سلام خسته نباشید من دانشجوی ارشد محیط زیست هستم. سوالات سال 89 به پایینو میشه بزارین
سلام خسته نباشید من دانشجوی ارشد محیط زیست هستم. سوالات سال 89 به پایینو میشه بزارین
سلام. چرا فایلهای پی.دی.اف. نمونه سوالاتی رو که دانلود می کنیم اینقدر کثیفه؟ بالاش و زیرش و توش رو با رنگاهای مختلف نام باشگاه و غیره و ذالک هست و با اینکه زحمت می کشید فایلها رو کثیف تحویل اعضاتون میدین؟ چرا آخه؟ بقیه سایتهای داخلی هم همینطورن. طرف می خواد از سوالات استفاده کنه. اینکه بالای صفحه و دوروبرش همش ریز و درشت اسم سایت باشه فکر نمی کنم چیز جالبیه بیشتر کثیف کاریه. یه نگاه به سایتهای دانلود خارجی بندازید. شرم آوره.
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
دوست دارین بدون مارک باشه تشریف ببرین فروشگاه باشگاه به ادرس زیر و هزینه کنید و نمونه سوال بدون کثیف کاری ( به ادبیات خودتان) بخرید!!!
http://www.pdfstore.ir
با احترام مدیریت باشگاه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام لطفا نمونه سوالات رشته برق قدرتم بزارید ممنون
سلام نمونه سوال حقوق بازرگانی میخوام
سلام.منم بیزحمت نمونه سوال درس کنترل اتوماتیک رشته مهندسی مکانیک رو میخواستم.
هفتم امتحانمه.زود لطفا
واسه درس منظر سازی رشته شهر سازی به شدت دنبال نمونه سوالم ممنون میشم اگر اعضا سوال دارن در اختیارم قرار بدن
Omid.farmehr@yahoo.com
سلام.اگر براتون مقدور هست نمونه سوالات ارشد زبانشناسی هم ارائه بدید. ممنونم