كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی
▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته خرد شده به صورت نگینی
▪ یك عدد پیاز كوچك خرد شده
▪ نمك و فلفل به اندازه كافی
▪ دو عدد تخم مرغ
روغن را در تابه نچسبی داغ كنید. پیاز را با سیب زمینی و نمك و فلفل مخلوط كنید. تخم مرغ ها را در ظرف كوچكی بشكنید و كمی بزنید. تخم مرغ را به سیب زمینی و پیاز اضافه كنید و این مخلوط را در روغن داغ بریزید. در ظرف را ببندید تا كوكو بسته شود. سپس آن را بردارید و بگذارید زیر كوكو كاملاً برشته شود. كوكو را ببرید و قطعات آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. كوكو را داغ سرو كنید.