-
انتقاد از بیتوجهی هیئت کوهنوردی اصفهان/ مجبور شدم از اصفهان بروم
محمد جواد اللهیار که به تازگی همراه با دیگر بازیکنان ملیپوش ایران برای صعود به قله آرارات ترکیه راهی این کشور شده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره انتقاد از بیتوجهی مسئولان هیئت کوهنوردی اصفهان نسبت به ورزشکاران ملیپوش و عدم حمایت آنها از این ورزشکاران برای صعود به قلههای مختلف اظهار داشت: بنده در دو سال گذشته دانشجوی اصفهان بودهام و با گروه کوهنوردی آراد اصفهان همکاری داشتم اما از طرف این گروه به هیئت اصفهان برای دوره های هیمالیا نوردی معرفی شدم و این معرفی نامه در بهمن سال گذشته به فدراسیون فرستاده شد.
وی ادامه داد: متأسفانه از بهمن پارسال تا بهمن امسال هیچ گونه اقدامی از سوی مسئولان هیئت اصفهان صورت نگرفت و حتی با من تماسی مبنی بر اینکه قرار است چه کاری انجام دهم نیز نشده است در صورتی که در تمام استانها بازیکنانی که به فدراسیون معرفی میشدند از نظر هزینههای مالی و تجهیزات تامین میشدند اما هیئت اصفهان در این مورد هیچ کاری انجام نداد.
ملیپوش اصفهانی کوهنوردی کشور با گلایه از این مسئله که مسئولان اصفهان اسم وی را نیز نمیدانستند، بیان داشت: من پس از آخرین اردوی خودمان، هفته گذشته با رئیس هیئت اصفهان تماس گرفتم که حتی اسم من را نیز نمیدانست و این در حالی بود که اسامی ملی پوشان از طریق فدراسیون اعلام شده بود و تمام روسای هیئتها باید سایت فدراسیون را ببینند که اگر هم ندیدند حداقل سایت خود هیئت را ببینند.
وی افزود: اسم من به عنوان نماینده اصفهان در تیم ملی بوده است و من از هیئت اصفهان درخواست کردم به من لوازم یا کمک مالی بدهند که در جواب به بنده گفتند چنین درخواستی را نمیتوانیم عملی کنیم. آنها اعلام کردند که هیچ کمکی به من نمیکنند، هرچند که بعد از مدتی با من تماس گرفته شد و اعلام شد که میتوانیم لوازم مورد نیاز را به شما اختصاص دهیم و این در حالی بود که فدراسیون از دو ماه قبل این لوازم را به تمام هیئات استانها ارسال کرده بود.
اللهیار با بیان این که شرکتهای ایرانی برای تست لوازم خودشان به هیئتها لوازم رایگان دادهاند، تصریح کرد: برخی شرکتهای داخلی برای اینکه لوازم خود را امتحان کنند به تمام هیئتها لوازم رایگان اختصاص دادهاند اما مسئولان هیئت در تماس ابتدایی من اعلام کردند که هیچ لوازمی ندارند و در نهایت نیز زمانی که نیازی به لوازم نبود، اعلام کردند که آن را به من میدهند.
وی ادامه داد: پس از آن تماس و اتفاقاتی که رخ داد بنده تصمیم گرفتم اسم خود را از لیست هیئت اصفهان خارج کنم و دیگر با این استان همکاری نداشته باشم و پس از آن به هیئت استان فاس ملحق شدم. خوشبختانه مسئولان هیئت فارس هزینه دو سفر من را تأمین کردهاند ولی هیئت اصفهان حتی با من تماسی نگرفت.