : زمانی که فکر می کنی تو 7 تا آسمون 1 ستاره هم نداری یکی یه گوشه دنیا هست که واسه دیدنت لحظه شماری می کنه...
    -------------------------------
    به دريا شكوه بردم از شب دشت، وز اين عمري كه تلخ تلخ بگذشت، به هر موجي كه مي گفتم غم خويش؛ سري ميزد به سنگ و باز مي گشت .!
    ---------------------------
    .پازل دل ینیققو بهم ریختن هنر نیست ..... هر وقت با تیکه های شکسته ی دل یک نفر یک پازل دل جدید براش ساختی هنر کردی
    -------------------------
    فقط کسي معني دل تنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد پس هيچوقت به کسي وابسته نشو که سر انجام آن وابستگي دلتنگيست
    -----------------------------
    خداوند به سه طريق به دعاها جواب مي دهد:
    او مي گويد آري و آنچه مي خواهي به تو مي دهد.
    او ميگويد نه و چيز بهتري به تو مي دهد.
    او مي گويد صبر كن و بهترين را به تو مي دهد

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

شب برای چیدن ستاره های قلبت خواهم آمد. بیدار باش من با سبدی پر از بوسه می آیم و آن را قبل از چیدن روی گونه هایت می کارم تا بدانی ای خوبم دوستت دارم
    ------------------------------------
    نور دلیل تاریکی بود و سکوت دلیل خلوت، تنها عشق بی دلیل بود که تو دلیل آن شدی
    ---------------------------------
    عشق کنار هم ایستادن زیر باران نیست...!!! عشق این است که یکی برای دیگری چتر شود و دیگری هرگز نفهمد چرا خیس نشد
    -------------------------------

فکر مي کرديم عاشقی هم بچگيست ... اما حيف اين تازه اول يک زندگيست
    زندگی چيزيست شبيه يک حباب ... عشق آباديه زيبايی در سراب
    فاصله با آرزو های ما چه کرد ... کاش می شد در عاشقی هم توبه کرد !!!
    یه سنگ کافیست برای شکستن یه شیشه! یه جمله کافیست برای شکستن یه قلب! یه ثانیه کافیست برای عاشق شدن! یه دوست مثل تو کافیست برای تمام زندگي

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

سلام ببخشيد از اداره هواشناسی مزاحم مشوم اينجا کسی دلش هواتون را کرده چه کار بايد بکنه؟
    -------------------------------------------------

دلا ياران سه قسم اند گر بداني زباني اند و ناني انـد و جـاني به نـاني نان بده از در برانـش تو نيـکي کن يه ياران زبـاني وليـکن يـار جـاني را نگهدار به پـايش جـان بده تا مي تواني

گوش کن ...یک نفر ...آنطرف پنجره ی بسته...تورا میخواند! و نسیم...لای این پرده ی آویخته رامی کاود... تا تو را در یابد، نورخورشید که از منزل پر مهر خدا آمده است...لب درگاه تو در یک قدمی می ماند... قلب این پنجره از دست غم پرده، به تنگ آمده است! پرده را برداریم ، دل این پنجره را باز کنیم..!

ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم

سهم من از دوري تو چيزي جز دلتنگي به اندازه درياها ،نگاهي تاريك همچون شب هاي بدون مهتاب و لحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرند نيست .پس اي دوست بشنو صداي دلتنگي مرا
    ---------------------------------------

طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي از بين نميره؛ بلكه فقط از دلي به دلي ديگه جابه جا مي‌شه
    دوستت دارم کمتر از خدا و بیشتر از خودم چون به خدا ایمان دارم و به تو احتیاج!!

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

چقدر سخته گل آرزوهاتو تویه‌‌ ‌‌‌‌‌یه باغچه دیگه ببینی،1000 بار تو خودت بشكنی، اون آروم زیر لب بهش بگی: گل قشنگم باغچه نو مبارك
    آخر یه روز پرینت قلبمو میگیرم تا بفهمی با هرنفسم 100 بار میگم دوستت دارم
    -------------------------------------------------------------------
    همه چيز در پايان خوب است، اگر خوب نبود بدانيد که هنوز به نقطه ي پايان نرسيديد.
    ----------------------------------------------------------------
    اگه یه آقای پیری با شلوار و بلیز قرمز، ریش و سبیل سفید اومد انداختت تو یه كیسه بردت، تعجب نكن چون تورو از بابا نوئل خواستم
    -----------------------------------------------------------------------
    اين يه کادو مال توست. يه سيم خارداره! دور خودت بکش! نمي خوام دست هيچ کس به گلم برسه!
    --------------------------------------------------------------------
    هميشه نگاهي را باور کن که وقتي از آن دور شدي در انتظارت بماند

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

تو سیب سرخ کدامین بهشت گمشده ای.....
    ----------------------------------------------
    خیلی بیکاری،ببینم تو درس نداری؟کارو زندگی نداری؟خواب و خوراک نداری که24 ساعت تو قلب منی؟
    ------------------------------------------------------------------------------------
    میدونم فرق نداره واست عاشق بودنم- میدونم واست یكی شد بودنو نبودنم- این منم اون ساده دل كه به عشقت داده دل- آی نگاه كن زیر پاست، زیر پا افتاده دل
    ---------------------------------------------------
    هر شمشیری هر چیزی رو دوتا میكنه، بنازم به شمشیرعشق كه دو تا رو یكی میكنه
    ------------------------------------------------------------
    سه تا فرشته تو دنیا هست:یكی اعمال آدمو ثبت میكنه، یكی به پرنده ها غذا میده، یكی كه من خیلی دوسش دارم داره این اس ام اس رو میخونه
    میگن یك كیلو شمش بانك ملت 23 میلیون می‌ارزه، حالا تو بگو یك كیلو قلب پاك من چقدر می‌ارزه؟ اگه خریداری قیمت بذار
    ---------------------------------------------------------------
    هر شب برو كنار پنجره تا ستاره‌ها ببیننت و حسودیشون بشه كه ماهشون مال منه!
    هر وقت دلتنگ میشم میام پشت قلبت در میزنم، پس هروقت قلبت میزنه بدون دلم برات تنگ شده

به ادرس زیر مراجعه کنید

برچسب برای این موضوع