ترکیبات شیمیایی پسته

آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-b ) و .....

خواص دارویی - غذایی

مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.

مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.

کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.

برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.

به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.

پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.

برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.

تقویت کننده قوای جنسی است.

مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.

دردهای کبدی را تسکین میدهد.

سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.

برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.

پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.


تذکر

پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.

چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.

اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.

زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.
__________________
ای کاش خدا از تو بگیرد ، هر آنچه که خدا را از تو می گیرد

زندگي به واقعيت پيوستن افکار شماست.