-
سلام حیف عمرتون که تو بیام نور گناوه تلف بشه
-
حرف
سلام زیبا منم با حرفت موافقم ایولا منم بخاطر همین نرفتم دانشگاه من پول مفت نمیدم به کسی خلاصه تو شیراز درس میخوانی یعنی گناوه نیستی
-
دادااااااااااااش بیاین تو وب سایتم تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا انواع شعر ها به زبان محلی گناوه -شعر های عاشقانه جدید - تحقیق و پروژه برای دانشجو ها بصورت کاملا رایگان-دانلود جدید ترین آهنگ های روز دنیا - دانلود برنامه های موبایل - و کامپیوتر و... تو رو خدا ضرر نمیکنید دوستان منم گناوه ای هستم بیاین و نظر بدین تامن دلگرمی بگیرم بیشتر مطلب بدم در روز های آینده آهنگ های محلی گناوه مثل : نی همبونه - فایز های قشنگ و با اثر - آهنگ های بندری که نتونید خودتون رو بگیرید و درجا بلند شید برقصید فقط بایک کلیک بر روی وب سایت من به یاد روزای قشنگی که باتو گذشت * جزیره بندر ریگ *
-
بابا همین که نوشته به رنگ قرمز به یاد روز های قشنگی که با تو گذشت * جزیره بندر ریگ* خودشه روی همین بزنید
-
ارشد شیرازم لیسانسم بیام نورگناوه بودم 4سال از عمرم تو این ........گذشت
-
سلام دوستان من دوساله فارغ تحصیل رشته مدیریت دولتی از پیام نور گناوه شدم و الانم ارشد میخونم خیلی دلم برای دوستام و حتی یک روز دیگه با دوستام سر کلاس تنگ شده.واقعا قدر این روزا رو بدونید چون بهترین دوران زندگی و شیرینترین همین دوره لیسانسه .
-
-
برچسب برای این موضوع