-
پیش بینی جابجایی ۳۲ میلیون مسافر با قطار در کشور
به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی جعفری صبح پنجشنبه در بازدید از راه آهن شمال در ساری شمار مسافران جابجا شده در سال قبل از ۲۵ میلیون نفر اعلام کرد.
وی از افزایش رام های قطار مسافربری در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: راه اندازی رام دوم قطار ساری – مشهد با ظرفیت ۲۸۸ نفر از جمله برنامه های بود که در راستای افزایش کل شبکه مسافربری محقق شد.
وی بیان کرد: همچنین قطار اصفهان به بندرعباس و اراک به مشهد نیز به سیستم ریلی کشور افزوده شد و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری شمار مسافران جابجا شده به ۳۲ میلیون نفر برسد.
یوسف گران پاشا مدیرکل راه آهن شمال نیز با اشاره به رشد هفت درصدی جابجایی مسافر از طریق خطوط ریلی شمال گفت: در ایام نوروز 110 هزار مسافر در استان مازندران جابجا شدند.
گران پاشا یکی از برنامه های این اداره کل را برقی شدن محور خط آهن شمال دانست و افزود: هزار میلیارد اعتبار برای برقی شدن این محور پیش بینی شده که در سال جاری اجرایی می شود.
وی با اشاره به راه اندازی رام دوم قطار ساری – مشهد یادآور شد: با راه اندازی این قطار، حرکت قطارهای ساری – مشهد هر روزه خواهد بود.
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن