سلام به همگی
دیگه عنوان واضح هست به اندازه کافی
شاید یکی از اساسی ترین سوالاتاتی باشه که یک دانشجوی IT و یا هر شخص دیگه ای که اسم IT رو شنیده داره
این مطلب پایین رو در جواب پیام یکی از کاربرای تالار معماری نوشتم ولی الان سعی کردم کمی منظم ترش کنم
دوستان عزیز شما هم مطالب تکمیلیتون رو همینجا بگید تا با پست اول ترکیب کنم تا یک مقاله ی جامع در مورد IT و کاربرد هاش داشته باشیم.
تعریف مهندسی IT : جمع آوری , طبقه بندی , سازمان دهی , حفظ امنیت و نشر هرگونه اطلاعات اعم از صوتی , تصویری متن و ... به وسیله ی ابزار کامپیوتر و تکنولوژی های جدید دیگر وظیفه ی یک مهندس IT هست.
در حقیقت دسترسي سريع به اطلاعات و انجام امور بدون در نظر گرفتن فواصل جغرافيايي و فارغ از محدوديتهاي زماني محوري ترين دستاورد اين فناوري است.
همچنین ... ادامه دارد
خدمات IT :
1.به کاربردن فناوری اطلاعات محدودیت های زمانی و مکانی را ازبین می بیرد.(مثلا فروشگا های فیزیکی که یک شعبه هم در اینترنت دارند و 24 ساعته و در سطح بین و المللی خدمات می دن مثلا می تونم شرکت Walmart رو اینجا نام ببرم
2.کاربرد IT رشد اقتصادی و برابری اجتماعی رو به دنبال داره
مثلا : اونایی که در حومه های شهر ها زندگی می کنن در صورت دست رسی داشتن به اینترنت می تونن 24 ساعته از انواع خدمات شهری استفاده کنن)
3.امکان عرضه ی خدمات به مناطق محروم رو فراهم می کنه
و ...ادامه دارد
مثال هایی از خدمات IT در ایران
بعد از ذکر این مثال ها متوجه می شید که که حذف خدمات IT از زندگی , زنگی رو به طور غیر قابل تصوری دشوار می کنه :
1.اینترنت که یک شبکه از نوع Hybrid (شبکه ای که از طریق یک Backbone شبکه های مختلف Lan و WAN و ... را به هم متصل می کنه تا نهایتا اینترنت رو به وجود بیاره)
2.کلیه ی امور الکترونیکی مثل e-mail , باندکداری الکترونیک (که وسط های راه هست )
مثلا پرداخت کلیه ی قبوض , انتقال وجه , Point Of Sail یا همون دستگا های کارت خوان , دستگاه های ATM و سیستم شتاب که به وسیله ی اون می تونید با هر کارتی از هر عابر بانکی پول دریافت کنید.
3.شبکه های بین سازمان ها ی داخلی یا همون LAN ها و شبکه های وسیع بین سازمانی که در سطح بین قاره ای مطرح هست یا همون WAN ها.
4.GPS یا سیستم جهت یابی که با تازگی وارد ایران شده و توسط اون شخص می تونه موقعیت خودش رو به طور دقیق در نقشه ی جغرافیایی مشخص کنه.(محدودیت زمانی مکانی ندارد)
5.... ادامه دارد
کثال هایی از خدمات IT در کشور های پیشرفته و شهر های الکترونیک امروزه
1. تکمیل خواهد شد
یک مهندس IT چه کارهای می تواند انجام دهد؟
یک فارغ و التحصیل رشته ی IT (البته به معنای واقعی) می تونه کارهای بسیار زیادی از جمله موارد زیر رو انجام بده :
ساخت کامپیوتر ها و سخت افزار های مدرن
طراحی و نصب و نگهداری سیستم های اطلاعاتی
بازرگانی و تجارت الکترونیک
طراحی و ایجاد انواع شبکه : سایت سازی , طراحی شبکه , نصب تجهیزات شبکه و مدیریت و نگهداری آن
ایجاد زیرساخت های مخابراتی شامل مراکز Switching , Micro wave و ماهواره و ...
و ... ادامه دارد
منتظر مطالب تکمیلی هستم
دوستا فقط توجه داشته باشید که ترجیحا مقاله های طولانی رو اینجا نذارید.
سعی کنید چکیده ی اون مقاله ها و مطالب مهمش رو اینجا برای تکمیل بذارید