نوشته اصلی توسط javad jan یاد آن روز که بر صفحه شطرنج دلم تکیه بر پیل غمت رو به خرابات شدم حالیا غمزده ی کنج سیه خانه منم شاه عشق بودم و با کیش رخت مات شدم بهمن زدوار من نیستم ار کسی دگر هست از دوست به یاد دوست خرسند
نوشته اصلی توسط ایلین9 من نیستم ار کسی دگر هست از دوست به یاد دوست خرسند خواهش میکنم قابلی نداشت بابا اسم شاعر رو گفتم فقط با اصل شعر کاری نکردم که این همه تشکر میکنی آخه تو دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan خواهش میکنم قابلی نداشت بابا اسم شاعر رو گفتم فقط با اصل شعر کاری نکردم که این همه تشکر میکنی آخه تو دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ من که تشکر نکردم شما شعر میگید حتما باید نام شاعرش هم بلد باشید
نوشته اصلی توسط javad jan دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ چو از دهان توام غنچه در گمان انداخت به بزمگاه چمن دوش مست بگذشتم
نوشته اصلی توسط javad jan چو از دهان توام غنچه در گمان انداخت به بزمگاه چمن دوش مست بگذشتم چه جالببببببببببب شماجواب خودتونم خودتون میدید
قشنگ بود آفرین
حیف که از حس شاعری بی نصیبم وگرنه الان یه دوبیتی میگفتم حالتون جا بیاد هه
نوشته اصلی توسط آندریا حیف که از حس شاعری بی نصیبم وگرنه الان یه دوبیتی میگفتم حالتون جا بیاد هه جدییییییییییییییییی خوب بگوووووووووووووو
ما چنان نقشیم آیینه نگار. . . این جهان یک خانه نا پایدار
نوشته اصلی توسط ایلین9 چه جالببببببببببب شماجواب خودتونم خودتون میدید مگه سوال و جوابه که خودم جواب خودمو بدم شعره شعععععععععععععر با آخر شعر قبلی باید شعر جدید بگیم همین کسی رو در اندازه های خودم ندیدم ، دیگه مجبور شدم ادامه بدم
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن