نشد خانومی من اهل خوندن کتابای عاشقونه نیستم
من خیلی با احترام ازت پرسیدم شما هم می بایست بهتر حرفتونو میگفتین چون دارید به کسی که نمیشناسیدش این حرف رو میگید شما از کجا میدونید که تا حالا درمورد دینم کتاب نخوندم یا به قول شما تحقیق نکردم
حالا هم به جای این طور حرف زدن منطقی تر جواب سوالم رو بدین...
ممنون از شما
من مخالف دوستی پسر با دختر نیستم چون گاهی مواقع خیلی هم مفید است چون به هم کمک می کنند که اولا تنها نباشند دوما توی کارشون هم فکری می کنند گاهی هم توی درسها بهم کمک می کنند
البته من موافق دوستی سالم هستم
حالا تو بگو نظرت چی هست
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
واااااااای چه خبره!!!
بچه ها یکم آرومتر.....
عزیزان به نظر من که میکین هیچ احساساتی توش نباشه، این شدنی نسیت.چون ممکن نیست بین دو نفر از جنس مخالف کاملا بدون احساس باشه!!!
میبینم که سحر خانم هنوز جواب سوالمو ندادن.....
من فقط عقایدم رو بیان کردم . ولی شما می خواهین عقاید من رو زیر سوال ببرید.
خواهرای گلم زندگی همیشه اون طور نخواهد بود که شما فکرش رو میکنید.به قول سمیرا هیچوقت اینطور نخواهد بود که بین دو طرف از جنس مخالف هیچ احساسی(هوس) نباشه. من معلم دینی نیستم ولی شما می تونید به کتابای مذهبی مراجعه کنید. ممنون میشم.
از اینکه جواب های شما رو بدم دوست دارم نکته ای رو متذکر بشم . همه ی ما اینجا جمع شدیم تا در محیطی کاملا دوستانه و منطقی با هم به تبادل نظر بنشینیم قطعا مواردی پیش میاد که ما با نظر دیگری موافق نیستیم و دوست داریم که نظر مخالفمون رو ابراز کنیم . اما یادمون نره که خدایی نکرده از توهین یا تند گویی نسبت به هم جدا پرهیز کنیم . هر کسی برای خودش عقایدی داره و هیچ کس در هیچ جا حق نداره عقاید اون فرد رو زیر سوال ببره . اگر قرار باشه توی این سایت و توی این تالار خدایی ناکرده چنین اتفاقاتی بیفته مجبور میشیم که قوانینی بگذاریم و اقداماتی رو انجام بدیم . اگر تا به حال برای این قسمت سایت قانون خاصی گذاشته نشده فقط و فقط به خاطر آزاد بودن و راحت بودن اعضا توی تالار دخنران و پسران بوده . امیدوارم که همه ی اعضا به خودشون و به اعضا و مدیران سایت این احترام رو بگذارن .
با سپاس
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
خیلی خوش امدین پری خانوم .
عزیزم شما درست میفرمایین که اسلام مخالفه . اما اگر کمی تامل کنین میبینین که این دستور رو زمانی اسلام گفته که زناه و مردها هیچگونه ارتباطی با هم نداشتنو حتی عروس و داماد تا شب عروسی هم هم رو نمیدیدن . اما تو جامعه امروز که زن و مرد دوش به دوش هم حضور دارن فکر نمیکنی که حتی اگه پیامبر هم الان حضور داشت این قانون کلی رو به شکلی متفاوت باین میکرد؟ مگه نه اینکه ما میگیم تفاوت در دین انبیا به خاطر شرایط زمانی و مکانی بوده ؟؟؟؟؟؟
چرا عزیزم شدنی هست . ببخشین قصد اهانت ندارم فقط برای واضح بودن منظورم مثال میزنم . شما توی کلاس دانشگاه اگر با چند تا از همکلاسی هات صمیمی باشی یعنی اینکه بهشون احساس خاصی داری؟؟؟؟؟ نه دیگه . پس شدنیه .
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .