به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد حاجی‌ میراسماعیل در «ششمین همایش بین‌المللی علوم شناختی» در مرکز همایش‌‌های بین‌المللی رازی افزود: علوم شناختی به عنوان یکی از علوم پیشرو در کنار نانو، بایو و فناوری اطلاعات نقش بسزایی در پیشرفت کشور دارد.
وی افزود: این علم بین‌ رشته‌ای نیازمند همکاری همه متخصصان از علوم انسانی تا روانشناسی و هوش مصنوعی است و همین مساله فرصت بی‌نظیری را برای دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند تا نقص گذشته برطرف شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: در حال حاضر فاصله زیادی بین پژوهشگران مختلف در رشته‌های گوناگون وجود دارد چرا که محققان تنها در حوزه فعالیت خود کار می‌کنند و از نتیجه تحقیقات دیگران مطلع نیستند، اما علوم شناختی می‌تواند فرصتی را برای همگرایی بین این رشته‌ها فراهم کند.
حاجی میراسماعیل یادآور شد: ورود دانشگاه‌های بزرگ می‌تواند تسهیل‌کننده سرمایه‌گذاری مناسب از نظر نیروی انسانی و تحقیقاتی در این بخش باشد.
وی با اشاره به وجود دانشکده‌های سلامت روان، علوم رفتاری، علوم اعصاب و ارتباط دانشگاه‌های مهندسی در دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: این مجموعه سرمایه‌گذاری مناسبی را در حوزه توانمندی انسانی برای علوم شناختی در کشور فراهم می‌کند.