گویا مهران غفوریان هم می‌خواهد به جرگه همکاران سابق و هم دورهای‌های قدیمی‌اش بپیوندد و اولین سینمایی‌اش را کارگردانی کند.

بعد از رضا عطاران و سعید آقاخانی که فیلم‌های سینمایی‌شان را ساخته‌اند، غفوریان در تدارک ساخت فیلم‌ سینمایی شخصی‌‌اش است که در ژانر کمدی است.
تهیه‌کنندگی این اثر را احتمالا علیرضا ابراهیمی دلیجانی بر عهده دارد که در تلویزیون سریال‌های خوبی قدیمی‌اش بپیوندد و اولین فیلم سینمایی‌اش را کارگردانی کند. بعد از رضا عطاران و سعید آقاخانی که فیلم‌های سینمایی‌شان را ساخته‌اند،
غفوریان در تدارک ساخت فیلم‌ سینمایی شخصی‌اش است که در ژانر کمدی است. تهیه‌کنندگی این اثر را احتمالا علیرضا ابراهیمی دلیجانی بر عهده دارد که در تلویزیون سریال‌های خوبی مانند «خروس» را تهیه کرده است. غفوریان پیش از این تجربه ساخت سریال‌های پربیننده‌ای مانند «زیر آسمان شهر» و «این چند نفر» را داشته است. همچنین او برای شبکه نمایش خانگی فیلم‌هایی را کارگردانی کرده است.

منبع:تی وی پلاس