من اصلا قبول ندارم همه یکی نیستن
من اصلا قبول ندارم همه یکی نیستن
رابطه باید مشروع باشه تاهر اندازه غیر مشروعه با آئین ما سازگار نیست درنتیجه عاقبتش میشه همون جدائی
پس خدا چی میشه این وسط اگه همه از پشت بوم خودشون رو پرت کنن ،ما هم باید خودمون رو پرت کنیم؟؟؟
فرهنگ نه بفرمایید حقیقت و از منظر حقیقت چی درسته و چی نه...پس همان باشیم که حقیقت گفت ولاغیر...
یعنی اگه یه جوون ایرانی بره خارج از کشور میتونه مثل اونا رفتار کنه ،یعنی شما میگید اخلاق نسبی هستش و بسته به شرایط تغییر میکنه؟؟؟
ازدواج به ادم ارامش میده ولی از راه درستش یعنی همونطور که ازدواج و پیش و روی یه مسلمون گذاشتن راهشم گذاشتن پس چرا...
عمرا اگه اون پسر 1 لحظه بهت اعتماد داشته باشه
آخه دیوانست مگه بیادتورو بگیره که راحت به خونواده ی 20 سالت خیانت کردی و دروغ گفتی چه برسه به نامزد 2 روزت که مطمئنم اگه یکی بهتر پیدا کنی راحت باهاش رابطه برقرار میکنی
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
من همه نظراییکه دادین خوندم با همشون با کمی اختلاف سلیقه موافقم
اولش یه سوال دار اینکه یه رابطه جنسی توی دوستی های الامون کی اتفاق می افته؟یکی بهم گفته یه رابطه وقتی اتفاق می افته که طرف مقبلتو دوس داشته باشی وگرنه نمیشه رابطه ای بوج بیا اینکه وجود یه رابطه جنسی خوبه یا بد نمیشه بطورمطلق گفت اینکه گفتین بهتره روابط مربوط به س... بعد ازدواج بهتره وثوابم داره پس چرا اقایون متاهل روابط ازاد دارن؟همون ازدواجی که شما میگفتید یا یه رابطه قانونی که اقا پسر داره چرا بازم میره سراغ روابط ازاد؟رو حساب حرفای شما الان باباهای ما باید با مادرامون نباشن چون کتابشونو هزار بار ورق زدن ما خیلی وقتا تو گفتن خیلی حرفا مهارت خیلی خوبی داریم طوری که میشه دست استادامونو از پشت ببندیم ولی وقتی پای عمل بیاد وسط میشه همون قصه قدیمی که اعتماد ندارم شما رو به خیر رو ما رو به سلامت پس تو هر رابطه ای نوع روابط فرق داره ونمیشه اونو به تموم رابطه ها نسبت بدیم ولی نظرم اینکه تو این دوره زمونه بعد یه رابطه تموم میکنن میگن شرمنده