نقل قول نوشته اصلی توسط borna66 نمایش پست ها
با سلام
خوب دوست اين نتيجه ي انحراف فكري شما هست و در ان لازمه ي تغيير هست به شدت.به طور كل نگرش شما به شدت غلط هست و حالت مادي گرايي دارد.
مطئن باشيد هر كاري مثل ازدواج و تحصيل و..در كل دوره ي زندگاني ادمي حتما مزايايي برايش داشته كه خداوند عزيز ان را وضع و تعيين كرده.
ضمنا لازه ي ازدواج، داشتن شرايط خاص آن هست و كسي هم كه شرايط انر ندارد بهتر است اصلا به فكر آن نباشد، اما زاتا ازدواج براي واجدين شرايط اش مفيد و اثربخش در تمامي ابعاد خواهد بود.شك نكنيد
روزگار خوش
اول اينو بگم كه پست قبلي من هم جنبه طنز داشت هم تا قسمتي جدي بود
بله حق با شماست تا قسمتي مادي گرا هستم ولي اين حقيقتي تلخ تو زندگي جوانهاي امروز هست تا شما از نظر مادي در شرايط نميگم خوب ولي در شرايط نرمالي نباشي اولا خونوادت پا جلو نميزارن دوما بلفرض هم پا جلو بزارن خونواده طرف مقابل احتمال قبول كردنشون كمه و البته گذشته از اين من خودم به شخصه اگر در شرايط نرمالي نباشم حتي اگر به كسي علاقمند هم بشم احتمال كمي داره كه بخوام جلو برم درسته شايد با خودتون بگيد هر وقت پيش اومد ميبني ميري جلو ولي.....
پول همه چي نيست ولي خيلي مهمه و ببه نظر من تو شرايط كنوني خودم سعي ميكنم حداقل تا قبل 27 28 سالگي به ازدواج فكر نكنم اين طور ترجيح ميدم
مسائل غير مترقبه رو نميشه پيش بيني كرد