-
طولانی برای «رخ دیوانه» و «عصر یخبندان» در مجتمع کوروش
دو فیلم سینمایی«رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی و «عصر یخبندان» ساخته مصطفی کیایی شامگاه 20 بهمن در مجتمع سینمایی کوروش به سانس فوق العاده رسید.
به گزارش سینما خبر؛دو فیلم «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی و «عصریخبندان» ساخته مصطفی کیایی شامگاه گذشته 20 بهمن ماه در نهمین روز از برگزاری سی و سومین جشنواره فیلم فجر در مجتمع سینمایی کوروش به سانس فوق العاده رسید.
بر اساس این گزارش روز گذشته فیلم «رخ دیوانه» ساخته ابوالحسن داوودی طبق جدول برنامه ریزی جشنواره سی و سوم فیلم فجر در دو سانس ۱۴ و ۱۹ در پردیس کورش به نمایش در آمد اما به دلیل استقبال مردم، «رخ دیوانه» بار دیگر ساعت ۲۳ در سالن «گراند سینما» به صورت فوق العاده روی پرده رفت.
همچنین فیلم «عصر یخبندان» آخرین اثر مصطفی کیایی نیز طبق جدول جشنواره راس ساعت 19:30 اکران شد اما پس از تقاضای مخاطبان این فیلم نیز در ساعت ۲۴ در سالن «فاروس» مجتمع کورش در یک سانس فوق العاده به اکران رسید.
مجتمع سینمایی کوروش با 5 سالن «گراند سینما»، «فاروس»، «لاله زار»، «مایاک» و «خورشید نو» پذیرای مخاطبان است و تاکنون فیلم های «عصر یخبندان» ساخته مصطفی کیایی و «خانه دختر» به کارگردانی شهرام شاه حسینی، «من دیگو مارادونا هستم» ، «اعترافات ذهن خطرناک من» و «ایران برگر» نیز به دلیل درخواست مردم در پردیس کوروش در شبهای گذشته به سانس فوق العاده رسیده بود.
منبع:مهر