-
بازيكن سابق تيم فوتبال صبا قم ،گفت: ظرف دو روز آينده قرارداد خود را باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال به ثبت خواهم رساند. عادل كلاه كج روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا،درخصوص وضعيت ثبت قرارداد خود با باشگاه پرسپوليس خاطرنشان،ساخت: تمام مشكلات برطرف شده و ظرف دو روز آينده قرارداد نهايي را باشگاه پرسپوليس در هيات فوتبال استان تهران به ثبت خواهيم رساند.
وي افزود: اگر قرارداد خود را ظرف اين دو روز ثبت كنم ميتوانم در ديدار مقابل استقلال اهواز در تركيب تيم قرار بگيرم.
كلاه كج كه حضور مستمري در تمرينات سرخپوشان پايتخت دارد، درخصوص وضعيت آمادگي خود گفت: خوشبختانه در شرايط بسيار خوبي قرار دارم و تنها منتظر حل شدن مشكلم براي ثبت قرارداد با پرسپوليس هستم.
وي درخصوص وضعيت پرسپوليس براي ديدار مقابل استقلال اهواز، تصريح كرد:
خوشبختانه پرسپوليسيها در شرايط بسيار خوبي قرار دارند و مطمئن هستم با گذشت زمان ميتوانند بازيهاي بسيار زيبا تري نسبت به ديدار با مس از خود به نمايش بگذارند.
كلاه كج ادامه داد: تنها مشكل پرسپوليس عدم هماهنگي بعضي از بازيكنان است كه اين موضوع نيز به زودي برطرف ميشود.
وي افزود: حضور در تيم فوتبال پرسپوليس براي هر بازيكني افتخار است و اميدوارم بتوانم با ارائه بازيهاي خوب در تيم محبوبم دل هواداران را شاد كنم.
كلاه كج تاكيدد كرد: تمام تلاش خود را خواهم كرد تا با ارائه بازيهاي قابل قبول نظر مثبت افشين قطبي را جلب كنم و به تيم ملي فوتبال ايران دعوت شوم.
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن