بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: نمونه برداری از خون بدون استفاده از سوزن

  1. #1
    sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

    عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

    پیش فرض نمونه برداری از خون بدون استفاده از سوزن

    به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که در سالهای اخیر فرآیند نمونه برداری خون نسبت به گذشته با درد کمتری همراه است با این حال همچنان بسیاری از افراد از وارد شدن سوزن به زیر پوستشان واهمه دارند.
    اکنون محققان شرکتی در آمریکا فناوری جدیدی ارایه کرده اند که به راحتی به ناحیه مورد نظر از پوست متصل شده و فرآیند نمونه برداری از خون را بدون کوچکترین دردی انجام می دهد. تنها کاری که فرد باید انجام دهد قرار دادن دستگاه بر روی نقطه مورد نظر برای دو دقیقه است.
    این نمونه بردار جدید که HemoLink نام دارد، در حد و اندازه توپ پینگ پنگ است و هر فردی می تواند در خانه به نمونه برداری از خون خود بپردازد.
    مبنای عملکرد این فناوری جدید هدایت ریزجریان های خونی به درون محفظه ای است که با هزینه ای اندک ساخته شده است.
    نکته قابل توجه این است که این دستگاه قابلیت جذب در محیط زیست را دارد. دستگاه در هر بار نمونه برداری تا ۱۵ صدم سانتیمتر مکعب خون جذب می کند که این میزان برای انجام آزمایشات انواع عفونتها، سرطان و قند خون کافی است.


  2. #2
    آندریا آواتار ها
    • 262

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    محل تحصیل
    گلستان
    راه های ارتباطی

    پیش فرض


مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •