نوشته اصلی توسط demah اینکه ده رقمهشمارهدانشجویی9 رقمه. حقیقت شروبگو اره باهات موافقم هم رشته ای شماره دانشجویی 9 رقم داره چقدر ملت حقیقت گو هستند
حقیقت
حقیقت
نوشته اصلی توسط demah اینکه ده رقمهشمارهدانشجویی9 رقمه. حقیقت شروبگو من راستشو گفتم شاید چون دولتی هست اینجوریه..نمیدونم والا..میخوای عکس کارت دانشجویی مو بزارم شمارشو ببینی باور کنی؟؟
نوشته اصلی توسط ایلین9 اره باهات موافقم هم رشته ای شماره دانشجویی 9 رقم داره چقدر ملت حقیقت گو هستند شما فک کن من دروغ میگم انقد زود قضاوت کردن درست نیست
نوشته اصلی توسط *mahshid* خدارو شکر این راحت بود 9355112108 دانشگاه گلستان جرئتـــــــ یا حقیقتـــــــ ؟؟؟ این شماره دانشجوییه یا شماره موبالیت ؟؟؟ مثل خط ایرانسل میمونه
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط عاطفه خانم حقیقت شماره موبایلتو بده
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــرأت یا حقیقت؟
نوشته اصلی توسط *mahshid* شما فک کن من دروغ میگم انقد زود قضاوت کردن درست نیست دوست عزیز من این جسارت نکردم که شما خدای نکرده دروغ میگید ولی باور کنید شماره دانشجویی در کل ایران 9 رقمه است و من گفتم شاید اشتباه کرده باشید همینه
نوشته اصلی توسط javad jan این شماره دانشجوییه یا شماره موبالیت ؟؟؟ مثل خط ایرانسل میمونه شماره دانشجویی همینطوری سال ورود وکد رشته نشون میده مثلا این دوست عزیز ورودی سال 93 بودند متوجه شدید
قوانین انجمن