به گزارش خبرنگار مهر، علی رعدی عصر امروز پس از پیروزی تیمش مقابل گیتی‌پسند اصفهان در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با بیان اینکه تیم اصفهانی از بازیکنان بسیار خوبی بهره می‌برد، اظهار داشت: باید بگویم که تیم حریف ما از بازیکنان بسیار خوبی بهره می‌برد که این تیم را به یک تیم بین‌المللی تبدیل کرده که سطح فوتسال آن فراتر از آسیا است.
وی افزود: تیم اصفهانی امروز عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت و بازیکنان جوان ما به سختی توانستند در نیمه نخست مقابل آن به پیروزی برسند، هرچند که در نهایت نتیجه را واگذار کردند.
سرمربی تیم فوتسال ماهان تندیس قم بیان داشت: به نظر من این مسابقه در نهایت یک دیدار بسیار زیبا از آب در آمد و تماشاگران از تماشای آن به خوبی لذت بردند.
وی درباره عملکرد تیم اصفهانی در این مسابقه تصریح کرد: به نظر من گیتی‌پسند یکی از تیم‌های بسیار خوب لیگ برتر به شمار می‌رود که از همه تیم‌های لیگ برتری بهتر و زیباتر فوتسال می‌کند و باید گفت که قهرمانی حق این تیم است و امیدوار هستم که قهرمان شود.
رعدی درباره شرایط این تیم اصفهانی و اینکه شانس گیتی‌پسند را برای قهرمانی چقدر می‌داند، اضافه کرد: به نظر من گیتی‌پسند شانس خوبی برای قهرمانی در مسابقات لیگ برتر دارد و با توجه به کیفیت این تیم اصفهانی، می‌تواند با حضور در رقابت‌های آسیایی از حیثیت فوتسال ایران دفاع کند.