به گزارش خبرنگار مهر، علی دعوایی‌ها شامگاه یکشنبه در مجمع انتخاباتی هیئت کاراته استان اصفهان با اشاره به انتقادات مطرح شده نسبت به چینش اعضای مجمع هیئت کاراته استان اصفهان اظهار داشت: باید بگویم که من در چینش اعضای مجمع انتخاباتی هیئت کاراته استان اصفهان هیچ دخالتی نداشتم و همه این موضوع را می‌دانند.
وی افزود: افراد حاضر در مجمع امروز یا کسانی بودند که از قبل در هیئت حضور داشتند و یا کسانی که انتخاب شده بودند و من دخالتی در این موضوع نداشتم.
رئیس هیئت کاراته استان اصفهان تصریح کرد: با این حال در صورت شکایت کاندیدای معترض به انتخابات، رأی‌گیری باطل می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با انتقاد از مخالفان خود و مسائل مطرح شده در ماه‌های گذشته تصریح کرد: متأسفانه مخالفان من در این مدت رفتارهای نامناسبی از خود نشان دادند اما با این حال من مقابل این رفتارها سکوت اختیار کرده و واکنشی از خود نشان ندادم.
دعوایی‌ها بیان داشت: مخالفان من پای آبرویم ایستاده بودند و بحث استاد مرا به میان کشیدند که این کار مناسب نبود و در مرام ورزش کاراته که یک ورزش جوانمردانه به شمار می‌رود، نبود.
وی با اشاره به عملکردش در هیئت کاراته استان اصفهان در دفاع از این عملکرد اظهار داشت: باید بگویم در مدت حضور در این هیئت، به بسیاری از سبک‌های ورزش کاراته قدرت و استقلال کامل دادم و در این زمینه اتفاقات خوبی صورت گرفت.
رئیس هیئت کاراته اصفهان گفت: برگزاری کلاس‌های مربی‌گری مداوم و تربیت نزدیک به 800 مربی و همچنین برنامه‌های پیرامون قهرمان‌پروری از دیگر اتفاقاتی بود که در این مدت صورت گرفت و در دوره جدید نیز تداوم می‌یابد.