بالا
 تعرفه تبلیغات


نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما؟

رأی دهندگان
2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • خوب

    2 100.00%
  • متوسط

    0 0%
  • بد - اگه بده دليلشو به منم بگين تا اصلاحش كنم

    0 0%


 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 9 از 9 اولیناولین ... 789
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 87 از مجموع 87

موضوع: اشپز خونه مهندس كوچوووووووولو (انواع دلمه و كوكو)

  1. #81
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی
    ▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
    ▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته خرد شده به صورت نگینی
    ▪ یك عدد پیاز كوچك خرد شده
    ▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
    ▪ دو عدد تخم مرغ
    روغن را در تابه نچسبی داغ كنید. پیاز را با سیب زمینی و نمك و فلفل مخلوط كنید. تخم مرغ ها را در ظرف كوچكی بشكنید و كمی بزنید. تخم مرغ را به سیب زمینی و پیاز اضافه كنید و این مخلوط را در روغن داغ بریزید. در ظرف را ببندید تا كوكو بسته شود. سپس آن را بردارید و بگذارید زیر كوكو كاملاً برشته شود. كوكو را ببرید و قطعات آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. كوكو را داغ سرو كنید.

  2. #82
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    كوكوی سیب زمینی با كلم
    ▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
    ▪ یك عدد پیاز ریز خرد شده
    ▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته
    ▪ ۲۲۵ گرم كلم سفید پخته
    ▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
    ▪ دو عدد تخم مرغ
    سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و بكوبید و كلم پخته را ریز خرد كنید. برای این كار برگ های پخته كلم را روی تخته گوشت قرار دهید و با ضربات چاقو آن را خوب خرد كنید.
    روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پیاز را بریزید و تفت دهید تا نرم شود. پیاز را به صورت یكنواخت در سطح تابه پراكنده كنید. سیب زمینی، كلم، تخم مرغ و نمك و فلفل را مخلوط كنید و این مخلوط را در تابه بریزید و سطح روی آن را با پشت قاشق صاف كنید. در تابه را ببندید و حرارت را كم كنید تا مایه كوكو ببندد. در ظرف را بردارید و كوكو را بریده پس از برشته شدن زیر آن قطعات كوكو را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. كوكو آماده سرو است.

  3. #83
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    كوكوی سیب زمینی و اسفناج
    مواد لازم:
    ۹۰۰ گرم سیب زمینی
    ۴۵۰ گرم اسفناج
    ۲ عدد تخم مرغ
    ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
    ۱ قاشق سوپخوری دانه خردل
    ۵۰ گرم سبزیجات تازه خرد شده (مثل شوید و جعفری)
    كمی نمك و فلفل
    فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن كنید تا گرم شود. یك قالب كیك نچسب گرد به قطر ۲۳ سانتی متر را با قطعه ای كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را كمی چرب كنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در قابلمه ای قرار داده، آن را با آب سرد پر كنید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. آنها را در یك صافی خالی كنید. پس از سرد شدن سیب زمینی ها، آنها را به صورت برش های نازك درآورید.اسفناج را خوب بشویید و در ظرفی ریخته، درپوش ظرف را ببندید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم با همان آب باقی مانده از شست وشوی برگ ها بپزد و به اندازه كافی نرم شود. اسفناج را در یك صافی خالی كنید و با پشت قاشق كمی بفشارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس ریز خرد كنید.تخم مرغ ها را كمی بزنید تا مخلوط شوند و سپس پنیر خامه ای را به آنها اضافه كنید. اسفناج و سبزیجات را اضافه كنید. یك لایه از برش های سیب زمینی را به صورت دایره های متحدالمركز و به صورتی كه كمی روی یك دیگر را بپوشانند در كف قالب بچینید. روی این سیب زمینی ها را با لایه ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و سپس یك لایه دیگر سیب زمینی روی مواد بچینید. روی قالب را با یك قطعه كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در سینی فر قرار دهید. داخل سینی فر تا نیمی از ارتفاع قالب آب جوش بریزید و در فر را بسته به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه آن را بپزید. سپس كوكو را برگردانید و كاغذ را از آن جدا كرده با سالاد كاهو و گوجه سرو كنید.

  4. #84
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    دلمه کلم با مرغ
    مواد لازم :
    کلم=1 عدد ۱(تا ۵/۱ كيلوگرم )
    گوشت سينه مرغ=۵/۰ كيلوگرم
    سيب زمينی پخته شده=۳ عدد كوچك
    زنجبيل=يك سوم قاشق چايخوری
    قارچ ريز شده=۲۵۰ گرم
    پيازچه= ۵ عدد
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    سير رنده شده= ۲ حبه
    طرز تهيه:
    يك قابلمه بزرگ را آب كرده و روی حرارت قرار می دهيم تا آب جوش آيد، ۳ قاشق غذاخوری پر نمك داخل آن ريخته و برگ های اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ های تازه برسيم، سپس آن را با كارد تيز جدا می كنيم و داخل آب جوش حدود چند ثانيه قرار می دهيم، سپس از داخل آب جوش آن را بيرون آورده و داخل ظرفی كه محتوی آب سرد است قرار می دهيم، ورقه های برگ كلم را از داخل آب سرد بيرون آورده و روی پارچه ای تميز پهن می كنيم و روی آن را می اندازيم، حال گوشت سينه مرغ را ريز خرد كرده و قارچ را ريز خرد می كنيم، پيازچه ها را ريز خرد كرده، سيب زمينی پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ريز خرد می كنيم، حدود يك ليوان اين مواد را در ظرفی ريخته و نمك و فلفل و زنجبيل و سير را اضافه می كنيم و با دست، مايه را مخلوط می كنيم، مواد آماده پيچيدن است، برگهای آماده را برداشته و يك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را می پيچيم، دلمه های پيچيده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای كه در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاريم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.

    سس مخصوص روی دلمه
    ۱ عدد پياز بزرگ كه ريز خرد كرده ايم همراه با ۲ قاشق روغن كمی تفت می دهيم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ريز شده را به آن اضافه می كنيم و كمی با پيازها تفت می دهيم، حدود ۵/۱ تا ۲ ليوان آب به آن اضافه كرده و يك عدد سيب زمينی كوچك را با رنده ريز خرد كرده و همراه با نمك و فلفل به مخلوط بالا می افزائيم تا پخته شود و كمی غليظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می كنيم و پس از يكی دو جوش شعله را خاموش كرده و مايه را با كيسه له می كنيم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بريزيد.

  5. #85
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    کوکوی قارچ و برنج

    ● مواد لازم
    ▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده
    ▪ یک حبه سیر
    ▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
    ▪ ۱۵۰ گرم برنج
    ▪ ۴۰۰ سی سی آب مرغ
    ▪ سه قاشق مرباخوری کره
    ▪ ۱۷۵ گرم قارچ
    ▪ چهار قاشق مرباخوری پنیر پارمسان
    ▪ هشت عدد تخم مرغ
    ▪ نمک و فلفل
    ● طرز تهیه
    روغن را در ماهی تابه ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. سپس سیر و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن افزوده و اجازه دهید تا مواد برای شش دقیقه دیگر کاملاً تفت داده شوند.
    برنج را که از قبل شسته اید در آب مرغ و کره بپزید و بگذارید برای ۲۵ دقیقه دم بکشد. در ظرف مناسب دیگری قارچ ها را تفت دهید سپس برنج را با بقیه مواد به قارچ اضافه کنید. تخم مرغ ها را در مخلوط کن شکسته و هم بزنید و در آخر پنیر پیتزا را به آن بیفزایید. تمام مواد را در تابه ریخته و مانند کوکو سرخ کرده و برش دهید.

  6. #86
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    نکاتی برای انواع دلمه و کوکو
    دلمه باید تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. برای این منظور باید حرارت زیر دلمه ملایم باشد و مقدار آبی که برای پختن آن مصرف می‌شود به‌تدریج از کنار ظرف دلمه ریخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه باید کاملاً تبخیر گردد.
    نکته حساس در تهیه انواع کوکو آن است که روغن کوکو باید کاملاً داغ شود بعد مایه کوکو را در آن ریخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهیه کرد که راحت‌تر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روی آتش یا چراغ باید روی در کوکو را مقداری آتش ریخت تا زیر و روی آن برشته شود. در صورتی‌که کوکو را نازک‌تر درست کردیم احتیاج به آتش نیست در آن را می‌بندیم و حرارت را ملایم می‌کنیم. برای تهیه کوکو از ظرف تفلون می‌توانیم استفاده کنیم. انواع کوکو را می‌توانیم در ظرف‌های کوچک نسوز یا تفلون آماده کنیم و بدون اینکه آن را ببریم درسته و قالبی در ظرف برگردانیم.

  7. #87
    مهندس.كوچولو آواتار ها
    • 1,962

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    محل تحصیل
    اينم سوال خوبيه!
    شغل , تخصص
    ابياري گياهان دريايي
    رشته تحصیلی
    ابياري گياهان دريايي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    خوب فكر كنم فعلا دستورات دلمه و كوكو كافي باشه

    اگه دستور غذايي ميخواستين كه نبود تو پيام خصوصي اطلاع بدين تا بذارم

صفحه 9 از 9 اولیناولین ... 789

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •