بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 16 از 19 اولیناولین ... 61415161718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 از مجموع 182

موضوع: اس ام اس سر كاري (بسيار جالب ( نخوني از دستت رفته))

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

اگه گفتي اون چيه كه اولش منم بعدش تويي ،آخرشم يه زبونه...؟؟؟ يكم فكر كن... يكم ديگه.............. "گل گاو زبون

--------------------------------

عجب ؟؟؟... ديگه از انقلاب دور شديم از امام حسين فاصله گرفتيم ، شهدا را پشت سر گذاشتيم داريم ميرسيم به سه راه ملك شهر نمي خواي پياده بشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------

يه مورچه روي دستته ، فرض كن مورچه جوراب پاشه و جورابش يه سوراخ داره ، دلم برات قد سوراخ جوراب مورچه تنگ شده

------------------------

مي دوني فرق تو با فرغون چيه ؟ فرغون بار ميبره ولي تو دل مي بري.

---------------------

از بم كه خرابتر نداريم ، بمتم

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

http://pnu-club.com/pnu.1239.html

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

يه نفر... يه جايي ... يه وقتي... تمام آرزوش لبخند تو بود . پس يه جايي... يه وقتي ... با يك لبخند يادش كن

-------------------------
    مرا هر جور خواهي دربدر كن ، جفايت را از اين هم بيشتر كن، بزن با عشق خود اتش به جانم ولي اتش نشاني را خبر كن

خيلي بي فرهنگ و بي شعوري
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

در جامعه امروز بيداد مي كنه

اگر پسر نبود دعوا نبود ... خشونت نبود عشق نبود اگر دختر نبود هوس نبود ... لطافت نبود ... دعواي پسرا نبود.. عشق نبود. به نظر شما بهتر نبود هيچ كدوم نبوديم؟؟؟

روزي كـه دلـم پيش دلت بود گرو <> دستان مـرا سخت فشردي كـه نرو روزي كه دلت به ديگري مايل شد <> كـفـشـان مـرا جفت نمودي كه برو

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

هر گاه خواستي از جاده شب بگذري در اين انديشه مباش كه خورشيد بر تو بيگاه طلوع كند!

---------------------

قوري ز قلم قلم ز قوري تو عشق مني گو گور مگوري

------------------

صدام به خاطر تير باران مردم اعدام شد، چه آينده اي در انتظار توست كه قلب مرا بمبارن كردي؟؟؟؟؟

---------------------------

جلوي من قدم بر ندار،

شايد نتونم دنبالت بيام.

پشت سرم راه نرو،

شايد نتونم رهرو خوبي باشم.

كنارم راه بيا و دوستم باش

-----------------------------

ني ني كه ازخواب پا ميشه جيش داره...........زنبور كه روگل ميشينه نيش داره............ ...حاجي كه از مكه مياد ريش داره........شطرنج كه بازي ميكني كيش داره ….........اين ريسيور رو پشت بوم ديش داره.....چوپون كه تو بيابونه ميش داره........اين تلفن كه مي چتي اخره ماه فيش داره………………پس يه كم فكره بابات باش كمتر بچت

---------------------------

پسر:خيلي دوست دارم تو چي؟دختر:اگه دوستت نداشتم بهت زنگ نميزدم كه بگم از اين ساعت به بعد بيرون نري اخه نميخوام از دستت بدم الان ساعت جمع اوري ‍‍زباله هاست

--------------------------

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

گفته بودم باش تا معني معجزه را ببيني؟ بودنت معجزه‌اي بالاتر از طاقت من است

----------------------

خوشرفتار كسي است كه بتواند با ادمهاي بد رفتار سازش كند -فرانسو-

---------------------

هيچكس از قلب شما به شما نزديك تر و راستگو تر نيست، بنابر اين از كساني كه قلب پاك شما، ايشان را به خود نمي پذيرد اجتناب كنيد !! سقراط

------------------------

يك شمع مي تواند هزاران شمع را روشن كند، بدون آن كه چيزي :از دست بدهد، مانند شادي كه هيچگاه با تقسيم كردن كم نمي شود . بودا

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

یه نفر............

یه جایی.....................

یه وقتی............................

تمام رویاش لبخند تو بود.

پس یه جایی.........

یه وقتی..................

به یه لبخند یادش کن

=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=

مرا صد بار از خود برانی دوستت دارم

به زندان خیانت هم کشانی دوستت دارم

چه سود از مهرورزیدن چه حاصل از وفاکردن

مرالایق بدانی یا ندانی دوستت دارم

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

اگه میخوایی دوستت داشته باشم این نقطه ها رو دنبال کن

.

.

.

.

.

.

دیدی گفتم کمبود محبت داری جیگر!!!

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

جنگلي بود که درخت نداشت. شکارچيي بود که تفنگ نداشت. روزي اين شکارچي با تفنگي که فشنگ نداشت آهويي شکار کرد که سر نداشت. انداختش تو کيسه ايي که ته نداشت. اين شعر شاعري داشت که اسم نداشت. اگرچه اين شعر سرو ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتن

يارو اسم بچش رو مي ذاره اس ام اس مي گن اين چه اسميه ؟ مي گه : چيه از پيام که باکلاس تره

قصه از کجا شروع شد.... از چت و ميل شبونه.... از پي ام دادن تو روم و.....يه سلام عاشقونه....آن شدم به مهربوني....تا بگم با تو مي چتم....تا بگم بموني آنلاين....اي فرند ليست قشنگم......بازم آف عاشقونه....ايميل هاي بي نشونه....اين ياهو کاشکي ....همين جوري بمونه....بازم آف عاشقونه....ايميل هاي بي نشونه ..اين ياهو

این آف رو خوندی یعنی دوستم داری........اگه پاکش کنی عاشقمی........اگه جواب بدی دیوونمی......اگه جواب ندی یعنی منو می خوای...................حالا چه خاکی تو سرت میریزی؟؟؟؟؟؟

از مزرعه اي مي گذشتم ، پير مردي رو غمگين ديدم با چند هكتار زمين باير و يك گاو آهن خالي . از او پرسيدم چرا ناراحتي پدر جان، چرا شخم نمي زني تا دانه بكاري . گفت : آخه گاوم داره آف مي خونه

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

خدا رو دوست دارم چون *آي ديش* هميشه روشنه خدا رو دوست دارم چون به همه *پي ام ها* جواب ميده خدا رو دوست دارم چون حرفاي آدم رو *سند توآل* نمي كنه خدا رو دوست دارم چون هيچ كسي رو *ايگنور* نمي كنه خدا رو دوست دارم چون ، خداست

از یه ترکه میپرسن میدونی زلزله در اثر چی یه وجود می یاد ؟؟ میگه بابا یکی جواب پی ام خدا رو نمی ده خدا هم !!

پيغام گير تلفن يه بچه لات : حاجيتون رفته ددر ، بعد از سوت بلبلي فرمايشتون رو بكنين ، جيك ثانيه جيرينگي تيليف ميزنم ، جمالتو دربست عشقه ، زت زياد

دلم می خواد بخورمت... نه اینکه فکر کنی عاشقتم... نه اینکه فکر کنی دوست دارم... نه... فقط واسه اینکه یه گهی خورده باشم!!!

ا گه فرهاد شيرين رو يادش بره. اگه مجنون ليلي رو يادش بره. اگه پرنده پروازو يادش بره من هيچ وقت.........هيچ وقت پول کارت اينترنتهايي را که خريدم و برات آف گذاشتم يادم نمي ره

اگه کسي بهت روزي 1 آف زد، يعني به يادته. اگه 2تا زد دوستت داره. اگه 3تا زد، عاشقته. اگه 4 تا زد مي خوادت، اگه 5 تا زد، مطمئن باش کرم داره

الآن توی اخبار شنیدم یه میمون توی تصادف کشته شده. خیلی نگرانتم. یه اس ام اس بفرست تا بدونم سالمی

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

ز آتش پرسيدند محبت چيست ؟گفت از من سوزان تر است از مهرباني پرسيدند محبت چيست؟ گفت از من مهربان تر است از خود محبت پرسيدند محبت چيست؟ گفت من يك نگاه بيش نيستم

اشتباهي كه پشيمانم از ان در همه عمر اعتمادي است كه بر مردم دنيا كردم در چنين دوراني كه صداقت ناياب است با چه كس مي توان گفت با تو خوشبخت ترين انسانم

تفاوتهاي خون و اشک 1.خون قرمزه رنگه عشقه ، اشک بيرنگه درد عشقه . 2.خون وقتي مياد بيرون ميسوزه اما اشک اول ميسوزه بعد بيرون مياد. 3.خون مال زخم جسمه ولي اشک مال زخم روحه. 4.جاي زخم خون خوب ميشه ولي مال اشک خوب نميشه. 5.خون هميشه مال درد و غمه ولي اشک بعضي وقتا مال شادي واز رو خوشيه

صبح که از خواب پا ميشم نميتونم صبحانه بخورم چون به فکر تو هستم ظهر که نوبت ناهار ميشه نميتونم ناهار بخورم چون به فکر تو هستم شب که نوبت شام ميشه نميتونم شام بخورم چون به فکر تو هستم شب وقتي ميخوام بخوابم خوابم نميبره چون گشنمه

فوووو غووو عووو هووو خوووو شوووو سوووو يوووو لوووو بوووو لوووو توجه : اين پي ام فقط براي غنچه کردن لبهاي شما بود و فاقد هر گونه ارزش ديگريست

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

مي خوامت، هرجا هستي تورو خدا از ساعت 9 به بعد از خونه بيرون نرو، چون خيلي دوست دارم، نمي خوام از دستت بدم، آخه الان وقت جمع آوري زباله هست!

اون تويي… اوني كه صورتم رو نوازش ميكنه تويي... اوني كه شبها لپم رو قرمز ميكنه تويي...
    اوني كه صداش تا صبح تو گوشمه تويي... پشه آخر يه روز مي كشمت!!!

تو چقدر خوشگلی ... چقدر نازی ... باورم نمی شه که اینقدر زیبایی تو وجود یک آدم جمع بشه ... تو دست هر چی خوشگله از پشت بستی ... جیگرتو ... نفس ... عسل ... ناناز ... خوب، بسه دیگه از جلوی آینه بیایم کنار

به خدا حيفه توي اين مملكت بموني، كسي قدر تو رو نمي‌دونه، اگه بري هند اونجا تو رو مي‌پرستن!

کجایی؟ نشستی اون بالا با تنهایی خودت حال می کنی، ما رو تحویل نمی گیری. الهی قربونت برم بی زحمت دو تا نارگیل بنداز پایین

روی یه برگ نوشتم که دوستت دارم ولی تو مثل بز خوردیش

مي دوني چيه؟ فوتبال هم ديگه فايده نداره... همون انرژي هسته اي حق مسلم ماست.

ميگن علي دايي رو تو پلي استيشن هم نمي شه تعويض کرد

فلسفه تیم ایران : 11 نفر وارد زمین میشوند - علی دایی که هیچ - حالا تیم ایران 10 نفره است - نصرتی هم که مهاجم حریف است - تیم شد 9 نفر - یکی هم باید مواظب نصرتی باشد - حالا شد 8 نفر - از این 8 نفر کریمی و مهدوی کیا و زندی مصدوم هستند - حالا شد 5 نفر از این 5 نفر میرزاپور ور رضایی و گل محمدی کار خودشون رو می کنند و در واقع .. به تیم - تیم شد دو نفر که نکونام و تیموریان هستند که وسط زمین سگ دو می زنند.

به ادرس زیر مراجعه کنید

• 3,865

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    کشاورزی
    راه های ارتباطی

از زیدان می پرسن چی شد که materazi رو اون جوری با سر زدی؟ می گه: فلان فلان شده به من گفت علی دایی!

حالا ديگه اگه ميخواي گيتار شماعي زاده رو ازش بگير. اصلا انرژي هسته اي رو هم ازم بگير. ولي دايي رو از تيم ملي نگير.

قسمتي از وصيت نامه علي دايي: بعد از مردنم مرا در ورزشگاه آرادي به خاک بسپاريد تا هميشه در زمين باشم.

به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري!

سوال بينش كنكور امسال: چه کسي مي تواند دايي را تعويض کند؟ 1- خداوند 2- رهبر 3- اراده ملت 4- هيچکدام

در پي باخت تيم ايران و جريحه دار شدن امت هميشه در صحنه نام ميوه پرتقال به نارنگي محمدي تغيير کرد.

چمن زير پاتيم، حالا يه وقت خر نشي بخوريمون!

به ادرس زیر مراجعه کنید

صفحه 16 از 19 اولیناولین ... 61415161718 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع